Önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar omuz nasıl genişletilir?
Önerilerinizi bekliyorum
Dstum bn vucutla ugrastm 3 aydr braktm sana en yararli tavsye mi vereyim iki dambil al kollarini saga sola ac- sonra yukra kaldir ensende bilestr sonda gogsune cek birak ve sirt ustu olarakta ellerin acik halde dambil ile yukselt bu yntemi her gun 3 defa ve 20 saniye mola ile yap yani her gn bir iki saate duzenli bir yapi alcaksn tavuk pilav yumurta tuket cola yerne su tuket varsa ciger bu kdr evdn bir ayda duzeni tuttur 2. Ay dua et bana hadi grsrz
Şınav çekersen omuzların genişler, göğüs kasların belirginleşir ve arka kolun gelişir. Şınavın farklı şekilleri var, hepsinden yapmalısın. Örenğin:eller geniş olarak, elmas olarak, yumruk şeklinde vs. Barfiks çekersen de omuzların genişler. Dar tutuş, geniş tutuş vs.
Çok teşekkür ederim
Sporla salona yazil sonra biraz gelistikten sonra evdende devam edersn
Su an için zor görünüyor o
Hareket ismi söyleyebilir misin?
Cevap
6Cevap
Pike push up hareketi ya da handstand hareketi işine yarar handstand yapmak zordurdenge ister ama yapabilirsen çok işe yarar ayrıca kas geliştirme için gym e gitmene gerek yok bir barfiks çubuğundan ve iki sandalyeden oluşan ucuz ekipmanınla her şeyi yapabilirsin
Çok teşekkür ederim
Dambıl hareketleri falan var onlarla yapabilirsin bir şeyler ama evde çok olmaz diyor herkes bir de omuz işi genetik diyorlar.
İsimleri ne o hareketlerin?
Youtubedan bakayım?
Youtube ye yaz çıkıyor kardeşim.
Barfix çekebilirsin , evde barfix çekmek için özel alet var.
Yuzme en iyisi sanirim
Evde kendi imkanlarımla neler yapabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum
Dambıl çalış. Yanlara doğru kollarını aç
O hareketin adı ne?
Youtubedan bakayım
Peki teşekkürler
Body
Şu an için imkânsız gym filân
Ne tarz hareketler önerirsin?
Teşekkürler
tut enlemesine uzat yapıştır
Ne diyon sen be
Hey Allah'ım ya
Omuzu yana açış hareketleri genisler kardesım :)
zorla güzellik olmaz
Genişleten nasıl yapıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar