Buluşamadığımız için ayrılalım dedi.

Sevgilimle 11.11.2011 den beri birlikteyiz öncesinde arkadaştık.1 yıldır sevgiliyiz 2 yıldır tanıyoruz birbirimizi.Onu çok seviyorum.Aramızda bir çok problem oldu her seferinde ayrılmak istediğini söyledi iki üç gün konuşmadığımız oldu ama Bitmedi şükürler olsun.İkimizde lise son sınıf öğrencisiyiz ve sınava giricez inşallah ikimizde iyi bi üniv. kazanıcaz.Ben dershaneye gidiyorum meslek lisesi olduğumuz için iki gün okul üç gün staj hafta sonu dershane hafta içi etütler yani bir gün tatilim yok o gitmiyor dershaneye seneye gidicek inş. maddi durum yüzünden.aynı okuldayız ama günlerimiz uymuyor ben pzrtesi ve salı o perş. ve cuma okulda çarş. günleri staj çıkışı dershane saatime kadar 2 saate yakın birlikteyiz dün akşamda aynı şekilde birlikteydik geçen hafta cumartesi yıldönümümüzdü ve ben derhsneden kaçtım onunla buluştum yani bi şekilde onun yanına gitmek için elimden geleni yapıorum ailem biraz sıkı bu yaşta sevgiliye karşı ama ben onu çok seviyorum.onunla buluşmak yanında olmak içi elimden geleni yapıyorum haftada bazen 1 bazen 2 gün buluşuyoruz bazen 1 saat bazen yarım saat bazende 2 yada 3 saat birlikte olduğumuz oluyor yetiyormu hayır hergün her an yanımda olsa bile yetmiyor o da bu durumdan rahatsız anladığım kadarıyla ve dün akşam buluşamıyoruz mine yetmiyor dedi sevgilimmisin arkadaşım mısın belli değil böyle gidicekse ayrılalım dedi aramızda o kadar sorun oldu ayrılmadık bitmedi şimdi mi ayrılıcak belki sinirden belki ciddiydi tak etti belki çünkü bazen banada oluyor deliricek gibi oluyorum elimden geldiğince buluşmaya çalışıyorum ne yapmalıyım ben kendimi anlatabildi m mi bilmiyorum ama teşekkür ediyorum
Buluşamadığımız için ayrılalım dedi.