Eskiden bir laf vardı "kadın dediğin kocasının ayağını yıkar, suyunu da içer" diye peki siz sevgilinizin ayaklarını yıkar mısınız? Kendi adıma söyleyeyim karşı taraf çok istiyorsa kendisi benim ayaklarımı yıkayabilir lakin benden öyle bir hizmetçilik bekleyemez. 😜#beyazorkidem😘
Her insan mümkün oldukça kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamalı. Ama sen yatmak istiyorsan ya da o yapmak istemiyorsa ona yardım amaçlı yapabilirsin. Bu sevdiğinin saçını taramaya benzer. Kime ne seninle onun arasında. Ama bunu eşine yaparsan daha güzel olur eşin olmadan bir başkasına yapmak bence sadece saçmalıktır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görev olarak, yapılması gereken bir şey olarak görülürse azıcık karakteri olan her iki taraf da yapmaz zaten. Fakat içinden gelerek, sevgi, ilgi, hatta belki aidiyet hissedilerek yapılırsa farklı bir etki olacağını düşünüyorum. Mesela tam anlamıyla duygusal ve düşünce olarak tatmin olunmuşsa olabilir. Hatta benzer bir durumda hizmetçilik, görev, sorumluluk vs. olarak değil ama bu tarz bir hissiyatta senin de yapacağını düşünüyorum. Tabi ki sürekli değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgili değil de eşimin ayaklarını her gün yıkarım isterse yeter ki seveyim törpü oje yıkamak masaj hepsini yaparım yeter ki sevsin bende ayaklarını seveyim. Sadece ayakta değil herhangi bir yerine masaj yapabilirim ama ayaklara ilgim var umarım bunlara laf etmeyecek bir eşim olur.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde bu hizmetçilik falan değil ki burada hayat arkadaşıyız bir kadının erkeğin ayağını yıkaması garip bencede ama ihtiyaç durumunda olabilir onun dışında ben ihtiyaç olsun olmasın yıkamak isterim
Herhangi bir nedenden dolayı eğilemiyorsa rahatsız olduğu bir durum varsa canla başla ama onun dışında yıkamam. Kendi ayaklarımı zaten hiç yıkatmam sonuçta ben kendime yol arkadaşı arıyorum hizmetçi değil, onu hizmetçi gibi kullanmam asla.
Şu soruyu biz sorsak kızlar hemen kendinize hizmetçi mi arıyorsunuz derler şimdi okuyorum yarısından çoğu yıkarım demiş. Biz sorunca eşler mi değişiyor anlamadım ki 😂😂
Yani hasta olmadığımiz sürece yapmam heralde o da yapmaz. Yapmayı teklif eden oldu ama bilmiyorum ya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgili değil, ama hayat arkadaşımın, eşimin ayaklarını yıkarım. Bunu hizmetçilik ya da aşağılayıcı bir şey olarak görmem. Hatta pedikür ve masaj da yaparım. Ayak fetişim yok 🤭
Kocam beni paraya boğarsa belki yıkarım yıkıyomuş gibi gösteriş yaparım kandırırım diğer türlü yıkamam kimsenin hiZmetçisi değilim kokulu ayakları umrumda olmaz parası olsun gitsin yıkatsın kimsenin uşağı değilim prensesim ben
Ben yıkarım ama gerçekten o da benim ayağımı da yıkayacak kadar beni seviyorsa. Bunu yıkatırım gibi düşünmeyin onu tereddütsüz yapacağını bileyim yeter.
Niye yıkayayım? Niçin yıkattırayım? Sence ben köleye benziyor muyum? Veya eşimi ezecek kadar karaktersiz birine benziyor muyum? ne kendimi ezdiririm ne de eşimi ezerim.
Yıkatmam ama hasta olur hamile olur çok yorgun olur vs ben yıkarım gocunmam kendi eşim sonuçta birbirimize yorgun hastayken yardımcı olmucaz ne zaman olcaz
Yani çok ısrar ederse bir kere yıkarım suyunuda o içsin 😁😁 hasta olsa neyse sağlam adamın sürekli ayağını yikiyamam kusura bakmasin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani kadin dedigin adamin hizmetciligini yapar kafasindaysa hayir yikamam allah oyle biriyle evliligide nasip etmesin bana ama bir zorlugu varsa bu sekilde bir istegi varsa sorumluluk gibi olmamakla beraber yaparim
İnsafla ne alakası var he söyle olabilir adam istemez siz istersiniz mesela burada insaf olabilir de eşiniz size sürmek istese belki hoşuna gidecek onun sevecek yani burada nasıl bir insaf olabilir ki onun sevdiği bir şey çünkü.
Ben karımın ayaklarını yıkar suyunu da içerim. Kadın daha değerli daha güzel. Ama öyle bir şeye gerek yok tabii başka su mu yok 😃. Karımın güzel ayaklarını yıkarım ama nolmuş 😍.
Ya bu karşılıklı birşey. Durduk yere ayağımı yıka diyen biri olursa bu tabi ki de çok yanlış birşey asla yikamam. Ama karşımda ki kişi de yikarsa vb durumlarda bende yıkarım. Yani karşılıklı olması lazım.