+1 yılBak kardeşim 1. si kadınlık sadece bedenin güzelliği ile olan bir şey değildir. İkincisi Türkiye de kadınlar spor yapmıyor olabilir ki bu iyi bir şey değil bunu biliyorum. Fakat türk kadınlarının çoğu ev hanımı ve bakmakla yükümlü çocukları varken spora fazla vakit ayıramıyor olabilirler. Ama keyfinden yiyip içip yatanlara bende kızıyorum. Lakin şöyle bir durum var ; erkeklerin hepsi de mükemmel değil sonuçta tıpkı kızların hepsinin mükemmel olmadığı gibi.. Senin kafa başka yerlerde kalmış ;) Bir ömür beraber olmak istediğin kadının yüreğine bakacaksın. Tamam belki biraz dış görünüşüne özenmeli ama önemli olan her zaman yürektir. Yabancı ülkelerin hangi kızında vardır bu? Bir süre sonra sıkılırlar sizden. Bırakın artık şu türk kızını küçümsemeyi. Anneniz, kardeşiniz ya da teyzeniz bunlarda türk kadını türk kızı bir laf ederken ona göre konuş kardeşim! Ve sakın bana kıskanmışsın deme. Bu kıskançlık değil, bu kendi ülkesindeki insanların değerini bilme benim gözümde.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun okumadim valla
- +1 yıl
Diyorum işte kafa başka yerlerde senin ;)
Soran+1 yılYav hehe
En İyi Cevaplar
arka kaporta çok büyük ya
214 Yorumla- +1 yıl
muhteşem bir fizik muhteşemmmm
Soran+1 yılBence mukemmel onu yapmak icin baya caba harcamis belli
Soran+1 yılFikrim yok
bizim garibanların ev işlerinden, okuldan, aileye harcadıkları zamandan spora fırsat kalmıyor ki. sor bakalım yukarıdaki güzel kızımız kaç yemek yapabiliyor? veya bir gün temizlik yapmış mı? bulaşık? onu hiç söylemiyorum bile.
bizimkiler evlendikten sonra "sen spor yapıyorsun karıcım. yemeğe gerek yok. dışarıda yeriz. ütü yapma, kuru temizlemeye veririm. çocuklara da ben bakarım. sen yeterki spor yap." demiyorlar ki.
bizimkilerin işi çok ama çoook zor. hem ev işlerini yapıcak, hem de kocasına güzel görünmek için spor mu yapıcak? sağlık için yapmak isterlerse bir sözüm yok tabi ama ev işlerini yapıyorsa kocası onu sürekli güzel görmelidir zaten.
(prim çalışması vol 1)42 Yorumla
Soran+1 yılYuru be kim tutar seni
- +1 yıl
sonunda olaya dogru yerden bakmayı bılen bır beyefendı tebrıkler kardesım yapmıyor degıl, ona bu zaman bırakılmıyor !
Arka Tampon İyi Darbeleri Emer :)
Lakin Önde Birşey Yok Sanırırm :)128 Yorumla
Soran+1 yılOnda hersey var reis
Soran+1 yılBen bittim
Soran+1 yılCok atarim daha 😉
Soran+1 yılYeter la 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
ay şimdi de squat adı altında koca götlülere güzel diyosunuz. saçma sapan katman gibi makyaj yapma modası çıktı. göz pınarlarını aşırı beyazlatma yok kontür yok saçma sapan saçlar. şimdi seksenlerdeki doksanlardaki fotoğraflara bakıp nasıl o abzürt kıvırcık perçemli saçlarla mavi far kırmızı ruj kombiniyle ya da 2000lerin başındaki sıfır beden modasıyla nasıl dalga geçiyosak bundan yirmi otuz yıl sonra aynısını bu günler için söylicez. kimse sizin saçma sapan güzellik algılarınıza uymak değil. ve eminim spor ve sağlık içindir ne kadar da düşüncelisiniz hahhahahaha bırakın biz düşünelim onu ha?
31 Yorumla
Soran+1 yılNerden nereye br ablacim ayninsiklet degilsiniz
+1 yılyav kardeşim yazmayın şöyle şeyler!! hoşuna gitmiyosa git yabancı kızlara
bunları okuyan kızlar sapıtıp gidip Türk erkeği şöyle böyle yazıyo
Türk erkeklerinin hepsi 6 pack sanki mk
önce erkekler kaslı olcak!! sonra kadınlar
kadınların nefes alması yeterlidir111 Yorumla
Soran+1 yılNefes alsinndevri bitti reis
- Spor konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBen Slavım. Kız lezboklar gibi. İğrenç. Spor yapıyorum türk erkeği niye spor yapmıyor?
36.media.tumblr.com/.../...92hnI1razhsgo1_1280.jpg100 Yorumla Bu mu ibret alnck fotoğraf? Ya byrğgttt.. Bikere çok itici. Sporu ve spor yapan kadnlrı svrm de bu hşçde fit değil ki. Ayrıca 2. fotoya dikkatli bakrsan estetik olduğunu net bir şekilde sezersşn ;)
153 Yorumla
Soran+1 yılErkek gozuyle bir baksana ☺
Soran+1 yılAynen oyle illa estetik diyevekler memeyede yaptirir istese
+1 yıloha yaa cok iyiii değilmi. haklısın valla sonuna kadar. ya bendede potansiyel var aslında biraz anlatsana nasıl böyle olabiliriz? hani kaç ayda ilerleme olur vs. bacaklardaki bu kütlesel büyümeyi halterli squat mı sağlar sadece yoksa baska kendimiz neler yapabiliriz. madem paylastın bilgi de ver :)
33 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna gel ilgilenecem senle ozel olarak
- +1 yıl
Nasıl gelim allah bilir hangi şehirdesin
Soran+1 yılAnkara sen
+1 yılErkeklerin %90ı omuzlarındaki kılları almıyor erkek adam dediğin kıllı göbekli olur diyor koltuğa yayılıyor e biz kızlar da onlara mı hazırlanıcaz istediğimiz kadar spor yaparız:)) (spor yapan biriyim ama bunu kendim için yapıyorum bir erkek beğensin diye asla ve asla yapmazdım.)
67 Yorumla- +1 yıl
Yazın evden çıkmıyorsun galiba.
Soran+1 yılNe alaka bacim
- +1 yıl
@atlıokçu kastetmeye çalıştığım beğenip beğenmemem değil çoğunun kendine bakmadan çabalamadan kızlardan mükemmel olmalarını beklemeleri.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen fitness yapiyorum, haftaya da kismetse pilates basliyor... Ancak hicbir Turk erkegi boyle bir hatunla evlenmez... Ancak yatak icin begenir, egri oturup dogru konusalim. Ben boyle bedenimi sergilesem (kaldi ki kapali da giyinsem taciz var) , kesin sokakta hamile birakirlar bizim pislik erkeklerimiz..(Siz genelleme yaptiginiz icin ben de genele hitap ettim). Bu ulke bir Avrupa ulkesi, erkeklerimiz de gorgu sahibi degil. Bu vucuda sahip kizlarimiz da pek yok, cunku onlar da biliyor gercegi. Ben bu kadinla evlenirim, cocugumu dogurup bakmasini beklerim diyen biri cikar mi? Gizli sorulara gizli yanit veriyorum. Soran gizliden cikarsa ben de cikiyorum bu arada.
00 Yorumla
+1 yılErkekler yabancı kadınları, kadınlarda yabancı erkekleri Türklerle kiyasladigi sürece bizden bir b*k olmaz.
111 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢😢
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki erkeklerin hepsi Clive Standen * .
Ayrica bu kadinda bir cesit omurga rahatsizlogo varmis, kendi avantajina cevirmis bunu.171 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilmem fizik cok fena
Bir insanın bu hale gelebilmesi için kendisini güzelliğe adaması lazım :D E kadının mesleği göz önü olduğu için vücuduna yatırım yapıyor nitekim :) Bakma sen buna :) Kariyerinden kaynaklı bir mecburiyet var yoksa salardı kendisini :)
İyi hoş ama sıkıcıdır bu durum, diyet, brokoli, haşlama nereye kadar :D
Size göre hava hoş tabi, siz göbekli de olsanız fit hatun istersiniz :D Bu kadını istemek için önce üçgen vücut olmak lazım :)12 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum cumki kendime güveniyorum 😊
- Spor konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılAnan böyle dolansa kıyameti koprarısın. Ayrıca türk kızı spor yapar ama tampon büyütmek içşn değil, ya da gösteriş olsun diye değil. çzevk aldığı için yapar,
283 Yorumla- +1 yıl
namuslu iffetli olun bize yeter
- +1 yıl
@Turkester0n aynen öyle
Soran+1 yılAlkislari hakkettin
+1 yılbir kıyaslama yapacağım ;) türk erkeklerinin kaçı acaba spor yapıyor :/ zannımca türk kızlarının kaçı yapıyorsa o kadarı yapıyordur ;) fazlası değil
encrypted-tbn3.gstatic.com/images013 Yorumla
Soran+1 yılCanavar biizm erkekler masallah
- +1 yıl
Peki bir soru evlenene kadar bir şekilde tutuluyo form... hem kız hem erkek için... peki ya evlenince.. hani nerde o canavarlar👀😂😂😂😂
Soran+1 yılCanavar kacip gidiyo
- +1 yıl
Bize evlendikten sonra kaçmayan canavarlardan lazım :D :D
Soran+1 yılAynen banada bir seltrr lazim
- +1 yıl
Bulursun inşaallah :) :) :)
Soran+1 yılİns dua et
- +1 yıl
ne demek bu canavar diye cinselliktenmi bahsediyorsunuz @BilinemeyenÜye alttan alttan türk erkekleri iktidarsız evlenince bir işe yaramıyormu diyorsun erkekliğine laf mı ediyorsun
- +1 yıl
@atlıokçu oo ooooo içiniz fesat sizin... fiziki duruşuydu bizim cümlelerimizde geçen canavar.. evlenene kadar bir şekilde korunuyo o fizik ama evlenince o fizikten eser kalmıyo.. herkeste bir göbek herkeste bir kilo artışı... ham hi yok yere bu konudan gücendiğine göreee :D neyse...
- +1 yıl
getir sonunu getir ben öyle olduğum için gücendiğimi ima ediyorsun öyle mi benim erkekliğime hakaret etsen o kadar takmam ama millwtimin erkekliğine laf edersen çok pis takarımm karşımda olsan sanada takarım erkekleri kızdırmak için milletinin erkekliğine laf edenlere gıcığım kendim konplexli olduğum için değil cümlenin sonuna kadar iyi gidiyordun sonunda sıçtın haklısın diyecektim halbuki
- +1 yıl
@atlıokçu o sonu durdukyere bu anlama getirdiğin içindi.. benim ne senin nede başkasının erkekliğine laf etmeye hakkım yok... kimin ne olduğunu ben bilemem.
Ayrıca böyle bir durum birinde varsa diğerinde olması şart mı ki millete genelliyeceğiz... keşke an bayından iyi okuyup bu çıkışmayı yapmasaydın çünü öyme bir anlam yok ki.. su anlamı çıkaranda da art niyet ararım ben - +1 yıl
@atlıokçu bak bu son söylediğine % 100 katılıyorum bu durum iyi değil...
Genelleme yapmayi ne cok seviyorsunuz... Sanki Türk Erkeklerinin hepsi Spor yapiyormus gibi dee, herneyse ben Sproumu yapiyorum.. Resimde ki hatunda hos masallah.. :) Önce bu hatun gibilerini hakedecek erkekler olun sonra Türk Kizlari niye spor yapmiyor diye mizmizlanin...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam olur
Şahsen 1 yıldır düzenli olarak body yapıyorum fiziğimle henüz övünmüyorum çünkü hep daha iyisi için çalışıyorum. Spor nefes almamı sağlayan tek temel şey diyebilirim. Ve bizim salona gelirsen bu kadına bir tarafınla güleceğin fizikte hemcinslerimi de görebilirsin :) Bu kadının sadece poposu var düzenli squatla herkes sahip olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler..
+1 yılOlayı çok yanlış anlayanlar olmuş, zannımca. Olay Türk-Rus/İtalyan/İngiliz karşılaştırması değil, öyle olsa ben de kızabilirdim. 😄 Hatta amaç bizi küçük düşürmekte değil, biraz spor herkesin ihtiyacı. Jen Selter sahiden çok iyi görünüyor, birkaç ay sonraya tıpatıp aynısı olmayı düşünüyorum. 😄
Ancak yapan kızlarımız da var, Soran Bey. Hakkımızı yemeyin. 😄04 Yorumla
Soran+1 yılSonunda ne demk istediğimi anlayan bir pembeli çıktı sen neredeydin ya bu saate kadar. ☺
- +1 yıl
Ücra bir yerde ders çalışmaktaydım. 😄
Soran+1 yılDüşünce yapın da bir değişiklik var diğerleri gibi değilsin sen ne okuyorsun sen bakim ☺
- +1 yıl
Üniversite Hazırlık. 😄 Nasipse Ege/Akdeniz Tıp, yahut İTÜ İşletme Mühendisliği. 😄
+1 yılBunları beni saymayarak söylediğini varsayıyorum :) ben düzenli olarak spor yapan bir insanım. Ayrıca kendim de dahil çevremdeki herkes çok güzel bir fiziğim olduğunu söylüyor.
Fotoğraftaki kadını hiç kıskanmadım :/ bence çok da güzel değil. Göğüslerine göre kalçaları çok büyük ve yüz güzelliği sıfır. Buna güzel diyorsan ne diyim01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılHmm acikcasi ben seninle ayni fikirde degilim her insan bir degil turkiye adina kiyaslamissin ama emin ol oralarda da kilolu spor yapmayan insan vardir. Sporun onemini anlatmak istemissin ama arkadasim unutmussunki turk erkegide gobekli kizlara kezban yakistirmasi yapmak yerine keske saglik adina bir yazi hazirlasaydin. Fiziklerine gelirsekte evet haklisin guzel fizige sahipler.
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmeyin kapsamli bir arastirma yapacam nu konuyla alakali hrmde kullanicilarla oilgili hazirlayacam
- +1 yıl
Süper o zaman umarim o yazinizda ulke karsilastirmasindan ziyade bilgi verirsiniz.
Soran+1 yılMerak etme uzun olacak ama illa olacak
1-Spor yapınca bir erkek kadar kas hipertrofisi (gelişimi) göstereceklerini ve çok fazla kaslanacaklarını zannediyorlar kas gelişimine sağlayan testosteron hormonu erkeklere nazaran çok çok düşüktür.
Evde tv izliyerek götlerini büyütüyorlar ne gerek var sporla büyütmeye :) her malın kör bir alıcısı vardır01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılzaten türk erkeklerinin hepsi spor salonlarından çıkmıyor 30 yaşında ki 20 yaşında ki erkeklerin hepsi 190 kaslı fit ulan memlekette balkon diye bir terim var =D çoğu türk erkeği 20 yaşından sonra göbekli oluyor 30 dan sonra daha fazla bir kesim erkekler böyleyken kadınlarda ona göre davranıyor =D
10 Yorumla
+1 yılYapmassa yapmasınlar kaybedecek olan onlar biz bir şey kaybetmeyiz. Çünkü, Kadınlar bir Türkiyeden ibaret değil, Türk erkekleriyle evlenmek isteyen, yurt dısından baya hatunlar var. Bunların hepsi patlak değil. Bosna, Azerbaycan ve vietnamın kızları hem ahlaklı hem de zarif oluyorlarmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılOralara mibgitsek
- +1 yıl
Sen bilirsin kardeş.
- +1 yıl
Şayet ben, Azerbaycandan almayı düşünüyorum. Boşnak ve Arnavut bulmak hem zor, hemde 1.70 den uzunlar ben ise 1.64.
+1 yılOnlarda bizim Türkiyeli kızlarımızda ki asalet ve ahlak var mı acaba?
104 Yorumla- +1 yıl
Türkiyeli değil TÜRK denir sok bunu kafana
- +1 yıl
@PussyCatDoll Türk dersem ırkçılık olur!
- +1 yıl
@PussyCatDoll izmirliyim, Türküm. Yanlızca Türkiyede yaşayan Türk olmayan insanlarıda kastettiğim için o şekilde yazdım.
Soran+1 yılOluyo la
- Spor konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKız
- Çay demle
- Soğan doğra
- Sofrayı kaldır
Nası yapsın spor161 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olacaksa hepsini ben yaparim reis
Çünkü begenmediginiz türk kızlarını okadar taciz tecavüz eden varki bide böyle olsalar ne olur bilmiyorum
73 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir baglanti kurdun cozemedim
- +1 yıl
Mağdur edebiyatı :/
Soran+1 yıl@RussischRoulette61 aynenn
+1 yılYa bizim Türk erkekleri neden David Beckham, Francisco Lachowski falan gibi değil :(
105 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
@Erkek_Barbie Sus sen
Soran+1 yılBakmasini bilmiyorsundur
- +1 yıl
Sen bakmasını biliyor musun ki?
Soran+1 yılHemde nasil
ben yapıyorum valla. fizğiim de sondan bir önceki gibi..
11 Yorumla
Soran+1 yılHayraninim o zman
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor çok zor bir şey olarak goruluyor bu ülkede çok garip olarak algilaniyor bu belli bir yaşin ustundekilerin yapmama sebebi genç nesil ise kucuklukten böyle ebeveynlerle buyuyup yapmiyor sonra okul vs zorlaşiyor birak spor yapmayi insan duş almaya zaman bulamiyor keşke daha çok zamanimiz olsa su sinavlar gecsin bende tekrar başliyicam
01 Yorumla
Soran+1 yılİns kardesim basarilar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadınların kendilerine ayırıcak fazlaca vakitleri var ve uğraşıyorlar ama türk kadınları öyle değil farkındaysan çok azı yapabilir onlarda zengin kesimdir rahat yaşıyorlardır. Çocuk bakmaktan eşine bakmaktan evi bakmaktan hangi kadın kendine vakit ayırabiliyo hangi eş karısının yükünü azaltıyo? Bekar olanlara pek sözüm yok ama türkiye şu an bu standartların ülkesi değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyolojik ilk tespiti sen yaptin helalbolsun sana
Cevap sahibi+1 yılYani kendi standardımızı bildiğin halde böyle bir paylaşım yapman çok saçma. Bak mesela benim fiziğim gayet iyi tamam kaslı falan değilim spor yapsam çok güzel olur ama inan bana vaktim yok üniversitedeyim ve o kadar yoğunumki doğru düzgün kendime ayırıcak vaktim yok olduğunda da yatmayı kitap okumayı dizi izlemeyi tercih ediyorum ama diğer ülkelerde eğitim sistemi böyle değil o yüzden böyle eleştirmeler yapmadan önce ülkenin konumunu ve standardını düşünmek lazım.
Herkes değil mesela ben futbol oynamayı çok severim sonuçta o spor😍
63 Yorumla
Soran+1 yılMukemmelsin canim ☺
Soran+1 yılaynen reis...
+1 yıltürk erkekleri neden kas yapmıyorsa ondan... sen spor yapan istersin ama cenazene fıstıklı helva bilen gelir
41 Yorumla
Soran+1 yılİncicaps terk
+1 yılBakıyorumda kezbanlar türk kızlarına laf ettiğini dşünüp türk erkeklerine saldırmış yabancı erkeklerle karşılaştırmış yok vin dizel filan türk erkeklerine kapak yapmaya çalışmışlar ee adam türk kızlarının iyilği için bişey diyor bunlara iyilikte yaramaz kalın * tahta gibi ya da varil gibi Türk erkekleri spor yapıyor ama kızlar yapmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen dostum sabah kalktigi gibi sokaga cikarlar farkinda olmazlar aonra da brnim sevgilim beni niye aldatiuor az bakin arkadas kendinize cok sey istemiyoruz bakin jen seltere hasa tapilacak kadin yani.
- +1 yıl
Sonra eleştirince Türkerkekleri kötü oluyor bir ton makyaj ile saç yapmayı bakım zannediyorlar bizde çok bakımlı sayılmayız ama sporumuzu yapıyoruz iyi kötü türk erkekleri yavaştan spor yapmaya başladı kızlar duruyor tek tük var bunları deyincede siz niye vin dizel şu bu gibi kaslı değilsiniz diyorlar saçmalık
Soran+1 yılOnu diyrnlerin tiprne bak kezo yeminle yag gulumu
- +1 yıl
Birader şu vin dizele karşılaştıran kezo beni engellemiş ngelimi. açmasını söylermisin busepkkn3824
Gayet güzel ve hoş görünüyor bizim türk kızlarıda yapmıyor değil aralarında yapanlarda var onlarada şimdi ayıp etmeyelim ama çok nadiren alışık olmadığımız tarzda gördüğümüz için diğer insanlar bize daha çekici geliyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılLa bu baska la
+1 yılBen bu popoya G20 zirvesi düzenlerim bu nedir ya :D hayran kaldım hacııı
11 Yorumla
Soran😂 güldürdün mubarek
+1 yılbu resmini paylaştığın hatunun bir benzerinin p*rnosunu izlemiştim kardeş. aynı şey benim de aklıma geldi. türk hatunlarında niye yok bu steven beck demiştim. ama sen biraz daha terbiyeli sormuşsun. tebrikler. başarılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah reis link atsana
Böyle poponun neyi çekici ya? Çok kötü bence.. Spor anlayışın sadece bu mu? Her gün bisiklet suren yuzen bir insanım gayet de formdayim. G*t toplamadık diye spor yapmıyor mu olduk?
13 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin ama mevzu spor
Soran+1 yılYa allah askina bir suna bak bir de digerlerine
Ben squat ve adını bilmediğim yan şekilde bacak açma haraketini yaparım.
81 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler kardesim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki fotograflarina baktim gercekten iyiymis dedim ama instgramindaki fotograflarina bakinca of bildigin o* ya hicbi turk kizi boyle yapmaz yapsa bile orosini burasini acipta yaptiklarini bu derece gostermez.. Siz bizden o* olmamizi bekliyosuniz ibneler
01 Yorumla
Soran+1 yılYok la ne alaka
+1 yılsen karının yürüdüğü yolu görüyon mu. oraya biraz bak bir etrafa. sen şimdi bu tiple konyada zaferde yürüsen nolur * biliyon mu.
40 Yorumla
+1 yılbu ne be kadın dediğin kadın olacak erkek gibi değil
70 Yorumla
+1 yılTipine göre biraz fazla olduğunu düşünsemde kalçaları güzel tabii. Ama sırf g*t için spor yapmak doğru değil ne kadar sağlıklı olduğunun farkında değil çoğu kızlar :)
32 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan saglik zaten burada kiyaslama kismi saka amacli
- +1 yıl
Motivasyon verici tabi :)
+1 yılBenim hedefim Khloé :D
https://i.hizliresim.com/l953Yr.jpg24 Yorumla- +1 yıl
Khloe estetik bea
- +1 yıl
@Mantanyas7 Kylie ve Kim estetik, Khloe o ailede alnınin teriyle ve sporla o hale gelmiş tek üye vücud bakımından. He yüzünde falan vardır bilemem.
- +1 yıl
Ben hepsinde estetik var diye biliyorum özellikle kylie
- +1 yıl
@Mantanyas7 Ben Keeping Up Wiht The Kardasians in her bölümünü izlediğim için konuya çok hakimim :D Khloe estetiksiz bunu başarmak için çok çaba harcadı ve açıkça bütün workout planını da dünyayla paylaştı. Kendi appinde bunu nasıl sağladığını detayıyla açıklıyor. Çocukluktan beri ordaki tek kilolu insan olarak takdire şayan bir azmi var. Düşünsene sürekli diğer aile üyeleri tarafından şişko diye yerden yere vuruluyorsun.
Kylie zaten ablası Kim gibi olmak için bir yerini yırttı ama dudaklat dışında (dudakları konusunda ailesi çok dalga geçmiş ve kendini iyi hissetmiyordu) heryerini gereksiz yaptırdı. Baksana ablası Kendall hicbiryerini yaptırmadı ve bu sene VictoriasSecret meleklerinden oldu, Burberry, Balmain gibi en ünlü modacıların podyumunda. Doğallık kazandı 😂😂😂😂
+1 yılHerkes az biraz spor yapıyor ama bu gibi kişilerin mesleği bu zaten. Hayatları spor. Biz okul - iş - yemek -temizlik derken bu kadar spora vakit kalmıyor ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Senin spordan kasıt aradığın meziyet çokk çoook farklıymış. Artık elinde anketör şeklinde sakın bu fotoğrafları unutma ve yoldan çevirdiğin tompul ablalara sor :D
Onlar çünkü daha oturaklı cevap verirler :)00 YorumlaBen yaklaşık 14-15 sene spor yaptım ardından bırakmak zorunda kalınca vücut salındı tabi. Ama şu an da yine başlasam çok rahat böyle bir fiziğe kavuşurum alt yapım var çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılyas kac kı
+1 yılHer spor kadına böyle bir fizik vermez bu kadın binevi fitness cı vücudu orantılı olmak zorunda kisinin ilgilendiği disiplin e göre vücut şekli farklı olur... Bu biz spor yapmıyoruz demek değil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapsaniz sismezsiniz
- +1 yıl
Şişmiyoruz zaten :) bu kişinin kendine verdiği değerle alakalı her ülkede şişman ve zayıf insanlar.. siz algıda seçicilik yaptığınız için sadece onları görüyosunuz
+1 yılAlala ya bizde kasli erkek koyuyomuyuz😖niye sey ettin simdi
61 Yorumla
Soran+1 yılKoy hayatim sikinti yok ☺
+1 yılSpor yapsam bile ben boyle olamam ki :)
Kultur meselesi
kilolu degilim boyum var fizigimde idare
ne diyebilirim. Ayrica turk kizina diyen agzina tukureyim.01 Yorumla
Soran+1 yılTukurme igrenc
+1 yılDiye sordu göbekli Türk erkeği...
4714 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanimadan konusma bence 👄
- +1 yıl
Konuştum bile.
Soran+1 yılOkkk tamam
- +1 yıl
Oha 38 begeni
- +1 yıl
Hepside kiz😂
- +1 yıl
Afferin kizlar
- +1 yıl
@atlıokçu anlamadim
+1 yılbizim Türk kızları 2 saç boyatır bir fön çeker kendine güzel der. Bir de hafif dar ve açık giyindin mi iş bitti. Yani egodan kaynaklıdır. Spor yapmasam da nefessiz s... k var der (:
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah dogru tespit
Batı da iki üç yıldırı oluştu kadınların boyle spor yapması yani squat felan fistan türkiyede yakında gelir ama ondan ziyade spor salonunda spor yapan ya da sabahları koşan bayanları çok görüyorum.
Kendim spor yapıyorum, nerdeyse 13 yıldır10 Yorumla
+1 yılya kiskanmak degilde bu kizin fizigi kotu cunku orantisiz. yani nerdeysw sifir gogus ve o kadar ince bir bel varken o kadar buyuk kalca bence cok itici. tabi siz erkeklerin hormonlari acisindan bakarsak oldukca cekicidirde yinede kotu yani
10 Yorumla
+1 yılalmazlar oturur yemek yerler benm şikayetim takma popo olayı :D bayanlar bazen popomutakma sanıp ellemek istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılO nasil oluuo la
Selter sporcu defıl bu bır o bır obje ve pozlar uzerınde oynanıyor sadece turk kızları degıl turk kulturunde spor yok alıskanlık olarak bu nedenle artık ozellıkle bılınclı gencler yapıyor kendıne bakıyor
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
Bu kadın sporcu değil. Sporcu olmak çok özel bir şeydir çünkü. Vücyt geliştimek ya da esteyik spor a ben spor demem.
- +1 yıl
@atlıokçu ne saçma ve saptırılmış bır mesaj anlamadan yazıyorsun. Turk ata sporları eskıde kalmış şu an uygulayanlar sadece prof sporcular gencler oğrenıyormu ufaklıktan hepımız kuçukken sokaklarda otun oynadık koşu spor yuzme vs yapmadık alışkanlığa dönüştürülmedi amerıkada ınsanlar ış çıkışıbuyuk parklarda koşuyor hatta bebek arabalarıyla bunun sevebı sporu bızım gıbı sadece kılo degışımı ıçın degıl saglıkları ıçın yapmaları ve ihtiyaç durumuna getırmış olmaları
Fotoğraflardaki bayanlar güzel bence de fizikleri vs, ama begenmeyenlere Kezban demen çok yanlış. Genele bakarsan erkekler de spor yapmayı tercih etmiyor pek.. Amerika'ya İngiltereye bak orada obezite yüzdeleri çok çok fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Genel konuşmuşuz bende genel konuşayım
Etrafındakilere bir bak kim kaslı ki böyle kızlar isteyelim.
Ha ayrıca böyle kızı yanında gezdirirsen herkes bilenir o karına50 Yorumla
+1 yılBu kadını kızlar da biliyor ibret alıyor ama o sadece tek bir örnek amerikaya git bir gör. Her 3 kişiden 1 i obez.
12 Yorumla- +1 yıl
Popom büyük olmasını isteseydim verirdim bikaç bin lira asla sarkmıcak bozulmıcak bir popom olurdu.
Sağlam kafa sağlam vücut ideolojisiyle spor yapıyorum valla ben.
Soran+1 yılHelal sana amerikaninbdurumu ne biliyorum.
Sevdiğin kız bu halde olsun görürüm ben seni adam evden çıkarmaz :@
23 Yorumla- +1 yıl
Ben ikaririm sahsen her erkegi keko sanmayin.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bunun söylediğinle alakası yok dışarı çıkarmayan da öyle değil kıskanç ama eşi bu halde olsa eminim ki tepkisi çok çok farklı olurdu ayrıca ona ne ki başka türk kızlarından gözü dışarda belli
Soran+1 yılEvde guzel vakit geciririz
+1 yılBu kadına tapılır harbiden çok kıskanıyorum ve yapıyorum beni spor konusunda gaza getiren bir fizik çokoşşş
01 Yorumla
Soran+1 yılİsteee buuuu helal olsunnn
+1 yılEvet bu konuda haklısın ama kızlar diye vurgulaman yanlış olmuş
Toplum olarak spor ve sağlıklı yaşama çok uzağız
Göbek olmadığında kendini sağlıklı sanıyor herkes01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin doatum inemli olan spor
Maşallah gerçekten kıskandım ama ben çok yoğunum çalışmaktan spor yapamam ki benim işim zaten spor kadar tempolu ve yorucu
05 Yorumla
Soran+1 yılmeslek nedir kadesim
Soran+1 yılmükemmel bu yasta
Soran+1 yılvay be hayran kaldım valla
Bayan bir inanilmaz. Fakat turk kizlari genellemesi yanlis bir nokta. Spor bilinci kazanmamis tum Dunya kadinlari. Bu konudan yoksun maalesef
05 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılYee
Soran+1 yılAynen
- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası