Güncellemeler
+1 yıl
Bende sizinle yaşadığım bir olayı paylaşıcam arkadaşlar.Geçen yıl sümela manastırına gitmiştim genelde mistik yerler beni hep çeker.Mistik konulara ilgi duymamın nedeni 11 yaşında başladı aile psişik güçlerimin olduğunu farketti.Nesnelere dokunmadan harket ettirebiliyorum.Uyarıcı haberci rüyalar görebiliyorum ve ruhları hissedebiliyorum anlatacağım olayda bununla ilgili.Sümela manastırınaçıktık babamla beraber akrabalarda vardı.Ben elime fotoğraf makinesini aldım çekmeye başladım bir yere geçtim
Güncellemeler
+1 yıl
Enerjinin en yoğun olduğu yere orada fotoğraf çekemeye çalışıyrum ama olmuyor hep bir ışık parlamaası görüyorum en sonunda bir kaç tane zar zor çekebildim eve gittim pcye attım resimleri ayrıca saklamak için cdyede kopyaladım telefonumdada vardı ama gelin görünki bir resmin dışında çektiğim hiçbir resim yok silinmiş kendi kendiliğinden.
Güncellemeler
+1 yıl
O an sanırım bazı anlam veremediğim şeyler engel olmaya çalıştı.Orada ok farklı bir ortam var gittiğimiz gün sis basıp yağmur yamıştı hep aksilikler geldi başıma.Ama ben pes etmedim.Bir tane telimde bir resim kaldı oda mistik bir şekilde yok olup gitti o resmi arka plan olmuş bir şekilde telefonumda görüyorudum hep.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumun üzerine çok yoğunlaşmadım.Şimdi başka bir konu anlatıcam size arkadaşlar.Bu da ben 9 yaşındayken başıma geldi.Evde uyuyordum gece yatmıştım yorganım düşmüştü onu alıcaktım gözlerimi açtım ayak ucumda bir tane kız oturuyor bana gülümsüyordu ama bir okadarda ürkütücü bir hali vardı.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüntüsü çok farklıydı onun cin olduğunu aileme anlattıktan sonra anladım.Ertesi gün oldu yine gece uykumdan uyandım susamıştım annemde sandalyede oturup beni izliyordu öylece ciddi bir şekilde anneme dedimki anne su verirmisin annemden ses çıkmıyor bir daha söylemeye cesret edemedim anneme dokunmak istedim elim içinden geçti korkudan kekelemiştim bir kaç gün.Yaşadığımız o evde çok ilginç şeylerle karşılaştık hep annem babam ben.. en sonunda taşındık o evden.
Güncellemeler
+1 yıl
Size asıl patlamayı şimdi yapıyorum.Çok zor dönemler geçiriyordum.Annem yeni evlenmişti bende o aralar babama destek çıkıyordum.Gecem gündüzüm bir olmuştu.Bir gün bilgisayarımda arkadaşımla konuşurken msnye birisi eklemişti beni kabul ettim konuştum msn çok farklıydı.Kuranda geçen bir isimdi ve sonunda 38 rakamı vardı.Neyse kabul ettim direk bana şunu yazdı karşımdaki kişi.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi sadece webcamımı kabul et ve izle dedi bende birisi dalga geçiyor zannettim ama gördüklerim karşısında şok olmuştum adeta.Bana oanki durumumla ilgili bilgileri verirken 2012 ye kadar yaşayacağım olayları anlattı kaç tana çocuğum olacağını ve isimlerini koymak istediğim isimleri söyledi.Bu arada bu kişi erkek ama ben onun hareket ettiğini grüyorum ama elleri klavyede olmamasına rağmen oradan bana yazılan şeyler vardı çok tuhaftı.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dediki şimdi sana çocuklarını göstericem dedi bebeği eline aldığı gibi ters bir şekilde bana göstermek istedi arkası dönüktü bebeğin ben kafayı yemek üzereydim her şey gerçekti.Bana şunu söyledi sabah ezanından sonra ben gidicem ne zaman ihtiyacın olursa gerçekten o zaman tekrar gelicem dedi.Son olarak bana bir ışık topu gösterdi o ışık topu benim odamda da vardı ve sağ omzumda duruyordu nur gibi parlaktı tenis topu gibiydi.Bu senin meleğin dedi bu kalbi her temiz tutmanda o senin yanında
Güncellemeler
+1 yıl
olacak her zaman dedi ve ezan okundu gidiş o gidiş bu nedemekti anlamıyorum şuan benim oturduğum evi o zaman tarif etmişti 23 yaşında evleneceğimi söyledi bir kız bir erkek çocuğumun olacağını söyledi.Dahada geniş kapsamlı bilgiler verdi ama ben onları anlatmak istemiyorum büyüsü bozulacak diye arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak aklıma yaşadığım ve gördüğüm rüyanın devamında hayatımda değişen şeyleri yazıcam arkadaşlar.Ben ozamanlar orta son sınıftaydım bir gün iki arkadaşımla beraber dışarıda geziyorduk yolda yürürken bir tane dilenci dede gördüm.Hani bilirsiniz normalde dilencilere aşinayızdır yaşadığımız şehirde ama bu dedeyi ben ilk kez görmüştüm ve çok üzülmüştüm gerçekten çok utanıyordu yüzü hep yere doğru bakıyordu ben gidip yanına para verdim ama bozuk paralarımı bulabildim bir de kağıt param vardı
Güncellemeler
+1 yıl
diyorum ama kağıt paraları o an bulamadım.Yanımdaki arkadaşlarımda para vermediler.Neyse ben eve gittim üzerimi değiştirirken parayı küçük cebime koyduğumu farkettim tüh dedim keşke baksaydım neden bakmadım vs dedim kendi kendime.O gece rüyamda çok güzel bir şey gördüm mekkeye gitmiştim mekkeyi tam 2 kere tavaf ettim ama yanımdaki arkadaşlar tavaf edemediler yarı yolan geri döndüler.Ertesi gün bu arkadaşlardan birisi beni yanına çağırdı seni bir teyzeye götürcem dedi duasını alalım çok nurlu
Güncellemeler
+1 yıl
bir insan dedi bende tatam dedim adı çiçek anneymiş.Yaşlı teyzenin yanına gittik kadın beni görünce ağlamaya başladı bana bir kaç tane hediye verdi.Yatağına doğru yatmaya gitti o arada gözüme bir şey çarptı teyzenin yatağının üzerinde benim rüyamda gördüğüm mekkedeki yerler vardır tüylerim diken diken oldu.Teyze bana çok içli bakıyordu sanırım o anlamıştı çok dua etti bana sen çok iyi bir çocuksun dedi.O gün anladım o dilenci Hızır Aleyhisselamdı arkadaşlar çünkü bir daha o dedeyi hiç görmedim.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
- Spor konusunda 950 cevap paylaştı.
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?