"Sen beni kolay lokma mı sandın?" diyen her kadın aslında ne demek istiyordur?
Cevabın nedir?
+1 yılkilişe ancak çok derin bir savunma cümlesidir bu :D genekle kadınlar yaşadıkları ilişkiden bekledikleri hazzı zamansız ve yersiz bulursa alışık olmayaşından kolay lokma ifadesini kullanır . yaşanmış olayın daha geniş bir zaman diliminde gelişmesini arzıladığındanda ne ne zannetmiştin der. buda sen beni kolay lokmamı zannetin olarak dile geçer :D:D:D
20 Yorumla
1. secenek normalde hep bu tarz gidi o bence durumlar beni kolay lokmamı sandın diyen kadın aslında gercekten kolay bir lokmadır:)
2.si beni kolay lokmamı sandin diyen kadın , aslında öyle kolay kolay yiyemezsin beni önce kanıtla sonra ye demek istemiştir
anlatabiliyormuyum:)
ikiside aynı aslında gidiş noktaları farklı:)00 Yorumla
her insanda olduğu üzere, kendini diğerlerinden farklı görme, aslında her insanın zaten farklı olduğunu fark edememe yanılgısıdır...
bi genelleme daha yapmak gerekirse : özellikle vurgulanan şeyler, aslında endişelerimizdir, eksikliklerimizdir, zaaflarımızdır00 Yorumla
+1 yıldiyeceğini demiş ne desin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
47Cevap
+1 yıl"Ay. Bu çocuk kaçmaz ayol. Bana söylediği bu harika iltifatlar için ona kızayım, Hemen zeytinyağı gibi üste çıkayım da aslında onun için salyalarımın aktığını belli etmeyeyim o zaman beni daha çok sever." (ÇOK BEKLEDİ)
30 Yorumla"Zor kadınım, bir özelim. İstediğim gibi seni yönetirim. Sokmak için uğraşacaksın bebeğim."
82 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. çapkınların kuru fasulyesi olmamak için diyorlardır
22 Yorumla- +1 yıl
edebi sanat gibi bir cümle
şahane
+1 yılaslında zekana hakaret ediyor böyleleri, tam kedinin fareyle oynadığı gibi oynamalık hatun modeli. lokmasını boğazına dizdireceksin böylesinin.
aslında kadın-erkek ilişkileri ve eşitlik açısından bakıldığında da doğrudan kendini metalaştıran bakış açısı bu aynı zamanda, yani kendisine hakaret ediyor10 Yorumla
+1 yıl" Az daha emek sarfet bebeğim bu ne ki " demektir...
30 Yorumla" Biraz kendimi naza çekiyim de hemen üstüne atladığımı belli etmiyim bari beni yanlış anlamasın " demek istiyordur :)
10 Yorumla
+1 yılBen senin bildiğin kızlardan değilim diyen hatunun büyümüş modeli..
Ya doğru ya yanlıştır yemeden bilemezsin..10 Yorumladaha oncekı ılıskılerınden kotu tecrubelerı olmustur ve kendını agırdan satıyor...
20 Yorumla
+1 yıl" Uçak geliyo, geliyo " diye hemen agzina girmem demek istiyor. Ama boyle tipler genel de iştah kacirirlar zaten.
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yıl''kolay lokma değilim çünkü tipik bir türk kızıyım. öyle hemen ipleri eline veremem.biraz peşimden koş, arkadaşlarımın gözüne gir. kaprislerime boyun eğ, her bir tribimde ufak bir hediye ile gönlümü al.'' demek isteyen iflah olmaz bir kezbandır.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkolay lokmalar vardır,ben onlardan değilim zor lokmayım demek istiyordur..
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı. hala diyolar mı bunu ? duyar duymaz koşarak uzaklaş
10 Yorumlafarklı gözle bakmaman adına öyle kızlar gibi değilm demek istyr
10 Yorumlazor kız olduğunu sanıyor ama asıl o lafı ederken nasıl basit olduğu gayet ortada ben senin bildiğin kızlardan değilimin biraz daha üst versiyonu heralde :d
10 Yorumlasen azcık uğraş bi göriyim bunu sonra veririm demek istiyor bence haha:D
12 Yorumla- +1 yıl
hehhehehehehehehehehe
+1 yılSana böyle imaj verdim kolay lokmayım ama sen öyle sanma demek :)
10 Yorumla
+1 yılBen zorum demek istiyordur.Ama kolay lokma sandıysa karşısında ki kişi zaten kolay lokmadır o kadın. Hem bunu belirtme gereği duyan kezolarada anlam veremem. Zor kadın hiç olamadım ilişkilerimde zorladım sadece. Seviyorsam zoru neden oynayım
11 Yorumla
+1 yıl"Ayva gibiyim, hazmedemezsin midene otururum.
Ye beni, ye beni" diyor.20 Yorumla
+1 yılklasik aslında diğerlerinden bir farkı olmayan ama diğerleri gibi kendini görmeyen kendini beğenmiş aşağılayıcı bir yapıya sahip kadın kısaca.
00 Yorumla
+1 yılZor gorunen basit kadinlar...
Hic korkmayacaksin bunlardan.30 Yorumla
+1 yılokadar basit olmasın ben daha çok şey istiyorum senden ...
10 Yorumlabenı bırakma kostur benı dıyor aslında yan cebıne koyuyor ama
10 Yorumla
+1 yılbiraz daha uğraş demek.tamam kıvama gelicem ama biraz daha çiğne sonra yut demek:)
10 Yorumlakesınlıkle elde etmek ıcın bıraz daha ugrasmanı ıstıyor gonlu de var ama naz yapıyor :D
30 Yorumlaçantada keklik mi sandın a yakın bir söz, yani kolay elde edemezsin gibisinden :) :)
00 Yorumlakarsı tarafın gözünde ulaşılmaz imajı çizmeye çalışan, kendini ağırdan satan bir bayan havası yaratma edalarında kurulmuş cümle.
00 Yorumla
+1 yılUğraştıracam ama bu uğraşın boşa gitmeyecek.
Tecrübe ile sabittir.00 Yorumlakendini kolay gösterecek bi davranış yapmıştır görmemeni sağlamaya çalışıyodur
00 Yorumla
+1 yılBENCE " Asılıyorsun. Hemde koparana kadar asılıyorsun ama ben çok kolay elde edilmem. Benim için biraz peşimden dolaşman gerekir."
Demek istiyor olabilirler00 YorumlaÖyle bir yemekle beni etkileyemezsin nerede araban nerede paran :s ( hep senin tabir ettiğin tip )
10 YorumlaBeni diğer o*larla karıştırma demiş işte :}}} diğer kızlar her istediğni yapabilir ama ben asla yani demek istemiş kapişşşş :]]]
00 YorumlaKiliselesmis sözlerden biri. " Sen beni kolay lokma mi sandin" diyen kadin kolay lokma oldugu icin bu soruyu yöneltiyor.
20 Yorumlailk defa bayanların boyle objektıf yanı femınıst duygularından arınmıs bır sekılde cevap verdıklerını gordum :D Aferın devam edın boyle
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorumda tecrübeli her halde
yada sen onun gözünde kadınları kolay elde ettigin için söylenen bir söz olabilir10 Yorumla
+1 yılseni uğraştırıcam ama peşimden gelmeni istiyorum demek istiyodur
00 YorumlaBen zor lokmayımdır ama sonuçta lokmayımdır demek istiyor...
00 Yorumlaher kuşun eti yenmez.ben o eti yenmeyen kuşlardanım demiş
00 Yorumla
+1 yılvercem ammmaa hemen dill demek istiyodur yani :) başka olayı ne ki ?
00 Yorumla''Her kuşun eti yenmez,ben senin bildiğin kızlardan değilim taaaam maaaa;);)'' demek istemiş khjkh
21 Yorumlaaynen bee valla güzel soru..aslında onlar çok ıyı bılıyor ne dmek ıstedıkelrını ama agırdan satıyrlar kendılerını :) mesela tanıdıgım bır kadınla neler yasamadım kı
00 YorumlaDaha neler amanın daha neler amma da yaptın
Sen beni çantada keklik farzedip aldandın
Daha neler daha daha neler amma da abarttın
Ben elimi sallasam ellisi güzelim
Kala kala sana mı kaldım...00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılbu lafı bana söyleyen her kadın diğerlerinden daha kolay lokma oldu :)
00 Yorumla
+1 yılseni çok uğraştırırım demek istiyordur aslında zor kadın kısaca.
00 Yorumla
+1 yıl'ben kolay lokmayım aslında ama sen beni zor zannet' demek istiyordur.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. çok hızlı gidiyorsun oğlum biraz alttan gir kibar ol demiş.
10 Yorumla
+1 yıl+ sen beni kolay lokma mı sandın Hayri ?
- Evet Bıngılgül..
+ Doğru sanmışın, gel bakıyım yatağa..00 YorumlaKendini ağırdan satma çabasıdır bu. Kanımca son derece gereksiz.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolaya erken atılmışssnn .braz sakinlik su akar yolunu bulur dior
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 456 cevap paylaştı. Gösteririm ama vermem diyor. Kalbimi.
40 Yorumla
+1 yılYemişim kolayını zorunu kadın kadındır.
2 güzel söze 2 çiceğe bakar herşey.00 YorumlaYakışıklı ve paralı olmadığın sürece vermem ayık ol demek istiyor
00 Yorumla
+1 yıllokma tatlısı pek sevilmez diyor ve kaçıyorum hahah
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 319 cevap paylaştı. Level'ımdan dolayı link atamıyorum Koca istiyorum gel beni al yaz çıkar :D
Bunu istiyordur :)00 Yorumla
+1 yılaslına hiç kimseden farkı yok ama götü kalkmış kendini bi bok sanıyo böyle insanlara sinir oluyorum
00 Yorumla
+1 yılbi sevissek biseyimiz kalmaz demek istiyor.
82 Yorumla- +1 yıl
:D
bunun bide ben senin bildiğin kızlardan değilim versiyonu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kolay yollarla elde edilemem diyen klasik kadın modeli
40 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi çiğnemezsen midene otururum demek istemiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu diyerek bununla aynı oranda tavırlar sergiliyorsa, o kadın zor kandındır. yapilan bir harekete veya eyleme karsi kurulmus bir cumledir. yüksek ihtimallede dogrudur. :)))
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > "Sen beni kolay lokma mı sandın?" diyen her kadın aslında ne demek istiyordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat