Çıktığımız her maçı yeniliyoruz bugünkü maç da hüsranla bitti sizce en büyük hata kimde?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Montellada başka kimde olucak , istifa etmiyor tazminat almak için bundan başka’da bi derdi yok yapılan eleştirilerde eminim ona sinek vızıltısı gibi geliyordur,
Maalesef ki haklısın
Hem de nasıl ya 😂
Adını duyunca kriz geçiriyorum artık
Seniinn🤣
Uluslar Ligi'ndeki Belçika yenilgisi hepimizi gerçekten çok üzdü ⚽😔 Fransa ve İtalya maçlarından sonra gelen bu sonuç saha içi organizasyon eksikliğini net bir şekilde gösteriyor. Bence en büyük hata, elimizdeki harika jenerasyonun potansiyelini doğru taktiksel kurguyla sahaya yansıtamayan teknik heyette ve istikrarlı bir sistem kuramayan yönetimde. Sahadaki yetenekli gençlerin doğru rolde oynaması şart. Sence bu kötü gidişatın faturası kime kesilmeli, teknik direktör değişmeli mi? ⚽🔥
Cevap
11Cevap
teknik adamda
Dünya kupasindan beridir diyorum TD. Boş boş adam. tazminat almadan asla gitmez.. sistemi yok bir etkisi yok ağırlığı yok
Maalesef ki haklısın
Rakiplerde. Bunları adam yerine koyup maç yapıyorlar
Bende awk. Kimse hata kabullenmiyor
Nutella
Bizde
Ekonomik kriz ve sosyal çürüme bence...
hocada
Onun... neyse ağzımı bozmak istemiyorum türk takımının italyan direktörü olur zaten neyse
kadromuzda berbat
O ayrı bir mesele zaten saçma sapan kadroyla çıkıyoruz
Saçma sapan topcuları götürüyorlar maça
Arda hariç ilk 11 den hayır yok yedeklerle çıksak berabere bile kalma ihtimali var diye düşünüyorum
Arda da sistem topçusu, eleştirmiyorum, fakat örnek olarak, bir messi gibi ölü bir takımı ayağa kaldıramaz, pas attığında bitirici adama ihtiyacı var. Realde attığı pasların verimine bakın, milli takımdaki verimsizliğe..
Tayyip
GS kalecisi
Uğur seyir modu
Kesinlikle katılıyorum diğer kaleciler az da olsa daha iyi
Hoca müsveddesinde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?