herkesin merak ettiği gizemini koruyan cinler her yerde bizimle yaşıyorlar aslında onlarla ilişkiye giren çocuğu olan vs vs insanlarla karşılaştım bunlardan biride halamın oğluydu sizinde varsa ilginç bir olayınız anlatın güzel bi sohbet olacak insanların merakı giderilecek merak ettiğiniz cevap ları bulcaksınız
Cevabın nedir?
+1 yılben inanmıyorum böyle şeylere ama merak ediyorum varsa iletişime geçmek istiyorum her gece karanlıkta fincanla deniyorum benim sakat kalmaktan başka hiçbir şeyden korkum yok bir yazın bana böyle şeyleri bilenler merak ediyorum hemde çok musallat olsalar da aklımı kaçırsam da sorun yok ben merakımdan dolayı onlarla konuşmak istiyorum arkadaşımın annesinin kardeşi gibi sevdiği bir kadın var kendi cinleri var bir görüşemedim kadınla ne zaman konuşmak istesem ya önemli bitoplantısı oluyor ya da hasta oluyor belki de benim inanmadığımı biliyor ondan istemiyor beni ben anlamadım arkadaşın annesine benimkiler seni çok sevmiş sana da gönderiyim mi bir tane demiş kadın istememiş ben orda olsaydım keşke kadın bir anda değişik hareketler yapıyormuş ama bizimkine sudan müdahale diyorlarmış kadın bir gün bulaşık yıkarken kocasının onu aldattığını görmüş adres bilmeden binmiş arabaya şurdan sağa burdan sola kadın kocasını basmış adam bir daha aldatmamış ama sonra ölmüş kadın iki kişiyle evlenmiş ikisi de ölmüş ve bizim kadınınkiler yanına gelenin cinleri kötüyse cinler kavga etmeye başlıyormuş ve kadın karşısındakini bir anda yanından kovuyormuş değişik bir durum ben bunkarın hiçbirine inanmadım biriniz bir destek yazın bana da inanıyım hiç kimseyi bulamıyorum beni görüştürücek YAZIN BANA HEMEN ACİL LÜTFEN
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yav de benle arkadasım gecen sene sirtte gittik adamın biri manyağın şizofrenin biri mal mal konustu arkadasımın piskolojini bozdu ben inanmadım adam bana çıkarken söylediği tek kelime kendine iyi bak insan her zaman böle sevinçli olmaz 1 sene geçti dahada gülüyorum ha eğer dersen var mı diye elbet vardırda onlar hayatta demez ben cinlerle konusuyorum korkarlar çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılçoğu korkuyo doğru ama cinlerinde koktuğu insanlar var
- +1 yıl
cinler insanlar kadar akllı varlıklar değildir bunuda bir yerden duymustum onn için böyle seyleri takmayın gördüğünüz seylerini önce bir düzeltmemiz lazım dinimize imanımıza sahip çıkmamamız lazım bence ilk önce bunlarıu düşünmek gerekir fani bir dünyada yaşıyoruz kime ne zaman ne olcaı belli değil değil mi?
Soran+1 yılevet çok haklıısn
ben bir ara sürekli rüya görürdüm ciddiyim,rüyamda ben dua okumaya çalıştıkça ağzımı kapatıp sen bizimsin,seni aramıza alıcaz dua okuyamazsın gibi şeyler söyleyip beni uçururlardı,herşeyleri haraket ettirirleredi rüyamda ama gerçekte bir tek şey bile görmedim zman lar geçti çünkü korkularımı yok etmekten başka çarem yoktu
02 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibi dua okutmazlar neyse allahtan kurtulmuşsun teşekkür ederim paylaşımın için
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediğinz şeyler mümkün , bunun bir ilmi bile var , ihtisat dalı gibi , buluşulup konuşulabilir..
011 Yorumla
Soran+1 yıleğer mesaj atarak bilgilendirisen çok sevinicem
Cevap sahibi+1 yılburdan sorun cevaplıyım , bilgim var bu konuda az boz..
Soran+1 yılinsanlara neden musallat olur ve insanlarla gerçekten ilişkiye girerlermi yoksa insanlar öylemi zanneder
Cevap sahibi+1 yılMusallat olabilirler, genelde erkekleri kızlar , kızları da erkeklere musallat olabiliyorlar , ama bu musallat genelde ergenlik çapına girmeden oluyor , o zaman sahipkeniyorlar kzıları ver erkekleri , Biz cin oalrak erkekelre deriz , kızları ise Peridir , Cinsel ilişki rüya da olabiliyor doğrudur , evli kadın erkekleribile sahiplenebiliyorlar...
Soran+1 yılteşekkür ederim peki bizden uzak durmaları için ne yapmalıyız insanlar bilgilensin biraz bahsedersen
Cevap sahibi+1 yılNormalde insanları 1000 tane melek cinlerden korur , dünyada cinler yaşıyor onalrında yerleri var , 1 insanını 1000 melek koruyor , ALLAHIN imtihanıdır , koruma kalkarsa musallta olurlar işte , çok korkunuz var ise felak , nas süresi faydalıdır , ayrıca rüyalara girmişse peygamber efendimizin bir sahabeye yazmış olduğu yazı var , yastığını altına o yazıyı korsa yaklaşamaz ona , KAFİRİN kokusu var vücuda tütsü yapılırsa korur , genelde ölülere bunu yaparlar cinseler vs. dokunmasın ona diye ,
Soran+1 yılteşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
8Cevap
+1 yılBenim babamin amcasi ilgileniyor. Bazi seler var duysaniz hayaliniz sasar. Cinler sakaya gelecek varliklar değil . Hele ki o cin musluman deilse hic değil . Oldurmezler ama aklinizi kacirmaniza sebep olur. Intihara zorlarla. Kabusul leyl var. Gece cini uykunuzda ustunuze ciner. Leplekonlar var onlar cok tehlikeli. Hani dua herseye yeter ama pastaya tuz dokemezsin misali her dua da korumaz anahtar dualar var. Cin suresi falan da filan. Seytansa eger bir tek ezan durdurur
00 YorumlaEti cin'den 9 aylık hamileyim!
Kısmetse çocukları beşleyeceğim. Okey turnuvası yapıcaz sonra.53 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçiyosun yani :D yazık yarın sabah bana tekrar yaz bakalım
Soran+1 yıltamam bişey demiyorum inanıp inanmamak senin elinde onlardan kork demiyorum zaten yaratılmış en üstün varlık bir insan h.z muhammed ve biz ümmeti ama inan
allah iletişimizde olmamızı istese görünür yapardı onları...bu büyük günahdır..hem biz hem onlar için...allaha karşı gelmekdir...yapılmamalıdır...
19 Yorumla
Soran+1 yılama var böyle insanlar
Soran+1 yılhaklısın aslında ama gerçekten çok kötü bi durum insanları düşünce gcüyle kontrol haline alıyolar ben gözümle gördüm halamın oğluna resmen işkence yapıyolardı başında okunmadık dua süre kalmadı çok ilginç onlarla farklı cin toplumuyla kavga etmeye gitmiş bi gün halamları zor arayabilmiş gelin beni alın diye gitmişler her yeri çamura bulanmıış bi şekilde dizlerini üzerine çökmüş ağlıyomuş
Soran+1 yılbu bahsettim iinsan namaz kılıp oruç tutan biri ama askerde ne olmuşsa olmuş
Soran+1 yılkeşke görme şansın olsaydı onların ağzından konuşuyo gözlerinin siyahı kayıyo ve allah şahit öyle bir ses tonu yok yer yüzünde
Soran+1 yılşeytan hep içimizde zaten bize vesvese veriyoya :D
Her gün mutlaka konuşuruz. ama sadece arkadaşız, aramızda bi' şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıldalgamı geçiyon yoksa ciddmiisn :D
+1 yılbirader biraz daha güncellersen cinlerim tepeme tam cıkıcak ozaman irtibat halinde olucam yeter güncelleme a..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam özür dilerim :D
+1 yılcin ile evli kadınları duymuştumda
cinden bir çocuk peydahlanıyormu onu ilk senden duydum ne kadar doğrudur bilemem tabiki03 Yorumla
Soran+1 yılyani ortada bir çocuk yokki görünen ama öyle zannediyolar o insan görüyo göz perdesi kalkıyo heralde
- +1 yıl
yeter be arkadaş güncelleyip durma
Soran+1 yıltamam özür dilerim :D
+1 yılYo ben merak etmiyorum. Karşıma çıksalar ben onlardan çocuk yapacağım ama gelemiyorlar işte. Çünkü yok öyle bir varlık.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yok birader inanmıyormuusn kurana
- +1 yıl
Hayır inanmıyorum.
Soran+1 yılallahın gazabı elbet sen ve senin gibileri bulacaktır adem oğlu allah ıslah etsin
- +1 yıl
Allah' a inanmadığımı nereden biliyorsun? Ayrıca kitapların Allah tarafından gönderildiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Hani delil hani ıspat?
Soran+1 yılpeki seni annenin doğurduğunu nasıl ıspatlican gördünmü sadece dna testiyle demi peki bu testi yapan kim insan demi bu zekayı veren kim allah. gökten düşmediya bu beyin allah verdi şimdi annenin seni doğurduğuna eminsen kuran doğru yok inanmıyorsan anneni aramaya başla
- +1 yıl
Doğrudur.
Soran+1 yılkusura bakma konuşmalarımda bi terbiyesizlik ettiysem
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılarada buluşup kahve içiyoruz geçenlerde ektiler beni
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ektiler peki :D
- +1 yıl
başkasına musallat olcaklarmış işleri çıkmış
Soran+1 yılhım anladım :)
+1 yılCinlerle irtibat halinde olanlar barlarda takılır, toniklisinden
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılyok daha karsılasmadım cinlerle falan genelde iki ayaklı cinler buluyo bizi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D şeytanlar de
+1 yılEvet, var.Ama açmayacağım.Bu konuda uzun sohbet etmeyi sevmiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yıllütfen anlatırmıısn kısada olsa
- +1 yıl
Bana anlat :]
- +1 yıl
Bi akrabamın eşi aynı durumu yaşadı işte.
Soran+1 yıluzun uza diye anlatmana gerek yok
Soran+1 yılgerçekten irtibat halindeysen anlatırmıısn inanmayanlar var aramızda
- +1 yıl
(Angelofdevil) Şeytanın meleği ben inanmıyorum böyle şeylere ama merak ediyorum varsa iletişime geçmek istiyorum her gece karanlıkta fincanla deniyorum benim sakat kalmaktan başka hiçbir şeyden korkum yok bir yazın bana böyle şeyleri bilenler merak ediyorum hemde çok musallat olsalar da aklımı kaçırsam da sorun yok ben merakımdan dolayı onlarla konuşmak istiyorum arkadaşımın annesinin kardeşi gibi sevdiği bir kadın var kendi cinleri var bir görüşemedim kadınla ne zaman konuşmak istesem ya önemli bitoplantısı oluyor ya da hasta oluyor belki de benim inanmadığımı biliyor ondan istemiyor beni ben anlamadım arkadaşın annesine benimkiler seni çok sevmiş sana da gönderiyim mi bir tane demiş kadın istememiş ben orda olsaydım keşke kadın bir anda değişik hareketler yapıyormuş ama bizimkine sudan müdahale diyorlarmış kadın bir gün bulaşık yıkarken kocasının onu aldattığını görmüş adres bilmeden binmiş arabaya şurdan sağa burdan sola kadın kocasını basmış adam bir daha aldatmamış ama sonra ölmüş kadın iki kişiyle evlenmiş ikisi de ölmüş ve bizim kadınınkiler yanına gelenin cinleri kötüyse cinler kavga etmeye başlıyormuş ve kadın karşısındakini bir anda yanından kovuyormuş değişik bir durum ben bunkarın hiçbirine inanmadım biriniz bir destek yazın bana da inanıyım hiç kimseyi bulamıyorum beni görüştürücek
+1 yılbunlar safsata, bir cin ve bir insan ister bütün bilim kurallarına göre asla çocuk yapamaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılama o insana anlatamzsın öyle sanıyo kucağına hayali bebek alanı gördüm
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalanın oğlu abazanlıktan halüsinasyon görmeye başlamış.
Cinlerle ilişkiye girmek nedir mk ya38 Yorumla
Soran+1 yılyok öylebiri değil yemin ederim allah kimsenin başına vermesin onun gece uyurken çektiği azabı görsen böyle demezsin
Cevap sahibi+1 yıl"Gel çarp beni!" diyorum gelen giden yok. Gece kömürlüklerde gezmekten madenci sanıyorlar beni. =(
- +1 yıl
:)) güldürdün beni ...
aynen dediğin gibi yaptım ,muhattap olmadım ,çekip gitti sonra ..
Soran+1 yılgerçekten bu kadrmı istiyosun
Cevap sahibi+1 yılHea. Olmaz mı?
Soran+1 yılbi gün karşılaşırsın ama canavar gibi bişey bekleme bi tanıdğının kılığına girerler kendi suretiyle gözükmezler :D
Cevap sahibi+1 yılEe nerden anlıcam o zaman. Öyle cin mi olur ya. Adam olup öyle gelsinler bana.
Soran+1 yılanlarsın kimin kılığına girmişse o insanla illa karşılaşırsın sonradan adam demezmi yok geçen gün ben senin yanında değildim sen de dersin biz konuştuk sohbet ettik nasıl yanımda değildin diye :D
+1 yılBu gerçekten var ve olan bişey senin amcanın oğluna noldu anlatırmısın bendedd varlarda merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBeni pek sevmezler ...
04 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
- +1 yıl
10 yıl evvel bi musallat olmaya çalıştılar ben kaile almadım ...
- +1 yıl
Cinlerle falan yüz göz olma. Ağırlığını koru.
Soran+1 yılbazen sen aranmasanda onlar buluyo
+1 yılCinlere inanmıyorum ben
09 Yorumla
Soran+1 yılinşallah karşılaşmazsın ama tavsiyem dalgada geçme
- +1 yıl
Değilim esesfsvs
Soran+1 yılhangi dine mensupsun
- +1 yıl
Biliyorum teşekkürler :)
- +1 yıl
Dinsizim : Agnostisizm
Soran+1 yılozmn problem yok ablacım burda kimsenin inancını sorgulamıyoruz ama müslümanım diyosan inanmak zorundasın çünkü islamiyet gerçekten ince bir çizgi onlara inanmaman çoğu şeyi inkar etmek oluyo
+1 yılHe he çay kahve içeriz hatta :D nihahahah
08 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyormusunuz kurana allaha
- +1 yıl
inancımı sorguluyosun galiba :) bence saygı çerçevesini aşmayalım .
Soran+1 yılsadece sordum yanlış anlama geçiyor kuranda buna benzer bilgiler
- +1 yıl
Cinlere inanırım ama işm olmaz öyle şeylerle
Soran+1 yılkim olmasını isterki uyulması gereken kurallara uyulduktan soonra bi sıkıntı çıkmaz kolay kolay istisnai durumlar hariç
- +1 yıl
hm saygılar .. Tırstım açıkçası :D bn kaçtım
Soran+1 yıltırsmana gerek yok cin ordusunu kontrol edende h.z süleymandı
+1 yılhalanın oğlu yemiş seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılben gözlerimle gördüm urfaya mardine adıyamana kadar gezmedikleri ziyaret hoca kalmadı
kimin yok ki ?
01 Yorumla
Soran+1 yılvarsa söyel
+1 yılVardır olmamı
01 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten kimse aksini inkar edemez
+1 yılİrtibat tel: 666
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı