Artık çok yoruldum, sevgim de tükenmeye başladı.. Siz olsanız kızlar ne yapardınız?

Sevgilimle 3.5 yıllık bir ilişkim var.. Sevgilim tanıştığımızda ünv öğrencisiydi, ben de mezundum.. O da benimle tanıştıktan sonra her ne kadar çabaladıysa da hala mezun değil, maddi zorluklar içerisinde ve ciddi bir adımı atabilmesi için önünde daha en az 3 senesi var.. Bu süre zarfında ise ben kendi yaşamım adına gerekli olan birçok şeyi yerine getirdim. iyi bir işe girdim, yüksek lisansımı bitirdim ve artık düzenli bir yaşam istiyorum.. Yanlış anlaşılmasın, sevgilime her daim yardımcı oldum maddi ve manevi.. Kendi ailesinden görmediği özveriyi ben gösterdim ona.. Ama dediğim gibi düzenli bir yaşam istiyorum ve artık onun bu sorunlu hayatı hiç bir zaman bitmeyecekmiş gibi geliyor.. İş çevremde bakıyorum kızların hepsinin tercihleri en azından kendi yaşamını sorunsuzca devam ettiren beylerden yana oluyor.. Ben hata mı yapıyorum diyorum kendi kendime? Çünkü 3.5 yıldan beri sanki sürekli onun sorunlarıyla uğraşıyormuşum gibi geliyor.. Ve artık çok yoruldum, sevgim de tükenmeye başladı.. Siz olsanız kızlar ne yapardınız?
Artık çok yoruldum, sevgim de tükenmeye başladı.. Siz olsanız kızlar ne yapardınız?