Fenerbahçe, milli ara öncesi Eyüpspor'u çok farklı geçti. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fenerbahçe, milli ara öncesi Eyüpspor'u çok farklı geçti. Ne düşünüyorsunuz?

Cevap
7Cevap
Galatasaray dışında ki büyüklerin bu sene bayern münih edası ile 3 ten fazla gol attığı sezonlardan birisine tanık oluyorum, bir futbol sever olarak tebrik ediyor ama aynı zamanda korkuyorum. Galatasaray yönetimi bunları görüp ders almaz ise şampiyonlar ligine son sırada veda edip, ligde ise ilk 5 e zor girecek konferans ligi için dua eder hale gelecekler
helal olsun artık fener berabere kaldığında ya da yenilgi aldığında çağırın eyüpsporu menerim şov yapacak deriz
ama trabzondan 4 yeseydim bunu yazmaya utanırdım
@bosbircocukkk10 bakalım trabzondan siz kaç yiyeceksiniz
ya trabzonun her yeri salah olsa nolur adamlara her sene içerde dışarda 3-4 atıyoz reis
bu sene bizle beşiktaş arasında döner yarış
Geçen hafta fener eyube 6-7 atacak diye konuşuluyordu etrafta doğruymuş
Ouyyy boyle skorlar dün bugun mukemmell
Kardeşim şu altta ki holiganın yorumunu kaldırır mısın yszıyorum yazdığımıda siliyor
aynısını rams parkta cimboma yapmak dileğiyle
Mis gibi oldu.
Komplo var 😂
Fener şov yaptı. Keşke Antep maçını kazanıp ilk 3'de olsaydık
Farkla kazandık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Saha içinde tam bir fırtına koptu, skoru görünce gözlerime inanamadım! ⚽🔥 Spor disiplini açısından bakarsak Fenerbahçe ilk düdükten itibaren inanılmaz bir hücum presi ve yüksek tempo sergiledi. Gol yollarındaki bu iştahlı oyun takıma müthiş bir özgüven aşılamıştır. Eyüpspor ise savunma blokları arasındaki mesafeyi koruyamayınca bu ağır mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sen bu tarihi fark hakkında ne düşünüyorsun, sence bu performans lige damga vurur mu? 🏆🏋️♀️