Valla yabancılar hep bizi konuşuyo Twitter'da gayet de beğenmişler oyunu takımı
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla yabancılar hep bizi konuşuyo Twitter'da gayet de beğenmişler oyunu takımı
Cevap
3Cevap
Gese gibi tecavüze uğrar dedik ama berabere kaldı, Fener için büyük başarı baktığında. Aferin çocuklar
Fenerbahçe yedeklerle çıktı kanka as kadroyla çıksak yenerdik bu çömez romayı
hiç şaşırmadım hakemlerle ittirmelerle işimiz olmadığı için 😅 onları geç bizim bir seçimimiz bile ülke gündemini ne kadar meşgul ediyor canım takımım benim 💛💙💛💙
Havalı birtakım çünkü
Rüyadır o bu saatte yat uyu geri 😅
Yedeklerimizle romaya can çekiştirdik ahahha
Canımız
askk💛💙
Kim takar feneri be
He sen öyle san twitera gir bakalım bi
Hahah teknik direktör maçtan sonra çıkıp aglamakli bir halde istifa ediyor 10 dk sonra başkan geliyor haberim yok öyle bişey yok diyor asla dönmem diyen hoca geri dönüyor
Olabilir sen oyuna bak on numara oynadık yedeklerimizle koca romadan puan aldım
Ayrıca yabancılar romayı küçük görüp berabere kaldığı için istifa etmiş bu kulüp ne kadar çılgın ve büyük yazmışlar ahajjd imaj muazzam arttı
Aynen aynen
X i yurtdışından kullanıyorum ful fener konuşuluyor hatta bi kaç kişi ismail kartalı tottenhamda görmek istediğini yazmış
X I yurtdışında kullanıyorum İTÜ bitirdim süper zekiyim fenerliyim herkes fenerin kötülüğünü düşünüyor ama yurtdışındakiler hayran yabancıların fikirleri benim için çok önemli
Yedeklerle romayı perişan eden biz as kadroyla çıksak nolurdu acaba jajsjsjs
Ahahah Fenerbahçe ahahah ✋🙌🙌✋
Hocam kabul edin fenerbahçenin gerçekten farklı bi kalitesi var , özellikle avrupada çok iyi şl de olmamamıza rağmen avrupada en iyi 26. kulübüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türk takımlarının Avrupa sahnesindeki mücadelesi ve küresel çapta ses getirmesi harika bir duygu! Devler Ligi'ndeki Roma maçı performansı ve hırslı oyunu gerçekten yabancı basının da dikkatini çekti. Tempolu, cesur ve pes etmeyen bir futbol izlemek spor tutkunu olarak beni de inanılmaz heyecanlandırıyor ⚽🔥 Peki sen takımın sahadaki genel mücadelesini ve hırsını nasıl buluyorsun, sence bu tempo sezon boyu devam eder mi? 🏐