Arkadaşlar protein tozu aldım. Kaç ölcek atmalıyım hoca spor salonunda 3 ölcek atıp karıştırdı.1 sporcu arkadaşım a sordum 1 ölçek at dedi ölçeçğinde resmi var.
2. sorum ben spor salonundan öncede kullansam sıkıntı olurmu? hem spor salonundan önce hem spor salonundan sonra?
bunu sana eğitmenin söylemeliydi. bir ölçek yeterli. spordan 1 saat önce almalısın. spordan sonra alıp almayacağını eğitmenine sormalısın. ne seviyedesin bilmiyorum.
1 ölçek kullan 30 gram geliyor 22-23 gram protein alırsın günlük yediğin yiyeceklerin proteininide hesapla ona göre 1.5 - 2 de kullanabilirsin kilona göre
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 ölçek attı ya banada 3 ölçek at dedi. içtim dün yatamadım :D
bak günlük alman gereken protein miktarı kilogramın başına 2gram gün içinde 400 gram tavuk bonfile yesen 85-90 gram protein alısrın 2 yumurta yesen 12 de ortan 100gram alıyorsun zaten 1 ölçekte protein tozu kullansan 120-130 gram işte kilon 80-90 sa 2 ölçek kullan yoksa 1 ölçekte yeter yani
spordan önceye gerek yok ya sabah uyanır uyanmaz aç karınla gece aç olduğun için yıkıma geçen vücuduna protein ihtiyacını vermek için içebilirsin veya spordan hemen sonra
Spor sonrasi iki iyidirde olcek miktari bide protein orani bilinmeli hepsi farklı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tozun özelliklerine bak. Bir ölçekte ne kadar protein var örneğin 30g ise yaklaşik 1.5 ölçek normal bir spor programinda yeterli olur. Çok ağir çalişiyorsan ona gore ayarla
En İyi Cevaplar