Tiyatro yaptığım zaman aydin da turnedeydim nysa diye antik bir kent var gece kalmak için bir yer aradık bulamadık bizde issiz biryer aradık ve nysa antik kentin yanına arabayi park ettik arabada uyumaya başladık gece 23:00 sularında arkadaşım dan ses gelmeye başladı gidelim buralardan diye kısık bir sesle ne olduğunu anlamadım neyin var diye dürtdüm onu bizi istemiyorlar gidelim dedi dışarı baktım kimse yoktu arkadaşım çok korkmuştu yerinden bile kalkamıyor , bende arabayi çalıştırdım ondan uzaklaşıp nazilli tarafına gittim uzaklaştıkça arkadaşım kendine gelmeye başladı sorum ne oldu orada , camdan iki tane siyah bir bulut içeri girmiş gidin burdan istenmiyorsunuz burada demişler bizimde böyle olağan üstü bir hikayemiz var.
İki hafta sonra aydin dan antalya Manavgat 'a geçtik ortağım hastalandı turneye bu hafta katilamacagini soyle bende tek başıma Aydın'a turneye çıktım turne güzel geçiyor ama gittiğim yerde otel falan yok bende nysa yakınında bir yere park ettim gecenin geç vaktinde uyurken kafama birsey vurdu ve o darbeyle uyandım ve ordan uzaklaştım sabah olduğun da arac cakmakligina bağlı sarj aleti kırık , hikayenin devami da buydu.