bu başlık altında kullandığınız sevdiğiniz rahat spor ayakkabıları öneriyosunuz bana. böyle ayakkabıyı giyince zıplayasınız gelir sürekli yürümek daha kolay olur ya o tür bir ayakkabı istiyorum kalın tabanlı ama tipi de güzel olcak yorumları bekliyom +1 li falanKullandığınız en rahat spor ayakkabı - en rahat spor ayakkabı
Siz nasıl hangi kıyafetle kullanmak giymek isterseniz ona göre model renk tercih etmelisiniz. Günlük spor ayakkabı rahat olur etek elbise ya da pantolon modelinin şıklığına göre de klasik kısa topuklular şık olur. En rahat spor ayakkabı airmax olanlar. Biraz yüksek olduğu için ayağınız içinde rahat eder. Düz tabanlı spor ayakkabılar bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Bu yüzden airmax olanlara bakarsanız istediğiniz rahatlıkta spor ayakkabı bulabilirsiniz.
AirMax dene, ya da New Balance. İkisini de kullandım. İkisi de çok aşırı rahat. Senin tarzın nasıl bir şey? Ona göre bakabilirsin. Ama en rahat spor ayakkabı airmax olanlar. Biraz yüksek oldukları için ayağında yokmuş gibi hissediyorsun. Ama orijinal olmasına dikkat et. Çakmaların da o rahatlığı bulamıyorsun.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
airmax kullandım new balance denemedim hiç tipi kötü :(
Hangi modeli olduğuna göre değişir. Ama en rahat spor ayakkabı nike ın running shoesları. Koşu ayakkabısı olarak geçiyor ama dünyanın en rahat spor ayakkabısı diyebilirim. O kadar hafif ki ayağında hissetmiyorsun bile.
Bir de senin tarzın önemli. Spor giyiniyorsan modeli ve rengi de ona göre seçmen gerekiyor. Yüksek bir ayakkabı istiyorsan da airmax olanlara bakabilirsin. Onlarda aşırı rahat oluyor. Gün boyu yürü hiç rahatsız etmez.
Nike Airmax kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim. Bana göre en rahat spor ayakkabı nike airmax olanlar. Sürekli kullanacaksan markalı olanlara bak derim. Hem yüksek tabanlı oluyor hem de her şeyde kullanabiliyorsun. Renk alırken koyu olmasına dikkat et. Koyu rengi her şeyde kombinleyebiliyorsun.
ta içeri gidip bakmak zorunda kaldım senin yüzünden neyseki çişimde gelmişdi onuda yaptım gelirken neyse konumza dönüyorum adidas neo bendeki erkek modeli bayan modeli varmıdır bilmiyorum ama kesinlikle rahatlık arıosan bu zaman kadar giydiğim tartışmasız en iyi ayakkabı...
@Xena26 evet baktım ama şu anda camperla seviyeli bir ilişkimiz var. Malum ayağım taraklı bilinçli seçimler yapmam gerek bu yüzden. Tavsiyen için teşekkür ederim. :) camper pelotas iyidir.
Gezmeyi seviyorsan columbia marka ayakkabılar da güzeldir. Arazi için olanlarından almıştım ben dağ bayır gezmelik kışlık. Gayet rahat. Koşu ayakkabılarından en rahatı Adidas bence. Yazın içeri hava alabilen ayakkabılarından kullandım. Gayet rahat ve ortopedik.
Bak bende 10 çift nike var sana önereceğim birçok model var ama zevkini bilmiyorum bu siteden ben de çok alıyorum eski kız arkadaşıma da almıştım günlük ayakkabı linki bu direk nikedan bak sen fikir istersen de söyle ayakkabıyı yorum yaparım
en rahat spor ayakkabisi reebok derim hepinizi deli ederim, adidasa aittir reebok kalitelidir de bilen bilir.. Marka takintili keşler pek sever adidasi naykı, peynir ekmek gibi pahali ama oldukca satarlar kalitede ise 10/8 alırlar degisikten.
Kosu icin nikeın yeni kosu ayakkabılari acayip iyi lifting icin cok da ayakkabının onemi oldugunu dusunmuyom geri kalan sporların da kendine gore ayakkabılari vardir herhalde
valla Nıke 'dan başkasını kullanamıyorum malesef bir ara kinetik aldım 2.gün giymedim 75 liralık ayakkabı ayakkabılıkda yatıyo.Pişman oldum tövbe bir daha başka marka alırsam.
nerede kullanacağına bağlı. yürüyüşse yürüyüş modelleri koşuysa koşu, günlükse günlük modeller... marka olarak öneri veremem ama genelde bellidir ztn kaliteli olanlar.
topuk dikeni, o bolgedeki kemigin bir cikintisi olmasi ve bunun o bolgedeki sinirlere baski yapmasidir, kasla pek ilgisi yoktur. asil tendonunda problem varsa, yakin bolgelerde agrimaya neden oldugu icin karistirilabilir. topuk dikeni icin ozel olarak ortasi bos ayakkabi tabani uretilmekte. onlardan deneyebilirsiniz.
1-2 ay kadar yapınca hiç birşeyin kalmayacak kas + tendon kısalığı sebep kemik çıkıntısı ile hiç bir alakası yok var mı yanılıyormuyum diye yine pek çok kaynağa baktım yok, ayrıca kendim bizzat zaten uyguladım ve sonuç aldırdım
bu konuda hakli olabilirsiniz, sonuc vermesi icin onerilerden ilki, topuk bolgesine yapilacak olan esneme-germe hareketleridir. bunun icin tenis topu onerilir. benim demeye calistigim, sorunun ozunde kas degil kemik dokusu oldugu.
En İyi Cevaplar