Eski sevgilimi özlüyorum ama yoluma devam etmem gerek ?

Üniversite son son sınıfım. 3 yıldır bir ilişkim vardı. Çok yıprandık çok da güzel şeyler yaşadık birlikte. Onun hataları benim sürekli affetmelerim.. beni terketti ilk yıl sunudaymış birine yazdı aylarca affetmedim sonra sevdiğim için barıştım. Arkadaşları ve benim aramda bir denge kuramıyordu. Ben hep ikinci planda hissediyordum kendimi. Onlara hayır diye miyordu Sonra ona en ihtiyacım olduğu zamanda bir nasılsın bile demedi onun da ailesinde sıkıntı varmış söylediğine göre. Bu yüzden Bu zor zamanlarda yanımda olamamış. Ama bahane bunlar. İnsan sevdiğinin yanında olur hep. Bu sefer ben bıraktım yanımda destek olmadığı için. Çok şey yaşadık. Bana karşı kabaydı kimi zaman kimi zaman inçe. Ama genelde ilişki için çabayı hep ayrılık zamanları harcardı ilişki içindeyken değil. Artık çok yıprandım sinir sistemi olarak. Ayrıldım. Yoluma bakmak istiyorum bizim sınıfta bir çocuk geldi yeni ve bana ilgisi var. Hoş çocuk 3 yoldur ilk kez başka bir erkek almak istedim hayatıma takip etmiş bizi yemeğe giderken eski sevgilim mekanı bastı ağladı. Ben de ağladım bu ilişki boyunca güvenimden sadakatimden vuruldum durdum. Sınıftaki kişiyle konuşurken bazen çok mutlu oluyorum bazen suçluluk duygusu duyuyorum çünkü içten içe bazen çok özlüyorum ayrılmış bile olsak. Eski sevgilime karşı suçluluk duyuyorum. Onun bana yaşattıklarına rağmen bir yanım onda ama artık olmaz acı çekiyor bir yanım. Napacağımıbilmşyorum yoluma devam mı etmeliyim yoksa eski sevgilimi özlemem normal mi. ?
Eski sevgilimi özlüyorum ama yoluma devam etmem gerek ?