+1 yılKurcalamak gibi değil de istediğim zaman bakınabilmeliyim. Tutupta arkadaşlarıyla olan konuşmaların içine zaten girmem ama köşe bucak saklanıyorsa ve telefonu isteyince aklı çıkıyorsa zaten sıkıntı vardır. O da aynı şekilde bakabilir, gizlim saklım olmaz. Bu tarz meseleler küçük gibi görünse de aslında bir çok şeyi de belirliyor. Bir bakarım iki bakarım, üçüncüye bakmayı ben de bırakırım zaten. Güven kendi kendine oluşan bir duygu değil, malum bu devirde ortada her şey ve o telefonla milletin neler yaptığını da hepimiz az çok biliyoruz şimdi kimse kimseyi kandırmasın...
Saygıyla ya da şahısa özel gibi kalıplarla alakası yok bu durumun. Bunu söyleyenler bir şeylerin üstünü örtmeye çalışanlar, çok gördük sonrasında neler olduğunu...21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kurcalamam sifrede yok benimkinde onunkinde asla bakmadim akşam benimki annesini bindirecek telefonu evde unuttu bende önemli biseydir diye baktim Allah unutturur bak tık tık sesler mesaj kim acaba dedim sessizede almamış canım sadakatsiz 😂aşkım napiyorsunyazmış dur tahmin edeyim sen benimle oynasiyorsun eşinde egzersiz yapıyor yazmış kevase😡 telefonu aldım bende yazmaya başladım yazisiyorum dedimki sana en çok ne dememden hoslaniyorsun aşkım yazdim hayatım diyor bende yazdım kevaselerle işim olmaz eşimden vazgeçmem🤣 kadının telini sildim engelledim kocam olacak sadakatsiz adami bosadim 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Canım canım değil küfür yazmıştım KS çok kibar😂
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılKurcalarım. Hemde gözünün önünde kurcalarım. Bunun muhabbetini yapmak bana çok doğru gelmiyor. Eş/Sevgili dediğin gönül rahatlıyla o telefonu önüme koyabilmeli, benimde onun eline tutuşturabilmem lazım. Kimseye sonsuz güvenmiyorum. Telefonunu alabilir miyim dediğimde eli ayağına dolaşmayacak.
32 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgilimin telefonunu kurcalamam. Bu bana doğru gelmiyor. Şu ana dek de telefonu elime alıp kurcalamadım. Sadece bir kez istedim;
Telefonu kurcalamak istersem altında mutlaka haklı bir sebep vardır. Bu sebep ise zamanla oluşur. Oldu da, kız arkadaşımın telefonuna bakmak istedim ve kabul etmedi. Orada tartıştık. Bir şey gizlediğini biliyordum. Yolu gördü zaten.
Aylar sonra kendisi itiraf etti. Hoş şeyler yokmuş. Kendisi gösterse olurdu, elime almam şart değildi.
Bu tipler Allah'a yakın bana uzak olsun.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yıl24 yıldır birlikteyiz, telefonlarda şifre yok ama hiç telefonlarımızı kurcalama gereği duymadık. Telefonlar ortada ve benim şifrelerimi eşim bilir ben unuttuğum için 😇
11 Yorumla
+1 yılKurcalama ihtiyacı duyan insan için üzülüyorum. Güven olmayan yerde birliktelik olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kurcalamak değilde bakmak diyelim ona can sıkıntısından.
İlla bir şey var diye bakılmıyor12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKesin göz retinali şifre falan koyar kendisi😒
Kurcalamam, lüzum yok11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir güvensizlik işaretidir ortada bir güvensizlik varsa telefonu karıştırmak yerine başka bir şeydir sorgulamak gerek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGerek duymuyorum güvenirim
10 Yorumla O güveni vermişse aklımın ucundan dahi geçmezz..
güven sarsacak hareketler sezersem yaparım!
Kilitli ise, mesajlar silinmiş ve sürekli boş ise şüphe içeren hareketler bunlar 🤨🧐
Adam olsun adamm 😃
Yoksa niye buna ihtiyaç duyayım kii?11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo kurcalamam ama istediğimde çıkartıp masanın üzerine vicdanı rahat bi şekilde bırakmalı 😅 bırakmıyorsa vicdansızdır zaten kesin bi haltlar karıştırıyor bu derim 😅 sonraaa ver eliniiii dedektiiiiflikk 🕵♀️🤦🏻♀️
Yaa millet ikinci telefon kullanıyor gizli gizli kurcalasan ne kandırmak isteyen ayakta uyutur zaten 😅 hiç uğraşamam o yüzden ne yaparsa kendisine yapar 🤷♀️11 Yorumla
+1 yılBu , hoş bir davranış değil.. Eninde sonunda zaten birşeyler gizlemiyorsa insan bir şekilde fire verecektir.. Zaten bir kişi birisinden bir şey saklayarak o ilişkiyi devam ettiriyorsa merak etmeyin , en küçük depremde yıkılacaktır.. Herkes kendine yakışanı yapar der , susarım.. Anladigimda sustugumu da göremez zaten..🤚😌
11 YorumlaKurcalamam. Telefon özel eşyadır, içinde ne var ne yok diye karıştırmak bana doğru gelmiyor.
Beni şüpheye düşürecek hareketler yapıp, banka kasası gibi koruyorsa o telefonu yine bakmam o güvensizliği hissettiğim an hayatımdan çıkarırım zaten.31 Yorumla
+1 yılÖyle illa bir şey aramak için kurcalamam. Canım sıkıldığı için kurcalayabilirim. Ne var ne yok diye
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurcalarım ben. Sevgili değil eşim olsa kurcalarım diye düşünüyorum aslında birazda şey olabilir twlefon artık bana insanların beyni gibi geliyor illa telefonu alıp mesajlara bakmak değil mesele nasıl uygulamalar indirmiş nasıl şarkılar dinliyor ona ait herşeye dokunmak isterdim herhalde. Benim sonuçta.
11 Yorumla- +1 yıl
Hak verdim
+1 yılKurcalamam. Zaten kendisi bir şey göstermek isterse gösterir.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Bu tarz şeyler güvenlik sorunu doğar. Mesela en yakın arkadaşlarımdan birisi kız arkadaşına telefonuna verdiği için beni silmişti vs. Ah kendine güveniniz yoksa ve aşırı kıskançlığınız varsa birilerini sevmeyin
14 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Tabi ki o arkadaş kız arkadaşına söz geçiremediği için bende onu silmiştim.
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın böyle insanların muhatap olunmaz zaten
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılValla ne kadar yanlış olsada kurcalıyorum bir şey bulmaktan değil sadece zevk veriyor kurcalamak ya hep kendi telefonumla takılmak sıkıyor herhalde haftada 1-2 kere kurcalarım 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ama hoş oluyor ya muhabbet olmuyor bakıyorum diyom bu ne anana bunu nasıl dersin felan 😂
- +1 yıl
Valla hiç sorun etmiyoruz ya oda benim telefonumla oynar felan sorun olmuyor ufak şeyler çünkü bunlar. İkimizde biliriz ki amaç güvensizlikle felan alakası yok o yüzden
+1 yılHayır.
Ben de bana yapılmasını sevmem. İzin istese kendi elimle veririm. Ancak habersiz sanki bir suç işlemiş gibi şu davranışı göstermek çok rahatsız edici.11 YorumlaŞüpheleneceğim bir hareketi olmadığı sürece kurcalamam.
O kadar yüz göz olmaya gerek yok durmam gereken yeri bilirim, bilinmesini de isterim.11 Yorumla
+1 yılKurcalamak kelime bile belli ediyor gerçeği. Hayır kurcalamam önce kendime sonrada karşımdakine saygımdan dolayı
11 Yorumla
+1 yılO telefon istenildiği zaman verilmiyorsa fazla münakaşaya gerek yok yol ver gitsin zaten saygısı olan insan özel konuşmalarını kurcalamaz.
11 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim bir davranış şeklidir kesinlikle yapmam. Buna zemin hazırlanan ilişkide aslında bana göre hiç varolmamış demektir.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide kurcalarım kendinin vermesi lazim al bak buyur diye
14 Yorumla- +1 yıl
Yani sonuçta eşin sevgilin telefuna bile bakamayacaksam ne diye beraberiz bunu sorun edecek biriyle evlenmem zaten
- +1 yıl
Evet her konuda
Hiç kurcalamadım kurcalamamda buna gerek duyuyorsam güven sorunu vardır
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurcalamam. Telefonunu Kurcalayacagim adamı yanimda tutmam zaten
11 Yorumla Nişanlımınkini kurcalıyorum güvensizlik değil canım sıkılıyor 😅
11 Yorumla
+1 yılDoğruluğundan yanlışlığından değil de, istemediğim bir şeyi görürsem diye korkup bakmam. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😅😃
evet
hiç boş çıkmadı şükür ahsjsb
gayet de doğru hareket12 Yorumla
+1 yılHayır kurcalamam onunda ozeli vardır diye ellemem ama o benimkini kurcalarsa bende kurcalarim
11 Yorumla
+1 yılBen bunu emin olduğum zaman yapıyorum durduk yere kurcalamam.
11 Yorumla
+1 yılHayır kurcalamam bakmam bile. Neyse ki sevgilim yok böyle şeyler başıma gelmiyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKurcalamak çok kaba bi tabir masaya bırakılırsa göz ucuyla bakardım heralde hgfds
11 Yorumla
+1 yılKurcalamak değil de ikimizin şifrelerini bilirdik ve benim telefonun parmak izine onun parmağını da tanıtmıştım öyle hee zaman her hangi bir şey için kullaniyorduk telefonlarımızı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurcalamam ama oldu da baktım, kendisine en ufak bir şey belli etmem.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHoş bir şey değil yani. Telefon kurcalamak karşıdaki kişiye güvenmediğin anlamına geliyor. Zaten bakmam da oldu da baktım diyerek cevapladım soruyu
+1 yılBazen beraber oluyoruz oturuyoruz canımız sıkılıyor o benimkini alıyor ben onunkini kurcaliyoruz ama güvensizlikten değil zevkli oluyor 😂😂 2.5 senedir ilişkimiz var sonsuz güveniyoruz sorun yok
13 Yorumla- +1 yıl
Herkese nasip olur inşallah kardeşim
+1 yılBen kurcalamam ben kendi açımdan doğru bulmuyorum telefon kişiye özeldir ve aittir ve yüzden kurcalamak yanlış olur doğru olmaz
10 Yorumla
+1 yılŞahsen güveniyorsam o güveni verdiyse bana kurcalamam ama biseyler seziyorsam , güvenimi kıracak şeyler yaptıysa evet
10 YorumlaHayır çok yanlış bir hareket, şüphelenme durumu varsa da, doğru çıkabiliyor orası ayrı da, güvensizlik durumu zaten kurcalamak...
10 Yorumla
+1 yılHayır bu algıyı yıktım
Kurcalamak kesinlikle hastalık
Zaten hissediyorsan o çoktan yapmıştır yapacağını10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurcalamam. Kurcaliyorsam guvenmiyorumdur buda birseyler bitiyor demektir.
10 Yorumla
+1 yılne kurcalarım , nede kurcalatırım en sevmediğim seylerden biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKurcalamam kurcalatmam iş o raddeye gelmişse bitmiştir artık bazı şeyler...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılValla bakmasın kurcalamasın kurcalamayim umrum olmaz inat için yapıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılkurcalamam, bana yapılmasını da istemem ama telefonumu da gizlemem saklıycak bi şeyim yok
10 Yorumla
+1 yılKurcalamam eğer bakacak olursam izin isterim.
Ve mümkünse yanımda olsun ki ne yaptığımı görsün.
Gizli saklı kurcalamalar aldatılma şüphesi yoksa saçma10 Yorumla
+1 yıldaha nasıp olmadı ama olursa emaile bile bakarım kglhiogplgo
10 Yorumla
+1 yılBunun için önce sevgilimin ve ya eşimin olması gerekir
22 Yorumla- +1 yıl
Kurcalamam tabi ki
Şöyle bir şey den şüphe ediyorsan o kesinlikle doğru çıkar.
Bakmam gerekiyorsa bakarım kardeşim
O beni aldatacak orada burada bende entellektuel takılacam öyle mi hassiktir derler00 Yorumla
+1 yılKurcalamam ama o kadar kurcalamak istiyorum ki kendimi törpülüyorum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendi verirse beraber bakarız. Yoksa kurcalamam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bile kendi telefonundan uzak, ben hic kurcalamam,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerdime dert ekleyemem yok kalsın
21 Yorumla
+1 yılAramızda telefonuna bakmamı isteticek kadar güvensizlik varsa zaten o ilişki yürümez
00 YorumlaBana çok doğru bir hareket gibi geliyor. Kurcalardım
00 YorumlaKurcalayabilirim meraklıyım ben adhsh nolcak ki hem büyütülcek bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKurcalarım ama kendiminkini kurcalatmam😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kurcalamadim ama yakında kurcalicam☺️😌
13 Yorumla- +1 yıl
Neye bakacaksın canım demesi bişi karıştırdığı anlamına mı geliyo sizce 🙄🤔
+1 yılOnun yanında bakarım gizlice kurcalamam
11 YorumlaHaber vererek kurcalarım tabi :D
13 Yorumla
+1 yılKurcalamam 😁
11 Yorumla
+1 yılHayır ama ihtiyacım olduğunda alırım
11 Yorumla
+1 yılO benimkini kurcalıyor
11 Yorumla- Devamını Gör (40)