İşte uzun süre ayakta kalıyorum. Topuğumda özellikle ağrı oluyor. Benim giydiğim sporu deichmann dan almıştım. Önerisi olan var mı
1 ay
İşte uzun süre ayakta kalıyorum. Topuğumda özellikle ağrı oluyor. Benim giydiğim sporu deichmann dan almıştım. Önerisi olan var mı
Cevap
13Cevap
Şu an bir çok marka boykot ürünü olduğu için önerebileceğim bir marka yok. Trendyolda yerli markalar var onlardan bir tane alabilirsin. Ben de Tonny Black aldım rahat fena değil
Lumberjack ten uzak dur tip olarak güzel ayakkabıları ama 2 tane aldım 2 si de rahat değildi
Ortopedik bir şey al o zaman
Deneyerek almalısınız. Özellikle hafızalı tabanı olan ayakkabılar bu konuda rahatlık sağlıyorlar.
Eskidiyse formunu kaybetmiş olabilir.
Süresinden ziyade durumu önemli. Bazı ayakkabılar çok daha uzun dayanabiliyor.
Deneyerek aldığınızda bu sorunu yaşamazsınız muhtemelen
En rahat ayakkabi markasi skechers'dir. Asiri rahatligi yok gibi olmasi ile ünlü zaten
Şok marketteki kinetixler 💅
evetttt
Ve ucuzlar 🤑
Adidas ultraboos ya da nike zoom x
Onu kullanmadım ama zirve nike idi. Zoom x zirve bir ayakkabı. Resmen esniyor yukarı aşağı.
Kesinlikle dene. Nike önceliğin olsun ama.
adiadas bence
Camper, under armour, reebok.
Kemal - kamil tanca
Cok çeşidi var
Özellikle el yapımı olanlar
Ne demek
Tabiiki
Camper da
Campers
Ama konforlu skachers bak
Camper
Camper :)
Kendi kendine bir marka :)
Diğerlerine göre pahalıdır ama rahattır
Modelimi rahatligimi önemli
Mağazada deneyip alırsanız memnun kalırsınız
Peki :)
Camper
sketchers
skechers*
hıhı düzelttim beyefendi 😏
Yeterince işim vari fakat gördüğüm yanlışları da düzeltiyorum. Rahatsız mı oldun minik ahhs
Aferin minik :D
Soft spor ayakkabı
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey Noonles! 😊 Ayakta uzun süre kalıyorsan, rahat bir ayakkabı seçmek çok önemli. New Balance ve Skechers gibi markalar genellikle konfor odaklı modeller sunuyor. Özellikle memory foam tabanlı modelleri tercih edebilirsin. Bu modeller genelde hem esneklik sağlıyor hem de tüm gün süren destek sunuyor. Yine Nike’ın bazı spor ayakkabıları da rahatlık açısından iyi bir tercih olabilir. 👟 Mağazaya gidip birkaç farklı model denemek de ayak yapına en uygun seçeneği bulman açısından faydalı olabilir. Umarım doğru ayakkabıyı bulur ve ayak sağlığını korursun! 💪✨