son noktayıda bi eş bir bayan olarak ben koyayım,
Ben sevdigim adamın ayagını yıkar suyunu içerim...
ona neler yapmam ki .. Onun ayaklarını yıkarım ona banyo yaptırırım.Onunla yemek yaparım.Onunla alışverişe gider ilk olarak sadece benim sevdiklerimi alır sonrada onun sevdiklerini alırım.Ona birsürü topuklu ayakkabı alırım.O uyurken uyanır uyanır üstünü örterim.Ondan önce kalkarsam kahvaltısını hazırlarım..
Bi erkekden beklenemeyecek davranış bravo :) +++
sevdiğimin kapısının eşiğini söküp eşik olurum da üstüme basıp geçmesini dilerim...
Süperrrrr :)
En iyi cevaptan ziyade en duygulu insana ++ :)
eskidendi onlar :D yeni nesil çok değişti şimdi erkekler kızların eline oje sürüyor birlikte kitap okuyorlar playstation falan oynuyorlar nerde o eski aşıklar :D hey gidi heyy ya
:D dogru
ohaa oje mi sürüyolar beraber patik falanda örsünler bari.
:D
harbi totoşa bak ya
Yikiyorum. Masaj da yapiyorum. Cok hosuna gidiyor, rahatliyor
her eve lazım bundan:)
güncellemeyi abartmışsın soran. tamam seviyorsun da bişeyini çıkarmaya gerek yok
Beni tanısaydın abartmadıgımı bilirdin...
sevgi göstergesi değil o iğrençlik
O zaten mecaz anlam canım ordan çıkarman gereken sonuç her şeiyle bi insanı kabullnmektir.
Birtane daha lazım 3<
Cevap
67Cevap
karıcığıma corba yapmak icin hasta olmasini beklemem kiyamamki ben ona ayaginida yikarim ayaklarinida öperim sonucta o benim karimsa karninda dokuz ay bebegimizi tasicak o minik ayaklarinin ustunde . ben o ayaklari operim yikarim masajda yaparim... öl desin iki sn düşünmem ...
Hafız nicke bak üsluba bak. Anlam kayması yaşadım. Arapmuro'nun romantizm ve şefkat tarifleri. :)))
Eyvallah :)
Hasta olmadan da çorba yaparım niye hasta olmasını bekleyeyim? İkimiz de çalışırız büyük ihtimal. Mutfağı da sevdiğime göre sadece çorbayla sınırlı kalmam. Kadın köle değil ki arada yaparım güzellik.
Ayak yıkama olayı dışında önce bir güzel yağla aroma terapi masaj yapar, sonra banyoda sıcak su masajına devam eder, sonra bütün vücudunu köpükle yıkarım. Bundan da zevk alırım.
Bunların aynısını bana yapmayan kadınla da evlenmem zaten.
ayagımı yıkamasını ıstemem ıkımızınde elı ayagı tutuyorsa kendımız yapmalıyız bu işi ama eşim yada sevgılım hastaysa o an herseyı yaparım zaten bir erkek eşi hastayken bır corba bıle yapamıyorsa kı ılla hasta olması gerekmez ıcınden gelerek yapabılır herhangı bır gun bunu yapamayan bence kılıbık ligt erkektir eşi hastayken elınden bırsey gelmeyım dısardan corba soylemek baskasından medet ummak degıldır erkeklık
insan seviyorsa sevdigi icin herseyi yapar.Hasta olmadanda yemek yapabilirsin ona sonucta.Ancak ayak yikamak insanlarin hosuna gitmeyecek birsey oldugu icin genelde hayir demislerdir.
Kendi isimi kendim görürüm karim yorulmasin ayagimida ben yikarim gayri deyip noktayi koyuyorum:)
Ayak yıkarım ama yıkatmaktan yana değilim. Bunlar insanın karısıyla yapabileceği şeyler. Sevgililerin bu tarz şeyleri yapabilceğine ihtimal vermiyorum. Ben karım için elimden gelen fedakarlığı yaparım. Karşılığında tek istediğim şey sevgi-saygı; başka bişeyde gözüm yok...
Bence, bir kişi normal koşullarda yapabileceği bir işi, bir diğer kişiden rica dahi etmemeli. Eğer hastaysa yapamayacağı ve benim yapabileceğim her şeyi onun için yaparım. Daha evlenmedeki maksat nedir? Sadece güzel günlerde gezmek eğlenmek sevişmek midir?
Evlilikte boşa demiyoruz hastalıkta sağlık ta sözünü bu dediklerin hepsi yapılır hastalık da sağlıkta yeter ki böyle kıymet bilecek eşler nasip etsin yardan.
Bunlar yapılamayacak şeyler değil.Önemli olan bunları yaptıktan sonra karşı tarafın duygu ve düşünceleri.İki tarafta fedakarlık etmeden zaten bir evlilik yürümez,zaten hasta olan bir eşe çorba yapamayacak kadar düşüncesizse insan, bence evlenmemeli.Ayrıca bunları yapmaya değecek birini bulmak ayrı mesele tabi.
Gerçekten seviyorsam eğer bir hastalanma durumu var ise vs. vs. vs. kendi ayağını yıkayamayacak durumda ise ve benim onun ayaklarını yıkamam onu mutlu edecek iyi hissettirecek rahatlatacak ise her şeyi yaparım. Çorbanın kralını yaparım, hazırda değil kendim yaparım. ;)
ne istiyorsa çorba ne ki kurufasulye pilav yaparım ona hatta onun ayaklarınıda ben yıkarım kendi ayağımıda :) ha bunları söyledim diye kimse kılıbık felan sanmasın çok aksiyim normal şartlarda da hata yaparsa terbiyesizlik yaparsa kafasını gözünüde kırarım yani sevgimde şiddetli öfkemde kadınlar birazda erkeğin vicdanına dokunmayı bilecek erkekler yağ gibi olur çıkar erkeklerin zayıf noktalarından belkide en önemlisi kardeşim yaratılış işte ama bizdekiler inatlaşmayı daha çok benimsiyor
yıkamak mı? yalarıım :D -bkz. Kaybedenler Klubü (Bu mesaj herhangi kötü birşey içermemektedir, şaka gönderme amaçlıdır :P)
acıklamaya gerek yoktu herkes anlamstır mecaz anlamda oldugunu:)
malesef anlamamış insanlar oldugu için yazmak zorunda kaldım :)
Valla kim ne derse desin.Ben karım olacak kişinin ayağını da yıkarım,ayağınıda öperim...
Çorba mı?
Kaç kazan istiyor, ondan haber versin yeter... :)
şimdi o benim ayağımı yıkayacak ya bu kıza yanlış yapılır mı sırtımda taşırım (yaparım şaka değil)
Helal sana ++
aynen ..
Mecaz anlam yahuu :D
yukardaki yorumlara miden açık yani hani diyolarya sevdigimin poposunu bile... demişler
:)
Ben kendimi bildikten sonra bişey olmaz merak etme burası bana facebook gibi geliyo eglence maksatlı :)
Evet seviyorsam yıkarım hiç gocunmam
hatta buna benzer bir hikayem vardır...
anlat dinleyelim :)
Özel bunlar ablacım özel anlatılmaz.
peki :)
Ablacım ne demek istediğini pek ala anladım ben.
başkları anlamaz bu sözü sen devam et güzel düşünce tebrik ederim saygılar
Teşekkürler :)
hayat müşterek. eşim hasta ise yaparım. ben hasta iken o benle ilgileniyor ben nden yardımcı olmayım. hatta hasta olmasına da gerek yok. bazen misafir gelecek olur. salatayı ben yaparım. işin bir ucundan yardım gerek
Eşimin yoluna güller serer,o yolda yürürken güllerin dikeni batmasın diye her adımında ayağının altına ellerimi yol ederim !
Gerekirse poposunu bile yıkarım, yeterki sevgimi haketsin.
Ben küçüklüğümden beri birinin ayağının bana değmesinden nefret etmişimdir sevgilim hariç o nedenle erkek olarak yıkarım ama yıkatmam yıkatmama sebebim ise dediğim gibi eşime o derece yüklenemem çok ister de hizmet edecem yıkayacam illa derse belki
Yıkarım ben ya sevdiğim kız, çocuğumun annesi olacak o kız, ayakların altında cennet var. Onun için herşeyi yaparım. Ama şu an hayatımda sevdiğim bir kız yok malesef.
o kadarda kul köle olmam birine.kendimi öyle kullandirtmam.ne kadar ayak altina girerseniz o kadar azalir hem kiymetiniz...
gerci karsilikli...o bana yapmayinca bende ona yapmam...
ıyh afedersin ama okadarda değil ya bari içme suyuyla yıka :))) adam değiyosa yıkanır masaj yapılır.ama değmiosa ezilir,ayağına yanlışlıkla bişey düşürülür:)
evet ayaklarınıda yıkarım banyoda yaptırırım,Allah korusun hasta olsun tuvaletede götürürüm herşeyim o benim <3
çorba yaptım yaparımda. günlerce yemek temizlik yaptım hastaydı
gayet normal
Yıkamak ne kelime yalar öperim bile bu nasıl soru yaw :))
aaa bunu bile tartışıyorsak aşk nerde kaldı? :))) bir karikatür görmüştüm, kadın erkek sevişiyorlar ama her pozisyonda her fantazi ile (dil kullanarak v.b).. orgazm sonrasında şampanya içecekler ıyyyy bu kadeh senindi diyorlar :))) onun gibi oldu senin sorunda. aşkımın ayaklarını öpmeyecem de seninkileri mi öpecem hıh :)))))
Ben de sevdiğim adamın ayağını yıkarım, ne var :DD Fantazi yaparız biraz :DD Hahahaha
ahaha :)
bir kere eski kız arkadaşlarımdan biri bu muhabbeti açıp yıkarım flan demişti ama ben llah göstermesin elden ayaktan düşmedikten sonra kimsenin karşımda eğilmesini istemem. ihtiyaç da duymam inşallah.
hiç kimseye ayağımı yıkatmam acıkcası ama seni takdir ettim.
seven hic bir fedakarlıktan kacmaz bırak ayak yıkamayı
Hastaysa, yorgunsa hiç sorun değil.
Ama, bu bir görev yapmam gereken bir hizmet olarak addedilirse hoşlanmam.
"..Ben sevdigim adamın ayagını yıkar suyunu içerim..."
soruyu soran arkadaş sabah sabah bulantılardayım sayende sağol...
"Arkadaşlar genel olarak durum şu ki,Erkekler eşleriine köle olmaya razı" mı? hönk? sen cok ask romanı okumussun sanırım
Kölelikten ne anladıgına baglı...Biz kadınlar eşleri için saçımızı süpürge ediyoruz ya hani anlam aynı..karşılıklı özveri..
bunaaa gülünür işte :)) nasıl kadının iç çamaşırını kaocası alıyomuş bu çok saçma benim kocam almıyo..asıl erkek alışıyo para kazanıyo diyo her işi o yapıyom sanıyo ama çocuk yapmak çocuk bakmak,eşle ilgilenmek,yemek yapmak hepsi kadının yaptıgı şey..kadının yükü daha agır
Senin evlenmen zor onu anladım...kadın kocasına köle olur,erkekte karısına köle olur bunlar özveridir anlaman için evli olman lazım...
ooohh beeee anca bulabildim yazdıgım cvbı konu cosmus yazan bol,kayboldum mesajlarda.o yuzden seni ekliyorum mesajlarda konusmak icin istemiyosan kabul etmessin ama yasını bilmiyorum muhtemelenden benden gencsindir,sen evlendin diye benden dahamı tecrubelisin bu konuda yani :) evet evlenmem ve artık gectik bile o zmanı zaten :) ama sunu soyleyim hicbir ... sı olan canlıya köle olmam ;) anladın sen onu ;)
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var.sence tecrübem var mıdır?
Kadınlar içinde bu geçerli..
Konuyu kapatma diyelim...sen yukarıdaki erkeklerin söyledigini oku.Ayrıca çok yakınımda var benim karılı kocalı birbirlerine kul-köle olmuşlar ama yine söylüyorum evlenmeden bilemezsin.hayatın yeniden başladıgı dönemdir evlilik görecegin çok şey var
ne biliyosun dul olmadıgımı ve yasımı?illa özelimi mi anlatayım ortalıkta?ekledm iplemedin o yuzden tamam sen ne diyosan o olsun bu dunyada zaten bi tek sen evlisin ve sen herseyin iyisini bilirsin.ama sunu bil sen bir kişiyi buldun ve evlendin bense senin yasından fazla karı koca hayatı yasadım evlisiyde nisanlısıylada...
Bıcı bıcı bile yaptırırım.
Kesede yap ama :)
Kese de yaparım.Arada maşrapayı kafasına dank... :D
oy kıyamam :)
Bumuydu bende cok onemlı bısey sorcaksın sandım ' Tabıkı yıkarım ' :))
Ne corbasi ya? Basindan ayrilmam iyi olana kadar. belki kilibik diyeceksiniz bana ama sevdigim insan icin her turlu deliligi yaparim.
eşim (yok şimdilik) hasta olduğunda değil çorba yapmak çorba fabrikasını alırım onun için.Gerçi sende ki fanteziyi çözemedim ben ayak suyu içmek falan :D
güncelleme kısmı hoş gelmedi ama evet neden olmasın ki..evlilik dediğin olay da hayat var zaten.
allah büyük konuşturmasın da hayatta yapmak istemem yani. ıyyyygggg
:D
Çok çok seviyorsam ayağınıda yıkarım,çorbada yaparım
bunları yapmayanın evliliği zaten sağlıklı olmaz
Maşallah ben hasta ölsem benim koca 1 çorba yapamazda lokantadan almayıda akıl edemez :))
aslında hayatta en çok korktuğum şeylerden birisi bu konu biliyormusun,ölümden bile beter
yıkarım ama o beni seviyosa bunu bana yaptırmaz zaten :)
Ayak yıkamak ve çorba yapmak örnekleri pek adil olmamış bence :))
:))
Yıkarım ama sanmam ondan böyle bir teklif gelmez. Bildiğin odun benim ki, ne anlar romantizimden :))
kendi kendine ayağını yıkasın işim kalmadı onun ayağınımı yııkayacam
ben yıkamam hemşire ne işim olur kendi eli ayağı yok mu derler ya. öyle işte.
Haşin, gaddar ve çekicidir benim bro! :D Yıka la ne olacak? Masaj yap mevzu romantik erotizm.
Yok birader gitsin pedikür yaptırsın masajını falan da orada yaptırsın. İyice temizlensin sonra ben gıdıklarım maksimum yapabileceğim budur :D
hahaha maksimum limit! :)
yıkayacak kızla evlenırım :::D eşim hastayken onun gotunu bıle yalarım ne çorbasıı ı :D
şu ayak yıkama fantezisi nedir anlamadım ama saçma ötesi bişey bence
Çorbada yaparım, ayakları güzelsede yıkar oje bile sürerim :D
Yıkarım tabi daha tanışmadığım sevdiceğim için herşeyi yaparım...
İstesin Sırf Zevk İçin Koltuk Altlarını Bile Yıkarım
durduk yere yıkamamda, özel bir durum olur hasta olur falan ozman onun için herşeyi yaparım
içinden geldi dediki hadi bi yıka :)
annem babam dışında kimseninkıni yıkamam hasta olur o başka.
Çorba yapılırda.
Herkes kendi temziliğinden sorumludur.
TAbi bir engeli yoksa.
çok iddaalı konuşmuşsun sen ya :) şimdi böyle sonra zor gelir :D
Hatta ayakları küçükse ayağını bile öperim.Kendi ayaklarımı da öptürürüm.
Çorbaların kralını yaparım ona. Herşey değer sevdiğime :))
çorba tamam da ayak yıkamak yerine banyo ettirmeyi tercih ederim o kadar düşmüşse
Sen iç .
Ben yıkatırım.Mantar yoksa onun ayağını da yıkarım :D
Yok canım ne hakareti?İnsanlık hali.Her insan hasta olabilir.
Eli ayağı tuttuğu sürece hiç uğraşamam kendisi yapsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar