TERRAMYCİN YÜZDE NEMLENDİRİCİ OLARAK KULLANILABİLİRMİ ?
Soru açık ve net. her soru 10 puan başarılar.
Soru açık ve net. her soru 10 puan başarılar.
bu ezipial hydo kullanımı:İlacı cildiniz kuru iken direkt sürebilirsiniz. Banyo yaptığınız günlerde ise banyodan sonra cildinizi kurulayıp uygulayınız. Banyo yaptığınız günlerde tercihen banyodan hemen sonra ilacı kullanmanızı tavsiye ederim çünkü banyo sonrasında ciltteki gözenekler açık olur. Bu da ilacın daha iyi emilimini sağlar.
selam terramycne genelde yara yerlerinde kullanılır nemlendirici olarak exipial lipo0/o,2 kullanabilirsin yada bepantene pomad yada kremini
en iyi cevap budur. hak edıyosun saglık bolumunde saol
lipo yerine hydra alacagım bepantene pomadıda sivilce lekeleri için alacagım
ordamısın bişi sorcam ?
excipial hydro veya bepanthen nasıl kullanılır ? başka bi sorum daha var saglık bolumumde oraya cevap atarsan bır en ıyı cevap daha severım senın cevabını.
günlük hayatta cok kullandigimiz bir ürün.ürün marka birlesmesine tipik örneklerden biri.bepanthene icinde,dextpanthenol etken maddesi var.bepanthol isimli baska bir ürün daha var,ayni etken maddeye sahip.
nerelerde kullanilir
pastil formu agiz ici ve diseti antiseptigi olarak,ampul ve solüsyon formu sacli deri tedavilerinde kullanilir.merhem kuru yaralarda,krem sulanmis yaralarda,enfeksiyon riski varsada plus krem kullanilir.
pomad yada yagli formlar kuru deri lezyonlarina sürülür.sivilceye yat
Cevap
1Cevap
nemlendirici olarak kullanılmaz.kurutucu özelliği vardır ve daha çok sivilceleli yüzlerde kullanılır.
eminmisin kardeş ? benım cildim kuruydu gayet iti geldi ama kurutcu ozellıgı oldugunu sanmıyorum acıkcası.
göz merhemi olarak ta kullanılıyor.ancak sivilce içinde kullanan arkadaşlarım oldu.
o da doktorun bileceği iş.sadece kullanımı hakkında bildiğim kısım bu.
göz merhemimi gerçektenmı ? şu sarı renkli olan deri merhemi yazıyor o gözede yarıyormu
evet göz merhemi
doktorun hangi ihtiyaca yazacağı önemli.deri içinde kullanılıyor göz içinde. göz için olanı küçük bir tüpte
benım ucuk vardı onun için aldım yuzumde hafif kepek vardı onada sürim dedim :D klasik türküm işte boşa gitmesin merhem diye :D bi baktım onlarıda geçirdi :D kız arkadaşlarım nemlendırıcı etkisi yapmıştır dedi :)
:) muhtemelen öyle olmuş. cildin kuruysa,duş yaparken çok fazla sıcak su kullanma.kepeklenme yapar
aynen suratta yapıyor çok kızıyorum ya saçlarda cıkıyor ona kızıyodum sonra yuzumde cıkmaya başladı dedim kafadakine kızıyodum daha kotusu varmı yuzumde cıkıyor :D buna şükretcem yoksa aşagılara dogru gıdıyo aga :D
:)) ılık su kullanırsan kepeklenme olmaz
Hayır tabii ki!
genemi sen ya. dalga geçmeyemi geldin
Hayır kullanılmaz
işe yaradı desem ;)
Ne bileyim ben .
0 kaldın velini çagır neden kondom kullanmadınız diye azarlıcam. bilmedigin soruya spam yapma. sonuçta herkes saglık bolumunde oldugumuzun farkında. oh be rahatladım.
fakat yanıt doğru ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar