Eski sevgilimi özlüyorum ama kafamdaki gibi biriyse kahroluyorum, ama eger tanidigim gibi biri degilse iyi ki gitmis diyorum?

Ya ben evimde gibi hissediyordum onunlayken. Bana onu tek kelime ile anlat deseler o benim evim derdim. Mesele guzellik falan degil ondan guzel kizlar var cevremde ama bu dedigim baska ya.
Bu anlattigim takinti falanda degil , saf bir samimiyet ve baglilik , bagimlilik degil, icinde toksiklik ve art niyet yok. Onun bakisi durusu sarılışı trip atmasi hepsi benim icin cok cok ayri. Benim aklima girmismi desem bilmiyorum ama o dedigim zaman aklima gelen kisi. Sevginin benim icin anlamı o. Bu dünyada sevgiyi bana anlamlandıran seylerden biri de O.
Ama mesele şu , ben onu dogrumu tanimisim yoksa bildigim gibi biri degilmiymis. Bu en onemlisi. Eger bildigim gibi biri degilse yanlis tanimissam , ki bu konuda kafam cok karisik zaten guvensiz biriyim. Olmus oladabilir olmayadabilir bilmiyorum. Hayirlisi olsun.

Eski sevgilimi özlüyorum ama kafamdaki gibi biriyse kahroluyorum, ama eger tanidigim gibi biri degilse iyi ki gitmis diyorum?