Eğer bunu bana karşı bir psikolojik üstünlük ya da sadece ezme maksatlı bir durum olarak kullanmıyorsa tabiki yıkarım, o da yeri gelir benimkini yıkar. Eşler ya da bazı şeyleri aşmış sevgililer arasında normal bir durum bu bence. Hatta olması gereken ama ülkemizde ve toplumumuzda öyle bir bakış açısı var ki sanki ayaklarını yıkayınca onun hizmetçisi gibi olmuş oluyorsun. Halbuki bu bence saçma. Sevgililerin veya eşlerin birbirine içinden geldiği gibi davranabilmesi ve bunun farklı şekillerde yorumlanmaması gerekiyor.
Yıkarım. Ama ufak bir ayrımım var. Bunu yapmam karşımdaki tarafından eziklik ya da kendisi açısından üstünlük ya da aşağılama amaçlı falan anlaşılırsa avcunu yalar. Onun dışında sevdiğim adamın, eşimin, babamın ayaklarını yıkarım. Kaldı ki ailemde de bunu gördüm ve yanlış ya da kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.
ayak yıkamak saçma yani gitsin yıkasın eli ayağı tutuyor ise... ama bir ayak masajı yaparım... oofoffff... ayak masajı yapmayı da yaptırmayı da severim. çoooookkk güzeeeellll... bence en güzel hediyedir hadi gel sana bi ayak masajı yapayım demek...
Eşim veya sevgilimin evet zevkle yaparım zaten yapmak istediğim bir şey bu. İsteklerim arasında geliyor kabul etmesi benim için önemli. Hiç o yıkayamıyor mu gibi saçma şeylere girmeye gerek yok aile olduktan sonra.
Birde bazı kadınlar buna izin vermiyor orası aşırı saçma eşin veya sevgilin sana bedava hizmet sunuyor ama sen o hizmeti itiyorsun burası çok saçma. Kendin yıkamak istemeyebilirsin ama izin ver seninkini yıkasınlar.
Eli kolu tutan sağlık sorunu olmayan birinin ayağını falan yıkamam birisi de benim ayağımı yıkasın istemem. Ayak yıkamak diye bir şey niye var onuda anlamış değilim kendini kirli hissediyorsan gider duş alırsın ayak yıkamak ile insan temizlenmez.
Ayaklarını bir güzel yıkarım ova ova masaj yaparak sonrada o suyu lıkır lıkır kana kana büyük zevkle içerim ohh miss yarasın bana sevgimi haketsin canımı bile veririm no problem
Düşmez kalkmaz bir Allah İnsanın zor gününde, hastalıkta sıkıntıda sevdiğinin onu yıkaması temizlemesi en güzel durumlardandır Aksi taktirde keyif için kimse kimseye bir yerlerini temizletmemeli