AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Bizde besinsizlikten çarpıklık ve sıskalık moda ve bu fit olmak sanılıyor. besin değeri yüksek çok çeşitli besinleri ölçülü tüketip spor yapan bayan fittir asıl olan
Haklisin kardes aynen oyle bakimli hatunun hali baska ama
bana kalçası böyle olan birtane kız gösterin türkiyede bizimkilere bakıyorum yere yapışıcak nerdeyse spor yapmıyorlar çünkü kıçına donu çekip yattıgı yerde kilo veririm mantıgı daha üstün geliyor üşengeçler
Aynen oyle reis kaldiki hepsi pc basinda ya da ellerinde tellle yorum yapanlar insanlar bunlar az kalkip yuruyus bilr yapsalar yeter
morul bu işler iki makyaj yapıp göğüs kıç açıp nasılım demekle olmuyor varsa böyle hatun resimdeki gibi gelsin sorsun
Aynen oyle kendine guvenen varsa ciksin *
Abi o popo sonradan konmuş gibi duruyor. Onun dısında çok iyi.
Yok reis calisip bugunlere getirmis o gotu
Sence o kıçı sokakta sağlam bırakırlar mı?
Burası Türkiye.
Şahsen görsem benim bile elim kayar. O ne be? :D
Helal be iste gercek bu
her kız spor yapmıyor diye genelleme yapma ben step ve ayrobik yapıyorum spor salonunda
Tebrikler genelleme kezbanlar iicndi
çok saçma :) bu kadınlar manken. türk mankenler bunlardan daha güzel. ben sana şişman ingilizleri göstereyim kadınlardan soğursun :)
Mesele o ya da bu degil burada onemli olan spor ve saglik. Ama goruyorumki oyle bisey yok kezbanlar herseui yanlis anlamis
:) haklısın
Eyvallah kardesim 😁
Bu durumu kabullenmek yerine siz niye kaslı değilsiniz diyen Kezbanlar konu sizsiniz , bizim kaslar sizin yağ tabakariyla alakasiz
Tebrikler hocam 😉
oldu
@Schwarzie what?
Ben yapıyorum dansa da gidiyorum ayrıca spora giden tanıdıgım kızlar da var?
ve o gosterdigin kızın kalcası olmasa mukemmel degil aynısından 50 tane bulursun sokakta gordugun kızlarla kıyaslama
Ama reis sokaktakiler bana mi drnk geliuo bipmiyom ama igrencler yeminle goruyorum koltuk altlari terlemis filan midem kalkiyo resmen
Takıldıgın ortama baglı mesela ben gittigimde gayet iyi fizikli kızlar goruyorum boyle boyu fazla uzun olmayan ama kalcası guzel olan kızlar da var senin gosterdigin gibi tabi kiloluları da goruyorum 1-2 tane ama olsun o kadar yani ben hep zayıf kız tarafındayım saglık icin spor yapması gerek herkesin ve tabi ki bakımlı olması da gerekli bu erkekler icin de gecerli
Katiliyorum sana
Tesekkurler
Eyvallah
türk hatunlarına börek açma çocuk doğurma kültürü aşılanıyo ısrarla.
tek hayali gelinlik olsun çok sorgulamadan karşısına çıkana he desin isteniyo.
düzene bol bol koyun yetiştirsin bekleniyo...
Aynen
Ofotolardakiler sisirtmisler o ayri konu ama tabi burada suda var ki, deger vermeklw alakali kendini svemekle alakali bence sevmek lazim dansdir platestir sevin kizlar :)
Aynen reis onemlibolan saglik
Türküm ve spor yapıyorum Türk kadınını kızını eleştiren erkeklerin hepsi Brad Pitt David Beckham zaten demi
Benziyorum ikisinede
Kalçası çok dikkat çekici yoksa güzel ama ben spor yapıyorum zaten sabah akşam yediklerimde dikkat ediyorum boyum 175 belim 55 kilom 50 yani bende kötü sayılmam saçlarım kalçama kadar
bir görseydik merak ettim
Maalesef yani resim atamam
Bu kadının ölçüleri ne
sonra atarsın bilmiyorum ölçüleerini
Ama ölçülerim kötü degil her Türk kadını öyle olcak die bişey yok
anladım
Yememiş içmemiş popo çalışmış bu hatun 😂squatın eseri işte darısı başıma
inş calış seninde olsun
Zaten 😊hatta bugün gaza gelip squatı bir set artırdım 😂
programın nasıl :)
Daha yeniyim ya :)www.kizlarsoruyor.com/.../q4061541-spordan-anlayan-spor-yapan-var-mi burada var programım. Alışınca bir kaç ekleme yapıldı yürüyüş artırıldı o kadar. Daha çok yolum var
cok iyi ya
Öyle mi 🙈
merak ettim :)
Benim spor salonlarında gördüğüm kadınlar Jamaikalı falan değil hepsi Türk. Sen spor yapıyor olsaydın spor yapan kadınları görürdün zaten.
Spor salonuna gelenleride goruyorum canim masallahi var hepsinin bu kurban kesilirler
Erkekler çok yapıyor ya görüyorum hep göbekli erkekler var onlar yapsın sonuca göre bizde yaparız
Haklisin ikibtarafta yapmali
Jen selter candır can. Eskisi gibi değil, artık çoğu kız spor yapıyor. Ama yeteri kadar çalışan kişi pek yok.
J. selter ve digerleri...
tüm türk kızları böyle olmadığı için şükür etmelisin. yoksa sana bakacak olanlarını bulman imkansız olur
Beni gormeden konudma
nick bateman olacak halin yok sonucta
Eriniyorlar mk. Dırdırdan gezmekten dedıkodudan spora vakitmi kalıyor. Ye iç yat bizim kızlarımız.
Bakın biraz kendinize bu kadar büyük tampona gerek yok göbeklerinizi eritin abi o bile yeter.
Onu bile yapmazlar reis
https://pbs.twimg.com/media/B0996PLCYAAwFPI.jpg
Sanane benim sporumdan sananeeee !!!
Noluuo la
Sananee
Okkk
vücuduna yatırım yapmış sadece..
bizimkiler egitime ve kültüre yatırım yapıyor
kim daha zeki
tartışmaya gerek yoktur bence
sence buna gerek var mı
Bizimkiler zeki mi simdi 😂😂😂
Genel olarak üniversite okuyan bitiren insanlar ve birçogu okumakla meşkuller
ancak ikisi bir yürütülebilir ama ozaman okuma işi riske girer ve önemli oldugu için
Evet, Türklerin çoğu kendine bakmıyor. Sadece Türk kızları değil Türk erkekleri de bakmıyor.
Katılıyorum
ee beğenmiyormusun
Aman siz önce o koca göbeklerinizi eritin
Gayette yapıyorum sporumu belki kaslı vücut istemiyorum kendimde sizin zevkinize göre mi Allahalla ya. Tulum Hayriler sizi.
😀😀😀
yemeyi seviyorlar birde kasın kötü durduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar :)
Aynen oyle fazla abartili olmayacak ama bizimkiler yiyip dedikodu yapmaktan baska bisey yapmiyorlar
aynen aman aman yapmasınlar bırakta ilerde ayu gibi oluyorlar bizim gibi spor yapanların işine geliyor kendimizi değerli hissediyoruz
Var ya haksızlık etmeyelim. Bizim spor salonunda bayağı emek veren kızlar var. Sitede de @chaelle gerçeği var :D
O kim la
Sitenin sporcularından, geçen sene çok tavsiye almıştım.
Hepsi sözde spora bayılıyor ama bir geliyor 1 hafta 2 hafta sonra sıkılıp bırakıyor biizm türk kızları zora gelemez :D
Aynen eeis
sen türk kızlarını niye küçümsüyosun avrupalıların ruhunda var götü başı pazar etmek bu gösterdiklerin kaşarlıktan ibaret
Yok la ne alaka kadin valismis ornek olsun iste
böyle örnek olmasın hacı ülke tecavüDen geçilmez hale gelir
Yok reis bisey olmaz
Ulan memleket abazan kaynıyor patates suratlı kızın egosu jen selter kadar şunlara yüz vermeyin az spor yapsınlar...
Gotunu bizim gibi mal erkekler kaldirdi valla
Ya Bizim hemcinslere ne demeli. Balkon gibi göbek salıyolar.
Aynenn igrenc mk
kardeşim bizim hatunlar ev işlerini spora sayıyor :D
Aynen reis
Yooo ben spor yapıyorum birgün kırılacam diye korkuyorlar
peki siz erkeklerin kaçının fiziksel özelliği bir zenciyle aynı?
her spor yapan böyle mi oluyo sanıyosun sen ya :D bir git
Sanmıyorum tabikide bunu sen cikardin
hayır senin spor yapan kadını anlama yolun bu fizikmiş gibi anlaşılıyor paylaşımından
Yanlış anlamayı ve hatayı kendinde aramak yerine bende neden ariyorsun
ben ortada bir hata görmüyorum :D benim fiziğime senin gibiler karar veremez ;)
Ya söylemediğim şeylere gore konuşuyorsun farkında misin 😊
sanmam.
Bizim erkekler neden spor yapmiyorsa ondan.
Not: Kadinlarin memesi yok yalniz.
Spor yapiyorum haklisin trk eksigi meme zaten o olmasada olur fizik yeter
Yalnız bu kızın vücudu çok orantısız arka çok kaba göğüs yok ya estetik ya bir hastalık var bu kızda ben beğenmiyorum kız dediğin narin olur :)
Nedense begenmeyenler hep bayan
Birçok erkek arkadaşım beğenmiyor çoğu mavili arkadaşta beğenmemiş çünkü kimi koca kalça kimisi kocaman göğüsler kimi uzun bacaklar sever bu kızın boyu bile bana göre kısa 1,65 civarında ve boyuna göre vücut orantısızlığı bariz ortada.
Zevk meselesi. :)
ben çok sevdım ama kendine güveniyorsan hodri meydan
Ben ne diyorum sen ne diyorsun sen büyük kalça seviyorsun ben orantılı vücut seviyorum kız 7/24 kendine bakım yapıyor takip ediyorum arada fakat bu çok fazla yaşını görmeden 35 sanmıştım 20 çıktı en komik olanı buydu :D
Sen beğeniyorsan sorun yok ben kendime popo olarak değil edep, akıl, boy, güzel bir kadın olarak güveniyorum.
Hentbol tenis fitness.. Ayrica her ulkenin kizlari böyle degil sirf türkiye icin konusma 😏
Bizim kezbanlar icin konusmustum
İhtiyacımız yok bizim ^^ 💋
media1.giphy.com/media/mdoq1QpIPTOZW/200w.gif
Amacım kimseye b*k atmak değil ama beğenmedim :/ arka taraf bağımsızlığını ilan etmiş yeni bir cumhuriyet kurmuş. 😂
Aynen bagimsizlik mudacalesinde herseyimlevyanindayim
Şu ikinci fotoğraf ne öyle tamam kadın dediğin kalçalı olur ama bu baya arkasında plates topu taşıyomuş gibi
Sellere laf yok tamam mi
Türk Kızı nedir? buralarda milliyetçi takılıp bizim paçozlara sahip çıkanlara gözlük, bu kadınsa bizimkilerin ne olduğunu bilmeyen sözlük lazım :)
😁😁😁
hayat şartları el veriyor mu sorsana bir türk kızlarına
Evde spor yapmak zor degil en azindan squat yapin
yapıyoruz da ne oluyor bırakınca geri eski hala dönüyoruz
Birakma sende
Kızlarda böyle fizik bizdede kaslı vücüt yok biz bizeyiz yine yani 😃
Her Yabancı kız bir değil her Turk kızı da bir değil.
Aynen uatam
Amacı spor ve sağlıklı yaşammış. Hadi ordan, güldürdün:))))
Ne peki 😂
Yapanlar var onlarda sosyete sana mi bakcaklar djakdjkzjz
l*n olum seviyeyi yukselttim diyom
Neyinden ibret alicam l*n nerden cikardin spor yapmadiklarini
😊😊😊
😆😆😆
Hep erkekler baklavalı olsun şöle olsun böyle olsun ama kendilerinde tık yok
Ortak cogu kezban ve sisko sabahtan aksama kadar yitip icip oturuyorlar.
bu spor yapmamış. k*ç yapmış turbo nitro v8 ne varsa taktırmış
Yakismis ama
kim demiş yapmadığımızı
genel konuşmayalım lütfen..
Ozur dilerim
Bunu açıklayacak en güzel sönmez reyizdir : )
https://www.youtube.com/watch?v=HqwXP_7WPqc😁😁😁😂😂😂
ihtiyaçları yok çünkü 10 üzerinden 1 lik kadın bile 6-7 gibi muamele görüyor kendini 10 sanıyor
Ya birak yalani kim var boyle yerli
tamam işte onu diyorum bizim ülkede çoğu berbat durumda ama erkekler yoklukta olduğu için güzelmiş gibi davranıyor bunlar da kendilerini tanrıça falan sanıyor
senin kadar kesin konuşamıyorum dostum ama bu kadın bir harika
bu kadının kalça harika yoksa üst vücut olarak çok daha güzelleri var
Keisnlikle haklisin dostum
Bu şahıs da senin fotoğraflarına bakıyordur hayran hayran eminim. 😂 O değil de ibret almamız gereken son fotoğraf galiba. Asdf😂😂 İğrenç.
Son foto cok fena..
Türk kızları böyle olsa siz kendi şeyinize hakim olamazsınız şimdi bile olamıyorsunuz
Genel konusma
kardeşim üşengeç bizimkilerr
Yemek yapmaya bile useniyorlar yeminle
yemek yapmayı öğrenirlerde kardeşim spora gerçekten bulaşmazlar sabırsızlar
anca çevre tetiklemesi lazım onlarıu
Haklisin reis
birde bu spor body-fıtness işi gerçekten herkesi yapacağı birşey değil bir müddet sonra bıkıyor ve sıkılıyorlar tek kalmaya tek salona gitmeye alışılması gerekir
Asıl bununki gibi olabilecek kalça bizimkilerde ama değerlendirmiyorlar.
Şu gizliden çıksana. Tam bir ezik , tipsiz barzo. :D
Vallaha degilim gorsen bir ..
Göster o zaman. Kas yığını vücudunu o selvi boyunu göster bana.
Okkk
Türk kızı böyle olsaydı dönüp söyleyeceğiniz ilk kelime küfürden başka bişey olmazdı eminim.
hayır be
buna tamam peki o kızı aklınızda nasıl biçimlendireceğinizi saymamayım istersen
Laa bizim kizlar zaten havali birde biyle olduklarini dusensene 😀😀
Kanatlanırlar mk
Gotleri arşa değer 😀😀
😁😁😁😁😁
Tek kelimeyle iğrenç.
Kadın dediğin narin, sempatik olmalı.
Sadece kızlar değil ki millet olarak spora meraklı değiliz.
Erkekler de bir halısaha.
Aynen
Ayrica boyle millete kezban deyince olmuyor. Profilini gizlemezsin. Kizlar bakar. Brad pitt gibi adamsin. Ha bize kezban demekte haki derler. Ama profili gizleyip, kizlar kezban hehahah demek gerizekali embesil isidir. Ustune alinma.
Sende haklisn mk
cunku erkeklerın spora harcadıgı vakıte değdıklerini dusunmuyolar
Bence kezbanliktan