Arkadaşlar ben koşu bandında 25 dakika koşup 35 dakika yürüyorum ve 6.3 km falan yol gitmiş gibi oluyorum (cihazın dediğine göre) ama kalori 53 yazıyo bu doğru mu

Doğru tabi 1 saat sana göre koşup yürümüşsün ama hangi hızda burası önemli ben 13 le başlayıp 1-2 dk koştuktan sonra yavaş yavaş 15 e doğru çıkıyordum 15 de de 3-5 dk koştuktan sonra yaklaşık 3-3.5 km koşmuş oluyordum 10-15 dk da hrsap et işte harcadığım kaloride asgari si 200 oluyordu
dostum Saçma değil ki dostum sana göre koşmak misal 6 iken bana 10 vücut yapını bilmediğim için örnek verdim ve hiçte saçma değil neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum gerçekler batıyorsa konu açmayın hem amacın ne ki 1 saatini koşu bandında geçiriyorsun sen galiba spor salonundaki en boş adamlardansın hani şu örneği verilenler varya ne deyim çok şükür senin gibi olmadığım için bilmiyorum hem 10 da koşsan bile 10 dk da o kadar kalori harcamazsın koşu bandında 1 km yürüsen bile o kadar kalori harcamazsın boş konuşma kim söylediyse yalan
Fitt new? Telefondaki aplikasyon uygulamasından mı bahsediyorsun onların ne kadar tutarlı hesap yaptığı ortada boş konuşma lütfen
bence yanlış oluyıor genelde.
çünkü herkesin yaktığı kalori farklıdır. metabolizmalarımız farklı
Cevap
4Cevap
Kalori dogru degil bence.
53 olması imkansız birimi farklıdır onun 530 dur o
Evet ustunde yazanlar
Makinelere guvenmemek lazim
yanılma payıda var kardeşim
Dogru degildir.
Olabilir belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?