+1 yılErkeğin kadın çantasını taşıması hoş görünmüyor. Bir kadın çantası ne kadar ağır olabilir ki sonuçta. Ama, zorunlu durumlarda elbette taşınır. Söylemeye bile gerek yok.
Asıl benim değinmek istediğim: Şu "erkek adam" lafı bana gerçekten itici geliyor. Arka planında "taşfırın erkeği", "üstün cinsiyet" gibi alaturka çağrışımlar yaptığı için sevmiyorum. Kaldıralım artık bu tamlamayı hayatımızdan. Haksız mıyım?01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkeği sadece çanta ve poşet taşıyan bir at olarak gören kızlar var. zaten o tip kızlar da aradıklarını buluyorlar. erkek karaktersiz olduktan sonra herşeyi yapabilir. zamanında bu sitede "köle olmak istiyorum" diyen birkaç kendini bilmez arkadaş vardı şimdilik kapattılar çenelerini... arz talep dengesi sevgili kardeşim. sen yapmazsın ben yapmam ama bunu yapacak erkek çok...
00 Yorumla
Zorunluluktan yardım amacıyla tutabilir ama erkeğin bir kızın çantasını durduk yere taşıması çok saçma. Ha tabi alışveriş yapılmıştır, yorulmuştur, kolu kırıktır vs. o zaman taşınabilinir. Ben erkeğin hesabı ödemesine de saçmalık olarak bakıyorum, alman hesabı aşktır :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu gaylikle karıştıracak kadar cahil olmayın benimde hoşuma giden bir davranış değil ama gaydir demiyorum. Hem gay arkadaşlarım da var, gayleri bir hakaret malzemesi olarak kullanmayınız. Mesela Kısa kollu gömlek giyen erkekten nefret ediyorum ama her önüme gelene söylemiyorum.
ya çanta bayanların bir kombinidir bunu erkek nie taşısın kii... bişey için tut 2 dk dersin o ayrı fakat sokakta sen boş gezion erkeğe çanta taşıtıyorsun hoş değil... o zaman çanta yanına alma... elindeki poşetleri tutmak isterse o ayrı...
1813 Yorumla- +1 yıl
katılıyorummm sanaa :)
- +1 yıl
Erkek bayanın çantasını taşımaz, bayan yorulunca sadece yardım eder eğer haraket halindelerse. Ayrıyetden çantayı bayan taşır, bayanı da erkek
- +1 yıl
+++++1000 :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılişi varsa taşır ama kız gibi taşıma hee
sürekli süreklide taşımam tabii00 Yorumla
+1 yılcevaplara şöyle bir baktım da çanta taşımayı homoseksüelliğe kadar taşıyanlar olmuş..şekilciliktir bunun adı..önemli olan ilişkideki rollerdir..
ihtiyacı olmuş, yada kız yorulmuş yada biraz şımarmayı çanta taşıtmak sanmış..diğeri de bir iki dk tutmuş yada taşımış ne fark eder? taşısın yada taşımasın demek bana düşmez,o onların kararı..
benim dikkatimi çeken "abi,elalem neder?" e bu kadar önem verilmesi..
sallayın gitsin..ilişkinin tadını çıkarın..nasıl mutluysan öyle..31 Yorumla
+1 yılBen o erkeklerin yerinde olsam "Taşıyamayacağın çantayı ne diye alıyon yanına" diye önce bi azarlar, ondan sonra da "Al taşı cezanı çek bir dahakine eline her geçirdiğini çantaya atmazsın belki" derdim... Bu iş erkek kız meselesi değil, hani gerçekten yükün ağır olur yanındaki kişi taşımayı teklif eder tamam taşısın ama diğer türlüsü baştan sona şımarıklık...
14 Yorumla- +1 yıl
Olanlar değerimi bilmediği için şimdi yok :))) Çantalarını kendilerine taşıtanlar daha cazip gelmiş olmalı ;))
valla bu sıralar çok görüyorum erkeklerin elinde bayan çantasını :) geziyolar ama çanta erkeğin elinde yani bir ihtiyaç durumu yok . çok saçma bence . rahat gezmek istiyosam çantamı almam yanıma alırsam da kendim taşırım. ama ihtiyaç hallerinde beş on dakika tutmasında bi mahsur yok
05 Yorumla
+1 yılEğer ağır bir çantası, valizi ya da poşeti varsa mutlaka taşımayı teklif ederim. Ama aksesuar amaçlı elinde tuttuğu bomboş çantayı zor duruma girmediği sürece taşımam. Keyfinden boş çantayı bana taşıtmak isterse o zaman çantayı neden yanına aldığını da sorarım.
00 YorumlaBirakin bu Erkeklik metalarini. Erkek yeri gelir kadinini omuzunda da tasir, yeri gelir kadininin cantasini da tasir. Canta tasimamak erkeklik gostergesi degildir. Erkeklik farkli birseydir, kisacasi erkeklik adam gibi adam olmak demektir. Buda insanin icinden gelen birseydir. Disariya kanitlamasina gerek yoktur
00 Yorumlatabiki taşımaz.Neden taşısın ki? Kız erkeğin laptop çantasını taşır mı mesela?
Ama , örneğin mağazada alışveriş yaparken erkek genelde sabit bi yerde oturduğu veya hatununun peşinde sallana sallana gezdiği için taşıyabilir.Sevgilisi regl olduğunda veya çok aşırı yorgun olduğunda da taşıyabilir. Ben bu gibi durumlarda eski kız arkadaşlarımın veya annemin çantasını taşıdığım/tuttuğum zamanlar oldu ve hiç de gocunmadım açıkçası.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek adam dan kastınız nedir ki ? erkek adam bana göre sevgilisini sevdiiğini mutlu edebilen anlayışlı olandır.bir bayan çantasını taşıdı diye bu top mu gay mı diyecek zihniyetteki insanlar var bir kadın çantasını tutmak gaylık mı oluyor topluk mu ? belki kadının kolu ağrıdı o zaman taşımıyacakmısın ?sen/siz karşınızda ki eşiniz çantasını 5 dakikalığna taşımazken o kadın senin çocuğunu 9 ay 10 gün karnında taşıyor bu ne oluyor peki ? korkmayın 2 dakika çanta taşımakla erkekliğiniz bozulmaz...
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. canta taşımak istiyosa kendi taşısın ben niye taşıyım centilmenlikle yalakalığı karıştırmamak lazım ben ona diyomuyum emaneti taşı diye. ha işi vardır ayakkabı bağlıycak yada lavaboya girecek 2 dakka alırım elime ama taşımam onu. alır beklerim. hem o kadının aksesuarı tamamlayıcısı niye ben alıp dallama gibi gezineyim ortada.
00 Yorumla
+1 yılBen taşırım ama herhangi bir sıkıntıda mesela der hayatım ayakkabımı ipini bağlayacam elbisemi düzeltecem dur şuracan birşey bakacam der öyle tutarım taşırım.
onun dışında hayatım al sen taşı bana hamballık oluyor derse işine bak adam hasta etme derin =):00 Yorumlaeğer konu bayan çantalarıysa ona ben de karşıyım. ama sırt çantası gibi ağır olabilecek şeyler taşıyosa bence alınması gerekir. bilmiyorum yanında sevgilin ağır bi çanta taşırken senin boş gezmeyi ne kadar gururuna sığdırabilirsin.
01 YorumlaÇantalar bize mi ait yoksa erkeklere mi ? Tabikide bizim taşımamız gerekiyor. Erkeğin taşıması gerektiğini düşünmem, lüzmu yok. Bişey olur 2 dakika tut dersin tutabilir ama, sevgilisine çantasını taşıttıran bir bayan sadece egosunu tatmin eder, erkeğin ise egosunu zedeler. Bence..
00 Yorumlaadamlığı çantayla mı ölçüyorsunuz?
Çin'de bu dediğiniz oluyor, kızlar cicili bicili çantalarını erkeklere taşıtıyorlar. kimse de dönüp bakmıyor. sorun bizde mi onlarda mı?
2012 bitiyor biz hala nelerle uğraşıyoruz. her şey kafada10 YorumlaTaşımam.. Gerekli hallerde, kısa bir süre tutabilirim sadece. Yoksa, tek koltukta iki karpuz taşıyan adamım lan, onu mu düşünücem.
Ama ben sigaramı telefonumu falan uzatıp, ''şunu bi çantana koysana'' falan diyebilirim aniden. :))01 YorumlaYani sonuçta çantayı omzuna al kırıtarak yürü gibi bir şey istemez heralde kız...Ne bileyim,yorulmuştur,hamiledir,hastadır,ayakkabısını bağlıycaktır.50 tane zaruri durum olabilir.Sevgilim dediğin insanın çantasını taşımakla erkeklik elden gidecekse ben skarlar öyle erkekliğe.Kaldı ki kız arkadaşın seni seviyorsa da öyle kullanmaz seni sürekli çantamı taşı falan demez...
Ha ama şunu da anladım ki taşımamak,kaba olmak daha çok prim yapıyor bizim ülkenin kızlarına :)00 Yorumlaerkek adam sadece erkek olur derken? yardımlaşma denilen bişey var. ve sadece kadınlar yardım etmiyo erkeklerde yapıyo böyle güzel şeyler. çantada taşınabilir yani ne var bunda? yalnızca sıkıcak kadar uzatılmamalı durum.
00 Yorumlabu centilmenlik olayını iyice abartıyorlar ya...çanta taşımak ne be...zor geliyosa takma..zorunlu bi durum olmadıkça böyle şeyleri yapan erkekler itici gelmiştir hep...
01 Yorumla
+1 yılwc ye girerken verebilir, eğilerek birşey yapmak zorunda olursa verebilir, yani çantanın onu zorlayacağı yerlerde tabi ki alırım ama taşıyarak tabi ki yürümem.
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 930 cevap paylaştı. "erkek" adam sevgilisinin çantasını taşır. ha ama ne zaman taşır öyle küçücük bişiyi bende vermem de çantam büyük oluyor ağır oluyor kolum yoruldumu o taşıyor zorla tabi =/
11 Yorumla
+1 yılbi ihtiyaç halinde taşırsın yada kişisel çantası değilde elinde ağırlık yapacak başka bişi vardır taşırsın ama kadının omuz cantasını yolda yürürken haybeye taşımak bi kere güzel bi görüntü değil o pırıltılı çantalar bi erkek eline yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılbence olay erkek adam olup olmamakla alakali degil. bi esin digerine yardimda bulunmasi ve centilmenlik olayi. yeri gelir benim cantami da karim tasiyabilir nolmus yani?
02 Yorumla- +1 yıl
hcam tuvalete gider cantayi tut der tutarsin yuksek bi yerden iniyodur arabadan iniyordur elinden alirsin budur yani. bu kadarini yapamiyorsan zaten git marangozda yontsunlar az
Alışveriş & Hediyeler konusunda 363 cevap paylaştı. En nefret ettigim seylerden biri canta tasiyan erkek
Digeri tuvalet onunde bekleyen erkek21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben kendim çanta taşımıyorum hani şu erkeklerin de kullandığı tipten... ha tutarım bir dakkika bir şeye bakar o ayrı ama ne taşıyacam arkadaş taşıyamıyorsa almasın yanına sabah sabah ne saçma iş öyle...
01 Yorumlaçantam pembe renkli ciciş çantalarından değil bazen sırt çantam oluyor onu taşır :D ya da poşetim varsa taşır onun dışında ağır değilse taşması saçma
01 YorumlaErkek adam sevdiğini sırtında taşır çanta da neymiş. Ancak bu çanta taşıma işi 2 dk tutuver gibisiyse olur. Gün boyu buluşmada çanta taşıma işi erkekteyse zaten o ilişkide bir sorun vardır.
00 Yorumla
+1 yılhayır ya kim çıkarmış bu adeti bilmem ama hiç iyi etmemiş. adam dediğin adam olcak yanımda kızla gezdiğimi düşünürüm bi an.
03 Yorumla- +1 yıl
KATIL :d
bence kibarlık yönünden taşımak için sorulur ama durup dururken sen çantamı taşı diye bir kavram yoktur varsa da saçmalıktır bence ..
02 YorumlaÇok gördüm yapmam etmem diyip de sonradan bir numaralı kılıbık olanları. Sen bu kafada gitmeye devam et tutacağın el sadece erkek eli olur erkek adamsın ya, erkek adamın erkek sevgilisi olur mantığı :)
05 Yorumla- +1 yıl
sağol hacı allah razı olsun; sen izin vermesen elimle kavuşamayacaktık. hayır benim doğrudan hedeflediğim kimse yoktu fikrimi söyledim bu ne celal, nasıl bir komplksmiş anlamadım doğrusu. hemfikir olmak zorunluluğumuz mu vardı, ben mi atladım yazarken acaba.
- +1 yıl
pardon
Kız adam gibi kızda zaten kendi çantası kendi taşır, taşıyamayacağı çantayı yanına almaz.
12 Yorumla
+1 yılvalla yorulunca biraz sen taşırmısın aşkım diyorum taşıyor tabi hep yaptığım bi davranış değil çünkü sonuçta karşıdaki insan da bi erkek elinde pembe çantayla gezmesi ne kadar doğru olur :))
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim beni bile tasir. Bunlar kucuk seyler. Kucuk hesaplar :((
13 Yorumla- +1 yıl
Sensin ugrenc
+1 yılTaşıyorum. Hatta çantayı beğenirsem omzuma da takıyorum.
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek ne ıse yarar ozaman? Kadın boyu kadar valızı tasımaya çalısırken erkek elını kolunu sallaya sallaya kızın yanında yurumeye utanmicak mı? Utanmam dıyene bravo.)
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılşehir dışı bi yere gidince çantam haliyle daha ağır oluyo ve bazen taşıyo hatta çoğu zaman çantam ağırsa taşır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim erkek arkadaşım taşırdı.çantam ağır olur genelde.hem kendim için hemde onun için zorunlu olan ihtiyaçlarımızı çantamda taşırım.haliyle kalabalık bir ortamda isek te hem kendimi hem de çantamı koruma altına aldığım için o da ben rahat olayım diye çantamı alıyor benden.Üstelik bu bahsettiğim kişi maço birisi.bana kalırsa yerine ve zamanına göre davranmak gerekir erkek bunu yapar yapmaz vs diye kalıplara sokmamak gerekir bence
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim çantam sırt çantası değil:) normal bayan çantası
Karımın çantasını da taşırım, sırtımda da taşırım... Ama sevgilimin taşımam. Karıma gurur yapmam, erkeklik taslamam; çünkü karımdır.
00 Yorumlakeyfi değilde bi zorunluluk varsa taşınır yoksa onun eli boşken bende çantasını taşıyamam yani bunun hiç bişeyle alakası yok bana ters :)
00 YorumlaEn fazla kıyafet alırken deneme odasına geçtiğinde tutarım yani tutarım sadece adım atmam :D
05 Yorumla- +1 yıl
öyle bir dünya yok kardeşim taşımam tabiki de:)
- +1 yıl
yani ozaman benim cüzdanı o taşısın telefonları değiştirek filan liseliler gibi çantalrımızı değiştirek:Dohh ne güzel ya kızın çantası büyük cinslerdense ozamn yandık valla valiz gibi:)
+1 yılyok canım sokakta değilde.. bir işi varsa illaki taşırım gocunmam kimin beni nasıl gördüğü umrumda olmaz.. mühim olan arkadaşımdır, ve yardımımdır..
00 Yorumlataşır bal gibi taşır hatta süper bir manzara olur :)
bende onu yaradana kurban olurum.05 YorumlaTutmasi gerekir 5 10 dk tutarda kızın kolundakını nedn erkek ver ben tasıyım veya kız al sen tası gibi bşy olsunki sacma.
01 Yorumlaen iyi cevaba katılıyorum.. onun dışında sacmalık yani ..
01 Yorumla
+1 yılGerekirse degil cantay kiz arkadasini bile tasir erkek adam
02 Yorumla- +1 yıl
Ay kompleksini yerim senin ;) basmis eksiyi bide siddete maruz kalan erkek vol 1
+1 yılayy nefret ediyorum yya ana kuzusu gibi one öylee . taşımasın tabikidee
04 Yorumla- +1 yıl
:) gerçekler vallahi .kız o çantayı taşımayacaksa ya da erkeğe taşıttıracaksa neden çanta kullanıyo kii . çok saçma geliyo bana bencee . ! :)
- +1 yıl
:D hahaah doğru diyosunn :))
+1 yıleğer yanındaki bayan taşıyamayacak durumdaysa taşır. ya da bir iki dakika tutar bayan işini görür. daha da taşımasına gerek yok bence.
01 YorumlaAğır oluyor taşıyorum. Kapkaç olayları çok oluyor kalabalıkta ondan ben tutuyorum. Kaç kişiyi dövecektim bilemezsin. Kalabalık olunca doluyor çakallar.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTaşımakta zorlanacağı pazar çantası veya alış verişi abattığı için taşıyamadığı çantaları varsa yardım ederim, yoksa sırf centilmenlik olsun diye çantasını taşımayı teklif etmem.
00 Yorumla Rahatsızdır falan olur.. İki kayışı kavrayıp avucunun içine alacaksın.. Omuza asmak yok kayışı alıp dirseğe kıvırmak gibi hareketler yok.. Her şeyin bir şeyi var kardeşim sjhfsad
10 Yorumlaben taşıyorum. avm de herkes bize baksa da çantayı ben taşırım. kız yorulmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek adam erkek adam diye ortaliklarda dolasan cok gay gorduk. soruyu soran arkadasim dikkatli ol derim
01 Yorumla
+1 yılo kadının aksesuarı gibi bir şeydir ama bazıları epey ağır oluyor yardım olsun diye tabi arada alınabilir
00 Yorumlabenım sevgılım tasıyordu valla neolmus ucundan tutuverse bıraz tasısa
01 Yorumlaarada sırada olur. ağırdır kolu ağrır misal taşıyamaz. veya rahatsızlanır yardım edersin. bu kadar takılacak bişey değil. sizin erkeklik göstergeleriniz böyle basit mevzulara endeksliyse onu bilemem
00 Yorumlakol çantasını sen niye taşıcan ki seyahat çantası olsa taşırsın kol çantasını wc gider yada ne biliyim 3-5 dak işi çıkar elinde tutarsın ama taşımak olmazz
00 Yorumla
+1 yıltaşımaz tabikide ha evli olunur küçük çocukları olur o zaman taşıyanı gördüm çocuk anesinn kucağımda çanta kocada olabiliyor :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bilgisayarcıyım bazen iş için yanıma laptop alıyorum sadece o zaman taşımak istiyor (zaten sırt çantası oluyor genellikle öyle zamanlarda)
o zaman bile taşımasını sevmiyorum ancak çok yorulursam00 Yorumlaanormal bir durum varsa o anlık taşırımda yoksa işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılçantadan çantaya farkeder makjaj çantası ise taşıyan adam değildir zaten..
01 Yorumlaçantayı erkek taşısın die kız koluna almaz aksesuar kombine niyetine takıyor..merak etme sana taşıtmaz kız hem taşısan nolur nevar bunda.
00 Yorumla
+1 yılçanta taşımıyorum zaten sevgilimde yok o zaman sorun yok
04 Yorumla- +1 yıl
aman Allah korusun
- +1 yıl
istemyrm
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026