Erkek adam sevgilisinin çantasını taşımaz,
Bunu yaptiginda, kadinin "Ne kadar centilmen bir erkek beni ne kadar da ok seviyor" diye düsünecegini zannedebilirsin. Bilinçaltında cidden
öyle görünür, ama bilinçaltı "O çerçevesi güçsüz bir
erkek" diye haykiracaktir. Kadının gözünde güçsüz ezik biri olarak görünmeni sağlayacaktır. O nedenle siz siz olun sevgilinizin çantasını taşımayın derim. :)
Bunu yaptiginda, kadinin "Ne kadar centilmen bir erkek beni ne kadar da ok seviyor" diye düsünecegini zannedebilirsin. Bilinçaltında cidden
öyle görünür, ama bilinçaltı "O çerçevesi güçsüz bir
erkek" diye haykiracaktir. Kadının gözünde güçsüz ezik biri olarak görünmeni sağlayacaktır. O nedenle siz siz olun sevgilinizin çantasını taşımayın derim. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lavaboya falan gidicekse veya ayakkabısını baglayacaksa tutarım
O ayrı bir konu orada tamam çıktığı zaman verme suretiyle olabilir. Ama dışarı çıktığında çantayı sana veriyorsa hayır demek gerekiyor çünkü sen hamal değilsin sen olmadan da o çantayı taşıyordu bu çok önemli
Bazen ben alışveriş yaparken mağaza da tutar erkek arkadaşım
Erkek arakadaşın olduğna eminmisin peki
@Althh11 hsjjsjxjsjjs çanta tutunca erkeklik gidiyor mu?
Çantayla gidiyorsa olmamıştır zaten o dikkatli olmak lazım
Çanta ile erkeklik gitmiyor kadının çerçevesindeki imaj değişiyor
Abi zaten al bunu benim yerime taşı demem yani o zaman durum saçma olur ama elbise bakarken tutabilir 5-10 dakka ne var... bende bu imajın değiştiğini senden öğrendim mesela
Elbise bakarken kenarada koyabilirsiniz neden partnerinize kitlemeye çalışıyorsunuz ki o sizin hamalınız değil. Bazı kadınlar bunu egemen benim niyeti olarak yapıyor ayakkabı bağlatanı bile gördüm 🤦🏻♂️
O amaçla yapmıyordum ama bunu ona soracağım jskskxj hırsız dolu hırsız
Erkek arkaadsim demişsinua gerçekten erkek arkadaşını acaba dedim konu çanta degil
Tamam o zaman etraf doluysa verin partnerinize baksın yanında otursun ama koluna takmasın koluna takacağı tek şey partneri olsun 😜
Sizin de derdiniz bitmiyor. Çanta yok , péd almazsınız, bakım olsa yarım erkek dersiniz ben anlamadım
Bakım ne demene bağlı mesela bacak kıllarını alan erkeğe erkek demem ben
Siz dediğine göre Bütün erkekleri tanıdığına inanamıyorum senin vaktin bayağı bol olmalı 😂
@Althh11 hayır öyle değil jskskxkxk işte göğüs kılları, yüz kremi falan
Hey Man dur orada gögüs kılları kırmızı çizgimiz onlar alınmaz yüz kremide kullanmam sabun sürer geçerim ugraşama onunla
Sizin de yardımcı olmamayı erkeklik sandığınız gibi diyelim
Göğüs kılları isteyen alır almaz kıllı olması bakımsız olacağı anlamına gelmez tabiki. Kişisel bakım herkese göre değişkendir. Kimisi yüz kremi kullanır kimisi lazer epilasyon yaptırır kimiside sadece cilt bakımı ben mesela sadece cilt bakımı yaparım göğüs ve bacak kıllarımı almam zaten çok kılımda yoktur
@Althh11 kastettiğim bu işte jxjsjxjjx yapmayabilirsin de yapan adama niye erkek değil deniliyor mesela yani
Ama partnerim istiyorsan bunu yaparım sonuçta benden keyif alması gerek onun için vücudumu değiştirebilirim. 😂 ama çanta taşımamm aslaaa
Kastettiğim yapmayan insanlara bakımsız demek değil vücut tüyleri insana bakimsizlik getirmez yapanlara hakaret edilmesi
Erkeklik zaten 40 sene evvel bitti şimdiki erkekler karısından korkuyor ortaçagda oylemiydi adam veriyodu başlik parasını alıyordu kızı evin tüm söz hakkı erkegindi tabiki kadınına söz hakkı verilmeli ama kadınlarla erkekleri eşit tutuyorlar bu devirde olmaz boyle
Abi çantayla olan sorunun ne Allah aşkına tamam taşıma hatta bir yerde görünce aaa çanta diyip kaç djkwjxjskksjskkskdxkcjf
Çanta taşımak benim için küpe takan bir erkek gibidir
@Althh11 aynen kadın senin malın cunki para verip alıyorsun demi. Onun beyni yok düşünemiyor falan ya
Senin ninen 3 4 kuşak öncesi başlik parasıyla gitti ben parayla kimseyi almıyorum ha rahatsız olduysa bana değil dedelerine kızıcan ben almadım sonuçta
@Althh11 eskiler değişti insanların birçoğu akıllandı ya hani.
Kardeşim başlık parası boş iş insan satılır mı aw iyi misin insan lan bu parayla değer biçilemez eskiler eskiden güzelmiş doğuda hala devam ediyor bu âdet bomboş bişey para nedir aw
Tabiki bende karisyim başlik parasın ama o zamanlarda erkekler daha erkeksiydi ondan bahsettim bu arada benim babannemde 80 milyara gitmiş eski parayla şimdi nerden baksan 800 bin ediyor
@Althh11 erkeksi dediğin şey bununla olmuyor koruyup kollamakla oluyor sevgi ve güven vermekle oluyor, sadakat göstermekle oluyor
Çok ergence ya
@Balbiri tasımaz
Evet çok ergence hatta o kadar ergence ki ergenler hep bunu uyguluyor bunu yapıyor
Nerenden uydurdun bu bilgiyi
Uydurma değil. Denenmiş onaylanmıştır. Tecrübelerimden açık ve net olarak ifade edebilirim ki centilmenlik değil. Kadının erkek ile ilişkisinden önce kadın çantayı tek başına taşıyabiliyordu erkek hayatına girince o erkeğe o çantayı taşıtmaya hakkı yok bu centilmenlik değil kadının çerçevesinden ap ayrı bişey olarak görünür
Mesela şimdi diyelim ki alışveriş yapmaya gittiniz kadının elleri dolu şunu tutar mısın dediğinde hayır bu centilmenlik değil karizmam çizilir bana adam gözüyle bakmazlar mı dersin
O ayrı hanımefendi ben yolda yürüyüş yaparken kadın çantasını keyfinden dolayı eşine ya da sevgilisine vermesinden bahsediyorum. Konuyu çarpıtmayın. Çanta kadına özgü bir aksesuardır.
Haa öyleleri adamı köle edenler ya ve bu adamlar o kadınlardan ayrıldıktan sonra gözleri açılır genelde
Hiç öyle bir kadınla karşılaşmadım 😂 ama o tarz kadınlar çok ayakkabı bağlatanı bile gördüm ben keyfi olarak
Bu tip kadınlardan bahsedince giyim tarzları gözümde canlandı hatta parfüm kokuları bile burnuma geldi kapatalım konuyu gerildim ahahahahahahahsh
😂😂😂 işte tam olarak bundan bahsediyordum beni iyi anladınız
Ben taşımam karşıdan gören erkek bu ne la der erkekliğimizden şüphe ederiz
Valla ben köleyim ne isterse yaparım