Spor 3 ay MacFit spor salonu aylık/yıllık üyelik ücretleri ne kadar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 MacFit spor salonu aylık/yıllık üyelik ücretleri ne kadar? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 3 ay https://www.macfit.com/kuluplerNet bir fiyatı yok. Bulunduğu yere göre veya salona göre değişiyo. İstersen gitmek istediğin salonun numarasından arayıp sorabilirsin. 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 3 ay Benim arkadaşım İstanbul MacFit te 1 sene diyetisyen olarak görev yaptı ama şu anda ne durumda bilmiyorum 0 0 Yorumla
kardesimkendinegel Takip Et Xper 4 Yaş: 29 3 ay Eski hocayım uzaktan uygun fiyatlı ders verebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Salona sormak varken gelip burada soru soran insan gereksizliği 0 2 Yorumla Soran 3 ay Burası soru sorma uygulaması gereksiz cevap veren sensin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Boş yapma be teyze Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 3 ay 500 civarında olması lazım 0 2 Yorumla Soran 3 ay Öyleyse uygun baya Yorumla gokyuzunndee 3 ay Taahhüt yapılınca daha ucuz oluyor diğer türlü bin TL civarına geliyor Yorumla
Hyperxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 31 3 ay Salona göre değişir 0 3 Yorumla Soran 3 ay Ne kadar olabilir ki Yorumla Hyperxxx 3 ay Bizim burdaki aylık 350 mesela başka ilçede 430 falan Yorumla Soran 3 ay Antalyadayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
https://www.macfit.com/kulupler
Net bir fiyatı yok. Bulunduğu yere göre veya salona göre değişiyo. İstersen gitmek istediğin salonun numarasından arayıp sorabilirsin.
Benim arkadaşım İstanbul MacFit te 1 sene diyetisyen olarak görev yaptı ama şu anda ne durumda bilmiyorum
Eski hocayım uzaktan uygun fiyatlı ders verebilirim
Salona sormak varken gelip burada soru soran insan gereksizliği
Burası soru sorma uygulaması gereksiz cevap veren sensin
Boş yapma be teyze
500 civarında olması lazım
Öyleyse uygun baya
Taahhüt yapılınca daha ucuz oluyor diğer türlü bin TL civarına geliyor
Salona göre değişir
Ne kadar olabilir ki
Bizim burdaki aylık 350 mesela başka ilçede 430 falan
Antalyadayım