Bence çarşı. Diğer takımların kullandığı çoğu beste orjinali çarşı'ya ait, tezahürat konusundaki ritim ve uyumları çok iyi. UEFA'da çıkardıkları yüksek ıslık sesiyle adeta rakibe oyun oynatamamışlardı.. dahası var.

Bence çarşı. Diğer takımların kullandığı çoğu beste orjinali çarşı'ya ait, tezahürat konusundaki ritim ve uyumları çok iyi. UEFA'da çıkardıkları yüksek ıslık sesiyle adeta rakibe oyun oynatamamışlardı.. dahası var.

Sitenin tarafsız tek yorumcusu olarak tartışmasız çarşı grubu diyorum. Beşiktaş - Liverpool maçında ki o atmosfer hala hafızalarımızda ve Beşiktaş taraftarı o maçta desibel rekoru kırmıştı! Bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı arkadaşlarımız kızabilir ama türkiye ve dünyaki en ateşli ve büyük taraftar grubu Beşiktaş taraftarıdır ve çarşı dünya çapında üne sahiptir ve üstüne yoktur!
En iyi TAKIM sadece yanlış kişiler tarafından yönetiliyor
Cevap
2Cevap
Bunun tartışması yapılmaz bile. Tabiki Çarşı. Sadece tr de değil. Dünyada bile sayılı bir taraftar grubudur.
Aynen öyle
Çarşı grubu gezi olaylarına ve PKK'ya destek veren bir gruptur
Siyaseti bir kenara bırak bugün desteklediklerin yarın terorist gördüklerini desteklerse ortada kalırsın.
Ben objektif olarak olaya baktım neden ortada kalayım ki gerçekleri gizleyemeyiz
Bazen her gerçek doğru değilidr bazı gerçekler de doğruluğun düşmanıdır.
Bırak algı yapmayı, Beşiktaş taraftarı
duyarlı ve vatanseverdir. Sırf hükümet istifa tezaruhatı yaptı diye pkk'ya destek veriyor demek kabul edilemez bir gerekçedir ve kimse beşiktaş taraftarına böyle bir etiket yapıştıramaz ve büyük beşiktaş taraftarı zaten buna müsaade etmez!
BeşiktAŞK ♥️🦅
Kartalice candır. Gerisi heyecandır
😂😂😂♥️
🌷👍🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?