Doğa üstü olay hiç yaşamadım sadece şey yaşadım uyku felci ama yarı uyanık yarı uykudaydım o yüzden o doğa üstü sayılmaz ama doğa üstüne inanırım vampir falan bence var evrende sadece hayvanlar ve insanlar olamaz hatta evreni boş ver ben dünyada bile sadece insanlar hayvanlar ve organizmalar olamaz diye düşünüyorum o vampir hikayeleri sizce cidden yalan mı? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve ben bir Ateist olarak doğa üstüne inanıyorum bir Müslüman Hristiyan falan direk inanmalı vampire falan çünkü vampir şeytanın alt türüdür Hrisitiyan ve Müslümanlar şeytana inanıyorsa bunada inanır ve zaten hayvanlara görede insanlar doğa üstü kocaman binalarda yaşıyoruz yani aslında vampir kurtadam vb doğa üstü değildir bizden insanlardan daha güçlüler diye insanlar doğa üstü olarak görür onları doğa üstü diye bir şey yoktur
Bir keresinde merdivenlerden yukarı çıkarken biri sırtıma dokundu sonra arkamı döndüğümde bir baktım hiç kimse yok. Yani bu doğaüstü mü bilemedim ama bunun bir tık fazlasını yaşamayı istemem açıkçası 😂
Ben de inanmıyorum doğa üstü çok olay yaşadım ama hepsi de yarı uyku yarı uyanık haldeydi yani gerçekle rüyanın karıştığı durumlar olduğunu düşünüyorum
Oraya gidince ya başıma kötü bir şey gelir ya da büyük bir enerji ile karşılaşırırım ve Hayır gelmeyecek manasında karlı değil yani o yüzden şaka yaptım sadece hikâyeler için yazdım soruyu
Yok yalan inanma her bku deneyen biri olarak söylüyorum şetan ve Çin gibi sacmaliklar gerçek değil görünmezler ve fiziksel olarak hiç bir şey yaşamayazsin
Onlara Bi şey demem onlar uydurmadır zaten şeytanla ne anlaşması ama doğaüstü bir varlıkla ilgili fiziksel olarak hicbi şey yasamayazsin demek dünyanın en kolpa cümlesi.
@Alpi_1 biz kanıt ariyoruz sevgili arkadaşım ben 5 yılımı verdim bu olayları gerçekliğe kavustumak için ama hiç bir şeye en ufak bir olaya rastlamdim ne Çinli perili evler ne hayalet kasabalar hepsi uydurma
Adı üstünde doğaüstü zaten kanıtlayabilsen doğaüstü olmaz. Zaten deneyimlebilsen dur bunu kanitlayayim diyemiyorsun çünkü şaşırıyorsun. Kalıyorsun o an öyle. Doğaüstü varlık var ben sana yüzde yüz olduğunu söyleyebilirim. Ben hic alakam yokken basima geldi ama kanıt falan istiyorsan onu ölünce görürsün ancak.
Çok eski zamanlarda büyük ile iç içe olduğunda cinlerle Rüya yoluyla bilinç açık bir şekilde toplantı yaptığım günler oldu yani daha çok şey var ama anlatılmaz
Ben Bi ara sırt üstü uzanırken Bi şeyler de düşünüyordum o an ertesi gün ne yapacağımı planliyordum. Oda sıcaklığı Bi anda düştü soğudu Bi garibime gitti. Sonra yanıma Bi şey yaklaştı ama görmüyorum görmedim de kulağıma aniden bir şey fisildanmaya başladı. Hangi dil bilmiyorum. Hızlı konuşuyordu Bi insanın konuşacağı kadar hızlı değil. Seste insan sesi gibi değil. Tüylerim ürperdi 15 sn kadar Bi şeyler fisildandi içimden bütün duaları ettim sonra kayboldu. Bu yaşadığım olaylardan biri
Bi mesaj vermeye geldi de anlamadim ki ne dediğini. Sadece bu olayı tüm duyu organlarimla hissettim. Gerçek yani. Hicbi şey de düşünmüyordum ha böyle doğaüstü indir cindir vs. dir alakam yoktu. Bi anda oldu. Niye böyle bi sey oldu fikrim yok.
Bir keresinde de yoruldum uyuyakaldim ramazan ayiydi iftarı bekliyordum. Uykumda içeriden tv sesi duyuyordum annem Bi program izliyordu direkt kulağıma geliyordu. Odanın içini görüyordum ama grimsi böyle normalde uyuduğumda gündüzdu. Öğleden sonra falan. Perdeler oynuyordu. Bi de oda da Bi şeyin gezdiğini gördüm. Kendi iç sesimi de duyuyordum. Korktum. Allahim beni gönder nolur dedim. Bi anda gözlerim açıldı. Şoka girdim. Çünkü saate baktım sadece 5 dk geçmiş. Rüya desem 5 dk da rüya görülmez bilimsel olarak imkansız. Rüya uykunun Rem aşamasında görülür.
İyiyim zaten de öyle sana Bi şey yapamıyorlar zaten çok korkulacak Bi şey yok sadece olay anında Bi korku oluyor o da normal. İnsan bilmediği daha once tecrübe etmediği şeyden korkar. Sana gelipte Bi şey yapmazlar yapamazlar.