Çarşı
Gfb
Ua
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çarşı tek geçerim 👍
Kanka futboldan hani anlamıyordun bence futboldan anlıyorum diyen kişilerden net daha çok anlıyorsun
Kanka peki sen hangi takımlısın
😂😂😂
Ben orjinal BJK ben de paşam armali özel yüzüğü var. o dagitilan açık türbün yüzüğü gümüş. Kapida bana bilet sormazlar🤣
Ooo masallah bende fanatik Beşiktaşlıyım ama Hatayda olduğum için stada hiç gidemedim Allah kısmet ederse bu yaz gideceğim
Bende seninle bu kadar nasıl iyi anlaşıyoruz diyordum😂😂😍
Sana özel attim 1903 yüzük ten 1 tanesi bende🤣
Kanka dışardaydım bakamadım kusura bakma ama Maşallah kral yüzüğünden daha güzel hem Beşiktaş logosu olduğu için hemde normaldede güzel olduğu için 10 üzerinden 100😄😄😄
Sagol pasam gez hava güzel ben evdeyim yarin malum iş var🙏
Eyvallah sen hangi işte çalışıyorsun
Eig için teşekkürler paşam 🙏
Bir şey değil reis hakettin bütün sorularımada cevap verdiğin için teşekkürler 😂
Rica ederim paşam 🙏
Cevap
4Cevap
Galatasaray bence
Nereden baktığına bağlı aslında
çarşı beste işinde Ua kareografi konusunda gfb ise bağlılık konusunda
Bence en iyisi Çarşı bir tek kareografi konusunda pek uğraşmadıkları için Ua kareografide en iyisi ama emin olki Çarşının yaratıcılığı mükemmel kareografi yapar
Tribun taraftari Galatasaray taraftarıdır takima vites yükseltmesi yaptığı kareografiler ve tabiiki desibel rekorları hic bir kulvarda rakibi yok UA nin.
Europe Gfb den başka büyük yok
Okul açıkta iyi
Güzel fıkra flfkffkfl sabah sabah güldürdün
Bence Çarşı en iyi taraftar grubu
eee ne var bunda 3-5 meşale yakınca en iyimi oluyo
MagicalMan@Sence en iyi taraftar kim
Ultraslan tabiki dünya taraftar sıralamasına girmiş bir topluluk
Sen bi eski Çarşıyı izleyipte gel şimdiki taraftarlar boş Beşiktaşınkide dahil eski Çarşı gelse ortalığın anasını ağlatır
Eskiyi ne yapalım knk eskiden fenerde şampiyon oluyodu
Ama kabul et eski Çarşı> bütün taraftarlar
Kanka yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşın eski Çarşıyı izlemeye yetseydi bence böyle konuşamazdın
Ultraslan
Çarşı bence
Bencede bana göre dünyanın en iyi taraftarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?