Kalkar kalkmaz telefona bakıp sevgılınıze gunaydın mesajı atmak sızın ıcın bır zorunlulukmu yoksa içinizden mı gelıyor?
Cevabın nedir?
Ne zorunluluğu Sevgili diyorsun arkadaşım :) Ben şiirlerle uyandırırdım onu kuru bir günaydınla bitmezdi Sabahın köründe üniversite yoluna çıkardım sahilde kahvaltı yaparken o beyaz meleğe neler yazardım. Özel olanları arkadaşlarına göstermez kıskanırmış özel olmayanlarıda okutur kızlarıda bana aşık eder olmuş bir zaman sonra hiç okutmamaya başlamış çünkü millet hayallere dalıyormuş kızlar şiire bak be diyip . Şimdi onu şiirlerle uyandıran biri olacağını pek zannetmiyorum ama Onun için çok özel olduğumdan adım gibi eminim . Sende özel ol SEVGİLİ sonuçta Değilmi ?
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç içimden gelmiyor genelde ilk o attığı için mecbur cevap vermek zorunda kalıyorum, uyumayıp sabahladığım zamanlarda trip atılmasından korktuğumdan ilk ben günaydın mesajı yazarım. Tam bir felaket, şu kızların mesajlama sevdaları bir türlü bitmedi. Bu arada sevgilimin dışında kız arkadaşlarımdan da günaydın mesajı atanlar var :D
02 Yorumla
+1 yılMesajlaşmayı hiç sevmiyorum.
Günaydın mesajlarına ayrı bir gıcık oluyorum.
Mesaj atacağına arasın,uyandırsın beni..
Öyle 'günaydın aşkımmm' vs. yazacağına 'hadi kalk saat kaç oldu' diye ararsa daha samimi olur.01 Yorumla
- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mecburi..
12 Yorumla- +1 yıl
:)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
27Cevap
+1 yıl1.5 yildir beraberiz ve (belki 1-2 gun istina olabilir)hergun gozumu acar acmaz daha basimi yastikdan bile kaldirmadan ararim... zorunlulugum yok... dayanamiyorum zaten konusmadan...
01 Yorumlaİlk aklima gelen o oldugu icin oncelikle ona gunaydin demek istiyorum :) yakinda mesaj atmama gerek kalmiycak artik opucuklerle gunaydin diyicem :)
11 Yorumlahayır! İçimden gelirse atıyorum gelmezse atmıyorum..işimiz zorunluluğa dönüştüyse eğer o ilişki bitmiş demektir..
01 Yorumla
+1 yıl"zorunlulugu?" eger biri sevgilisine günaydin mesaji atmayi mecburiyet olarak falan görüyorsa, zaten sevmiyordur bence. insan severek atmaz mi mesaj?
01 Yorumlazorunluluktan atıyorsan hiç atma..her sabah sevgiliyle güne başlamak en güzel duygulardan biri aslında..ama anlayana ama algılayana...
10 Yorumla
+1 yılZorunluluk mu o da neymiş :/ keyifle atıyorum isteyerek içimden gelerek. Birazda da atıcam uyandırıcam :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bıraktım zaten şimdilik ama özlüyorum birazdan duramam :(
- Spor konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılkalkar kalkmaz telefona bakıyorum mesaj gelmiş oluyor sevinerek uyanıyorum ya da mesajın gelme sesine uyanıyorum yine sevindirik oluyorum
01 Yorumla- +1 yıl
:) Aşk işte...
+1 yılaynen knka ya bide atmayınca trip atıo hanfendı neymıs başka kızlara atmakdan sıra gelmıomuşmuşmuş.. ya bi git sabah sabah...
10 Yorumla
+1 yılyok ya neden zorunluluk olsun kı?
bence gune pozıtıf baslamak ıcın bı neden bıle sayılabılır..her ne kadar yataga kotu gırsende sabah sevgılıye atılacak guzel bı gunaydın mesajı ınsanın modunu degıstırır bı anda dıye dusunuyorum00 YorumlaAsıl mesele ne bılıyormsun ? :Hergun senden sonra kalkan bır sevgılın varsa ıste o bir çile :(
02 Yorumla
+1 yılbenim için gün onunla başlar günaydın,gece onunla biter iyi geceler :) Bi zorunluluk olmamalı
01 Yorumlaöyle bişey yok. bazen konuşuyoruz bazen mesajlaşıyoruz yoğun oldugumuz zamanlar da akşama kdr görüşemiyoruz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçti onlar birkaç gün sürdü sadece. şimdi o atmadığı için attığım mesajlara da cevap vermediği için ben de bıraktım..sayesinde artık içimden de gelmiyor sabahları aklıma da gelmiyor.. kendisi istedi böyle olmasını, kendi bilir!
10 Yorumlabazı sevgililer neden günaydın yazmadın die trip atıyosa zorunlu hale gelebilir
32 Yorumlaİçinden gelmiyorsa gereksiz hatta kötü bişi bence..
01 YorumlaToplumun kanayan bir yarasına parmak basmışsın.
Not: Dalga geçmiyorum.20 YorumlaUzun zamandır sevgilim yok ama özellikle ilk aylarda kesintisiz bi günaydın mesajlaşması oluyor, inkar etmesin kimse :)
00 YorumlaSpor konusunda 319 cevap paylaştı. Mesaj atmak değil de her sabah uyandığı da onu aramak içimden geliyor :)
01 Yorumla
+1 yılvlla zorundayım malesefki bi abarmann içinde komşuya gtsm bile hbr vryrm :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher sabah atarız evden bakkala çıkarken bile birbirimize haber veririz nokta
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür.ederim öyleyiz güvensizlikten değil ama hayat bu bi 5 dk snra ne olucağını nerden biliriz o yüzden nerde olduğumu blmesi gerekir benimde blmem gerekir öyle işte :)
zorunluluk hissetmiyorum günüm onunla başlıyor ne güzel işte :D
02 Yorumlaaşk zorunluluk değildirki :) içinden geldiği gibi davranırsın bi zorunluluğun yok yani :)
02 Yorumla
+1 yılohooo o bile zorunlu olduysa kız fena sıkıyodur demektir yada erkek ikisinden biri öyle şey mi olur :D
00 Yorumlazaten birşeyler zorunluluk haline geldiyse bitmeye başlamıştır bazı hisler
02 YorumlaKIZLAR ÖNEMSEDİĞİ İÇİN YAZIYORSUN YOKSA ÇOK SAÇMA CANIM CİCİM CANIM CİCİM NEREYE KADAR YA HER GÜN GÜNAYDIN YAZINCA NOLUYOR Kİ.
01 Yorumlasevgilim varken bunu yapmak çok mutlu ediyordu beni...dünyada seni seven birilerinin olması ve onu uyanır uyanmaz mutlu edebilmek çok güzel bir duygu..
00 Yorumla2 hafta oluyo ayrılalı hala tutamıyorum kendimi atıyorum cevap yok
01 Yorumla
+1 yılSevgilim demeyim de ona benzer birisine arada mesaj atıyorum.Ben atmasam o atıyor zaten her gün.
01 Yorumlaseve seve atarım oda atar kim erken kalkarsa o atar zevk alarak okurum her sabah mesajını iki senedirde böyle..
00 Yorumla
+1 yıliçimden gelirse atarım. hiç öyle zorunluluklar hissetmiyorum. ama o atarsa da içinden gelerek atsın zaten zorunluluktan değil. o zaman yirim <3
00 Yorumla
+1 yılEvet hissediyoruz. Atmasak birşeyler ekskmiş gibi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılAksine artık kendimi engellemek zorunda kalıyorum. Sevmiyor hatun mesaj çekmeyi falan...
12 Yorumla- +1 yıl
Normalde hatunlar şikayet eder zaten mesaj çekmiyor adam diye bizim ilişkide ters döndü her şey
sevgılım degılde annemın elını opmeden evden cıkmam
33 Yorumla- +1 yıl
Harikasın kardeşim hakkaten bravo..
elifsu arkadasımızında dediği gibi aşkta zorunluluk yoktur :)
01 Yorumla
+1 yılatmassam fırça yiyorum neden günaydın demiyorum diye
12 Yorumla- +1 yıl
:) ben uyanıyorum kahvaltı yapıp işe varınca günaydın yazıyorum artık napim her dk rapor vermektense :)
Zorunluluk degilde aliskanlik gibi ben mail atiyorum
00 Yorumlane o bana atsın ne de ben ona. çok sıkıcı ve bayatlamış işler bunlar.
02 Yorumlamesaj atıyorum, şiir atıyorum her sabah; içimden geliyor...
00 Yorumla
+1 yılkonturum yok caldirip kapatiyorum hatta odemeli atiyorum nan
02 Yorumla- +1 yıl
cok ayuup kirildim saa :(
+1 yılMesaj atarak değil arayarak günaydınlaşıyoruz...
01 Yorumlaolsa seve seve atarım valla:)
04 Yorumla- +1 yıl
sende iriden ufaktan biraz yanaş çocukta belki bu benimle konuşmak istemiyo deyipte sana yüz vermez bayanlar çünkü alışmış terslemeye onun için eskisi gibi olmak istemiyodur
+1 yıliçimden geldiği gibi olanı seviyorum.
01 Yorumlaolsa severek atardım:) zorunluluk olrmu sevince
02 Yorumlacanın isterse atarsın zorunluluğu yok bence
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo daha önce kalktığından hep o atar :) ,atmamışsa da ben atarım çünkü içimden geliyor :)
00 Yorumlazorunluluk gorduyun AN ayrilcaksin
01 YorumlaSevgilimiz olaydıı atardık gardaşşşş, amaa yuk işte :D
03 Yorumla
+1 yılzorunluluk değil zevk işi :)
01 Yorumla"günaydın" demeyi sevmem ben.
01 YorumlaSpor konusunda 1b cevap paylaştı. hayır sevgilim yok ööle dertlerim yok
01 Yorumla
+1 yılİstemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin.
00 YorumlaOlsaydı içimden gelerek atardım
01 Yorumla
+1 yılİçimden geliyor ama daha sevgilim değil
00 Yorumlayok ki atalım :)
13 Yorumlasonunda bıkacaksınınız...
02 Yorumlao demese gün aymıycak sanki
12 Yorumla
+1 yılatmıyodum genelde o atıyodu bende cevaplıyodum
00 Yorumlaniye zorunluluk olsun ki ama karşı tarafı bilemem
00 Yorumla
+1 yılmesaj atmayan sevgılı ölsn :) tabıkıde atcak
01 YorumlaNayır :S Nolamaz :/