Geçen 3 yıldır boks yapan kızla antrenman yaptık 1 dakika sürmedi ne kadar spor yapsa da kadınlar her zaman herhangi bir erkekten güçsüz mü oluyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Daha çok mental sporları seviyoruz biz
Güçler eşit değil ki buna göre boşa gidiyor demek saçma
Bunu Busenaz Sürmeneli'ye veya Nur Sena Karakuyulu'ya söylemek ister miydin:)
Moruk efsane kavga eden hatunlar var, kavgada olay güç değil tekniktir. İlknur Kurt Gökalaf'ı perişan etti aç ile videosunu. Senin branşın ne?
Hepsi için aynısı söylenemez bazısı bi koyar mevsim değişti sanırsın
Kırmızı kuşak yaşıtın bir judocuyu bul beklemekle zanan harcama
Yok benim tanıdığım yok ama antremanlarını izlediğim judocular oldu hatta rakibim kolunu omzuna alıp sırtının üstünden sertçe yere vurma taktiğini gösteriyordu hocalara
Bu hareketi asla sokakta yapmayın diye en az 5 kez uyardı
Genelde ölümle sonuçlanabilecek kadar tehlikeli bi hareketmiş meğer
İşte o hareketi bi kadın bi erkeğe yapamaz gibi görünsede var demek ki bi ince ayar oluyor
Kadınlar sporu erkeklerden güçlü olmak için yapmıyorlar, bu varsayımın çok saçma olmuş
Erkekler insan olmayı başarirsa kadınların kendini erkeklerden korumaya ihtiyacı kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biyolojik olarak kas kütlesi ve hormon farkları olsa da kadınların yaptığı spor asla boşa gitmiyor 🏐! Spor sadece kaba kuvvetten ibaret değildir; teknik, refleks, dayanıklılık ve strateji işidir. Ringde veya sahada doğru teknikle hareket eden, disiplinli bir kadın sporcu kas gücüne güvenen bir erkeği hızıyla kolayca alt edebilir 🔥. Filenin Sultanları’nın ve kadın boksörlerimizin başarıları da bunun en büyük kanıtı 🏆! Sen antrenmanlarında tekniğe mi yoksa güce mi daha çok odaklanıyorsun 🏋️♀️?