Çok ilişkim oldu aklınızın almayacağı kadar? Çok yoruldum ve?

Çok sıkıldım, bıktım usandım.
Yaşamadığım hiçbir şey kalmadı, Görmediğim ortam, tanımadığım güzel.. tabiri caizse çirkin kadın kalmadı.
Serseri bir gençlik yaşadım, bunu yaşayan arkadaşlar iyi bilir, çok çapkın bir adamım ama artık evlenme düşüncesiyle bıraktım kimseyle ilgim yok. Ne sosyal medyam var nede başka bir şey ( burası tek var). Sadece yaz aylarında sosyalleşiyorum kızlarla. burası var öyle takıldığım. Aşık olabileceğim biri karşıma hiç çıkmadı çok istedim aşık olmak ama olamıyorum. İnsanlar boyum niye kısa derken ağlarken, yok bacağım niye yamuk. Neden çirkinim fakirim seven var mı olur mu derken bense Ergenlikten bu yana imzami attım ismimi de çaktım 25 yaşıma kadar..
Şimdi 26 duruldum yoruldum be ağa bunu anlayamazsın ancak beni benim gibi olan anlar. Pij birini pij anlıyor.
Bunun ilacı zaman mı? Yoksa boş da olsa biriyle olmak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel ilişkiler yaşadım hepsinin güzelliği o anın mutluluğu hafızamda. Hiçbir zaman pisman olmadım. Mutluyum yaşadım mutlu oldum başardım başarısız olmadım. Kadınları tanıdım küçük yaştan itibaren.. yeri geldi küfür yedim yeri geldi bırakıp gittim bazen laf attım bazen yolda lafa tutuldum. Ama yaşadım bee.
Güncellemeler
+1 yıl
Allah başarısız olanlara başarı... Bana da seveceğim düzgün bir kadını nasip eylesin.:) Benden hızlısı mezarda... Sanaldan olmuyor bu işler gençler.
Çok ilişkim oldu aklınızın almayacağı kadar? Çok yoruldum ve?