+1 yılTüm dünya tanıyor ÇARŞI'yı.
Kesinlikle en iyi taraftar grubu ÇARŞI'dır.
İşte Fifa'nın resmi sıralaması :
SES
1. BEŞİKTAŞ
2. Boca Juniors
3. Shalke 04
4. Liverpool
5. İnter
PANKART
1. Boca juniors
2. Deportivo la coruna
3. BEŞİKTAŞ
4. Milan
5. İnter
TEZAHÜRAT
1. BEŞİKTAŞ
2. Boca juniors
3. Liverpool
4. İnter
5. Deportivo la coruna
NÜFUS
1. Boca juniors
2. BEŞİKTAŞ
3. Liverpool
4. Milan
5. Deportivo la coruna
GENEL SIRALAMA
1. BEŞİKTAŞ
2. Boca Juniors
3. Liverpool
4. Deportivo la coruna
5. Milan
6. İnter
7. River plate
8. Shalke 04
9. Marseille
10. West Ham United
200 takımın bulunduğu listeye giren diğer Türk takımları
83 . Galatasaray
102. Fenerbahçe
151. Sakaryaspor
188. Trabzonspor
194. Bursaspor
Geçen seneki Sıralama
1. Boca Juniors
2. Milan
3. BEŞİKTAŞ
4. liverpool
5. İnter
6. River plate
7. Deportivo La coruna
8. Tottenham
9. Marseille
10. West Ham United
Geçen seneki sıralamada Türk Takımları
87 . Fenerbahçe
102 . Galatasaray
197 . Trabzonspor
Uefa anketlerinde bu sonucları gene görebiliriz fazla söze gerek yok dünya neyin ne oldugunu biliyor :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence en iyi taraftarlar Karşıyaka ve Göztepe taraftarlarıdır... Bağları hiçbir şeye benzemiyor...
PS: Futbolu değil, sadece İzmir'i severim :)03 Yorumla
ben bi galatasaraylı olarak trabzonspor diyorum çünkü onlar takımları uğruna her şeyi yapıyolar takım onlar için takımdan çok daha farklı bi şey takımları hayatları sanki hatta çok daha fazla şey ifade ediyor...
10 Yorumla
+1 yılGalatasaraylı olarak Beşiktaş diyorum..
37 Yorumla- +1 yıl
neye göre marşa göre mi
- +1 yıl
taraftara göre
- +1 yıl
ya bıraksana reklam onlar :D
- +1 yıl
alırım ayapımın altına bak
- +1 yıl
ULTRASLANIM.. ama yiğidin hakkını da yerde bırakmam
- +1 yıl
pırtt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bende bir BEŞİKTAŞ lı olarak FENERBAHÇE diye bilirim.
84 Yorumlaher haliyle FENERBAHÇE kadıköy herkese extra large FENERBAHÇE'ye tek rakip yine kendisidir..ee Türkiyenin en büyük takımına en büyük taraftar yakışır..
62 YorumlaNe alakası var. Benim gönlüm, hayatım Galatasaray her zaman için de Galatasaray taraftarı benim için en büyüktür. Ultraslan artık sıradan bir taraftar grubu değil üniversite okuyan bir ekipten oluşmakta.
21 Yorumlao dunya rekoru lınkını ne yap ne et bence kaldır cunku desibel rekoru gs nındır
https://www.youtube.com/watch?v=kVTuNsU-TWM&feature=related
119 Yorumla- +1 yıl
leverpool macından cok sonra rekor kırdı gs.bu haberı bılıyorum keşke gundemı takıp etseydınde telegraph ın balon haberlerınden bırı egerkı balon olmasaydı bunu uefa ve dıger kurum ve kuruluslar kabul eder sıtelerınde enlerıne koyarlardı orn dunyada bı stada en cok kısıyı alan maracana gıbı yanı demek ıstedıgım her ıspatı olmayan habere tabı olucaksan senle ısımız var gs tescıllı rekor ya bjk nın? madem bjk tescıllı dıyorsun neden uefa kabul gormuyor?
- +1 yıl
Bune o zaman;So just how loud was the Inönü Stadium in Istanbul on Tuesday? The noise generated by Beşiktaş JK fans has been recorded at 132 decibels, the equivalent to a plane at take off, and Manchester United FC goalkeeper Ben Foster was certainly blown away by the experience. "It was deafening. There was a point in the second half when I couldn't hear myself think, it was that loud," he said after United's 1-0 win. Paul Scholes's 76th-minute goal, though, quickly silenced the crowd.
- +1 yıl
o haftanın secılenlerı baslıga dıkkat et.orda bjk fanı farklı bı acıklama yapsı o konulacaktı.132 desıbel bjklılerın dıllerınde dolasıp durur ama bı turlu 132 desıbel olayını aydınlatamadılar cunku kımseyı cagırıp ıspat yapamadılar ıspatlayana kadar gsnınkı gecerlı.bu arada bu yazının cıkmasından sonra taraftarı aynen yayınladıgı yazıısnda bunu bızden baska turkıyede ve dunyada yapan yok dıyordu.sonradan ne olduda sustular bı turlu ıspat edemedıler.
- +1 yıl
sunuda belırteyım bu 132 desıbel olayı gs rekoru kırdıktan sonra cıktı neden onceden bunu dıle getırmedıler? ben soyleyeyım yuksek desıbele ulasmıslardı ama kac olduugnu bılmıyorlardı.egerki gs atıyorum 135 yapsaydı onlar bız 136 yaptık dıceklerdı.gıtmısısn bana haftanın secılenlerı kısmında taraftar fanlarının yazdıklarını gosterıyorsun.o zaman gıt bask fener -shalke macı sonrası fanının yazdıklarınao gol sonrası cıkan ses ıcın" dunyanın baska hıc bı yerınde duyamazsınız"bız fblıyız yazıyordu
- +1 yıl
o zaman bı fenerlı cıksın uefada haftanın secılenlerı bolumunde kendılerının yazdıklarını koysun bu bızım rekorumuz vs desın.uefanın kabul gormesı demek uefa sıtesınde bı baslık altında yayınlamıs oldugu ıcın tam olarka sayılmaz tamam bı etkendır. ama en buyuk etken sudur uefaya soylersın kardesım bız rekor denıcez gelın sızde test edın.egerkı testı gecersen rekor resmıyete dokulur olay bundan ıbarettır
üçüncü link ilk açılırken tüylerimin hepsi kalktı be
galatasaray aşkı anlatılamaz...32 Yorumla- +1 yıl
Tabi Fenerbahçe Aşkını yaşamamışsan.
bu statda bana kımse 25 bın kısının olduguna ınandıramaz.abbiatinin sesini duymadım bıle.[paolo maldini] gs-milan macı sonrası. bu bıle yeterlı
22 YorumlaTürkiyeni en iyi taraftarı: Taraftar Değil FENERBAHÇELİ olan canı sevilesi insanlardır. fenerbahçe sevgileriinin önüne asla hiç bir şey geçemez.
41 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Galatasaraylı olarak bizim gözümüzde gönlümüzde ne başka takımı, ne başka taraftarı görür. Aslanla kartalı karıştırmayın, kanarya zaten kafeste.
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bi de Nihat Özdemir istifadan sonra tekrar göreve başlamış. hayırlı olsun. A.Yıldırmda iki kere gitti iki kere geldi. Dansözlükte bi meslek. Önemli olan iyi kıvırmak, bu konuda fenerbahçeyi alkışlıyorum. Delillerde basına açıklandı. A.Yıldırm gazozuna oynadığı için iki aydır tutuklu tutuluyormuş, yoksa başka sebepten bi insanı bu kadar içerde tutabilirler mi? :DDD
beşiktaş nerden dünyanın en iyi taraftarı seçiliyo, hangi dünyaymış orası
beşiktaş taraftarı dünyanın en saldırgan , en saygısız , takımına en çok zarar veren taraftarı.
sen bir de liverpool taraftarını gör.
kafandan da uydurma .14 Yorumla- +1 yıl
kendi ülkenin takımına saygısız diyip,
elalemin ingizlerini övecek kadar zavallısın...fanatiklikle alakası yok bunun..
liverpool taraftarı bile hayran kaldı çarşı grubuna..maçı bırakıp tribünü izlediler,
böyle bir taraftar yok dediler..aldığın eksilere bak anlarsın nasıl saçmaladığını.. - +1 yıl
arkadaş dünya çapında demiş ya o bakımdan liverpoolu örnek verdim, aldığım eksiler fanatik taraftarın o yüzden önemi yok.
ayrıca kim ne derse desin beşiktaş taraftarı kadar takımını eksi motive eden başka bir taraftar yok.
ayrıca başka takımlara küfür edip sallayıp sıkıp sonrada delikanlı ayağına ortada dolaşmakta ironik bir durum.
Beşiktaş.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7zxM7dDAmY
Hangi kral amigo liverpool maçında sahaya çıkabilirde dünyayı sallayabilir.
Seçeneklerden en iyisi fenerbahçe taraftarı.11 Yorumlabence karşıyaka spor kulübü taraftarları. bu kadar rezalet oyunsa sahip 5.sınıf bir takımı desteklemek her taraftarın harcı değil.
10 YorumlaEn büyük Fener şampiyon fener alkışlayın ... die gidiyor..:=)))
49 Yorumla- +1 yıl
helal :)
bir f.b olarak takımına sonuna kadar sahip çıkan taraftarımızla ne kadar gurur duysak azdır,dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE...
22 Yorumla
+1 yılİnönüden çıktıkların hangi deplasman tribununde beşiktaşlıları gördün ? akustiğimiz çok kötü deplasmanda bir numarayız mevzularda bizde biz fenerbahçeliyiz.
11 Yorumla- Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılçarşı bu soru da beşiktaş hariç diyen herkeze karşı anladı mı (okeyyyyyyy
02 Yorumla- +1 yıl
:)))saygılar
+1 yılEkmek spor ' un emekçi tayfası galiba garibanların hepsi ekmek spro tutuyorum diyor
10 Yorumlaizlesinlerde görsünler Beşiktaş taraftarını...
https://www.youtube.com/watch?v=KQRhiVSz7KU00 YorumlaTürkiyenin en ateşli taraftarı Beşiktaş taraftarıdır...üzerine taraftar yok,olamazda..
30 Yorumla
+1 yılbazen hata yaptımı düşünürüm keşke beşiktaşlı olsaydım diye imza galatasaraylı(gassaray değil gazeteciler bile gassarya diyor)
00 YorumlaAnkaragucude olsaymis keske.. Bence Ankaramgucu (:
11 YorumlaTabiki ve herzaman fenerbahçe
21 YorumlabeşiktAŞK<3<3<3<3<3<3<3<3<3
20 Yorumlags ve bjk taraftarları...
20 Yorumlabeşiktaş
20 Yorumlafenerbahçeliyik :D
58 Yorumla- +1 yıl
hem yeşil gözlüm hem kafa dengim3 :D
- +1 yıl
+1
bir beşiktaşlı olarak beşiktAŞK diyorum
20 Yorumla
+1 yılay hiç anlamam:)))))))
20 YorumlaBesiktas !
20 YorumlaFenerbahce tabiki
46 Yorumla- +1 yıl
ilk defa sana - verdim :D::D:D
beşiktaş
30 YorumlaKesinlikle Fenerbahçe .
11 Yorumla- +1 yıl
yani
+1 yılSoru mu bu ?
13 Yorumla- +1 yıl
fenerbahce o zaman anlatırsam polemiğe girerim :)
gs
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler