MAcFit e giden veya üyelik ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Öncelikle üyelikler aylık mı yıllık mı oluyor? Fiyatları nedir?

MAcFit e giden veya üyelik ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Öncelikle üyelikler aylık mı yıllık mı oluyor? Fiyatları nedir?

Herkese selam. MacFit, fitness sporuyla uğraşan insanların gözde yerlerinden biridir. Fitness salonlarının en popüleri MacFit, dönem dönem üyelik fiyatlarını güncellemektedir. Dahası, MacFit üyelik fiyatları ilden ile değişiklik göstermektedir.
MacFit üyeliklerinin 2 türü vardır. Bunlardan ilki Standart Üyelik, ikincisi ise Gold Üyelik olarak adlandırılır. Gelin bunlara İstanbul, Ankara ve İzmir özelinde göz atalım.
MacFit Standart Üyelik ücretleri ilden ile değişmektedir. Bu ücretler aynı zamanda kulüpte 12 ay kalma sözü verip vermediğinize göre de değişiklik göstermektedir. Gelin üç büyük şehirdeki fiyatları inceleyelim.
- İstanbul: 725 TL
- Ankara : 450 TL
- İzmir: 640 TL
- İstanbul: 400 TL (peşin) ve 445 TL (aydan aya)
- Ankara : 252 TL (peşin) ve 280 TL (aydan aya)
- İzmir: 360 TL (peşin) ve 400 TL (aydan aya)

MacFit Standart Üyelik beraberinde bazı özellikler getirmektedir. MacFit Standart Üyelik sahibi kişiler
haklarına sahip olacaklardır.
Gold Üyelik, MacFit'in üye adaylarına sunduğu bir diğer üyelik tipidir. Hem fiyatı hem de beraberinde getirdiği özellikler Standart Üyelik'ten fazladır. Üç büyük şehir için Gold Üyelik fiyatı aynı devam etmektedir.

Gold Üyelik de beraberinde ayrıcalıklar getirmektedir. Gold Üyelik sahibi üyeler
ayrıcalıklarına sahip olacaklardır.
MacFit bu konuda bilgi sağlamamıştır.
MacFit bu konuda bilgi aktarımında bulunmamıştır.
Herkese keyifli sporlar!
Her şubenin ücreti aynı değil. Bulunduğu konuma göre farklılık gösteriyor. Mesela ben İstanbul'da Buyaka Avm'dekine gidiyorum. Aylık 130 tl
beni boyle spor salonuna salsalar 3 ay et yememis aslan gibi onume gelen erkege saldirirm :D
100 lıra falan olması lazım aylık, yıllık da 700 falan dıe hatırlıorm bırkac ay once arkadas kayıt olmustu. ınternetten telefonunu bulup arayabılırsın ya da gıt sor abı :)
Macfit o kadar pahalı bir yer değil lüks bir yerde değil salonları güzel hizmeti güzel aylık 130 tl’dir kesin ve net bilgiler bunlardır
Cevap
4Cevap
Semtine salonuna göre değişiyor benim gittiyim 130 tl
acılısa ozel 70 ti aylık
Aylikta olur yıllıkta
130 tl’dir
nilfitide bilen var mı?
cok pahalı orası
arkadaslar soylemıstı pek uygun degıl dıye ben de bunun uzerıne yazmak ıstedım yenı gordum yazdıklarınızı
Malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?