Sevgilimle ayrıldık. Onu aramak istiyorum, sesini duymak.. Sizce bu doğru mu? Eskisi gibi olmayı çok istiyorum!

selam arkdaşlar ben çok kötüyüm:( sevgilimle ayrıldık ve yarın tam 1 hafta olacak ayrılalı :( ben onsuz hiç mutlu değilim.her şey onu hatıylarıyor bana.elim telefona gidiyor.aramak istiyorum ya da mesaj yazmak ama gururum engel oluyor geri bana.ya da aradığımda kötü bir şey söyleyip gururumu incitmesinden ya da hiç cevap vermemesinden çok korkuyorum.o yüzden arıyamıyorum :( ünide okuyor o ve biz 3.sınıfın tatilinde tanışmıştık.şuanda 4.sınıf ve ünide mecburen :( farklı şehirlerdeyiz.gittikten sonra ister istemez değişti buradaki gibi olamadı.sınavlarından dolayıda ilgilenemedi belkide ama ben üstüne gittim.ya hani derler ya elindeki kuşu sıkıp boğup öldürmek nefessiz bırakmak bıktırmak diye.sanırım ben bunu yaptım ve ayrıldı benden.pişman olmazmı benden ayrıldığına ya da aramalımıyım.çok özledim ben onu :( ne yapacağım hiç bilmiyorum.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız :( lütfen samimi cevaplar verin yardımcı olun.çok mutsuzum onsuz.
Sevgilimle ayrıldık. Onu aramak istiyorum, sesini duymak.. Sizce bu doğru mu? Eskisi gibi olmayı çok istiyorum!