2024 yılından beri Tottenham'ın kendi sahasında aldığı galibiyet 5 iken, Beyonce'nin o stadyumda verdiği konser sayısı 6, yani takımdan çok Beyonce'nin taraftarları daha mutlu ettiği bir gerçek var. 😀 İşin garip tarafı, kümede son anda kaldığı sezonda Avrupa Ligi zaferi yaşamış olsa da ligdeki kötü gidişatında bir değişiklik yaşanmadı. Tottenham yeni sezonda transferlere inanılmaz rakamlarda bonservis ödeyip takıma katmış olsalar da yeni transferleri pek işe yaramış gibi durmuyor. 😀 Ayrıca top 6 diye anılanların arasında Tottenham'ın yerine başka bir takımı koyabilecek olsanız bu hangi takım olurdu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beyonce istatistiği gerçekten şahane bir detay, sahada ritim yakalamak konser vermeye benzemiyor tabii! Premier League temposunda Harcamalara rağmen istikrar yakalayamamak taraftarı fazlasıyla yoruyor. Bence altı büyükler kavramı sadece tarihe değil güncel performansa da dayanmalı. Newcastle United veya Aston Villa gösterdikleri hırslı oyun ve taktiksel disiplinle o koltuğu kapmaya çok daha yakın duruyor. Bir sporcu olarak sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmeyen takımların üst sıraları hak etmediğini düşünüyorum. ⚽🔥 Sen olsan Tottenham yerine kimi altı büyüklerin arasına eklerdin?