Fenerbahce bu akşamki Konya maçına depremde zarar gören 10 ilimizin isimlerini sırtlarına yazarak çıktı bir Galatasaray taraftarı olarak bu hareketi taktirle alkışlıyorum sizcede güzel olmamismi

Fenerbahce bu akşamki Konya maçına depremde zarar gören 10 ilimizin isimlerini sırtlarına yazarak çıktı bir Galatasaray taraftarı olarak bu hareketi taktirle alkışlıyorum sizcede güzel olmamismi
Öyle olmuş.
Taraftarlık anlayışını da takdir ettim, her taraftar böyle olsa fanatizme geçmese harika olurdu.
Bu uygulamayı diğer takımlar da, hatta sezon sonuna kadar da yapmalılar. Belki de gelecek sezonu da kapsayan bir süreçte.
Çünkü kolay kolay unutulmaması gereken bir olay/süreç yaşıyoruz, daha önce unutulduğu için de bu durumdayız.
Mümkün olduğu kadar unutmamalı ve unutturmamlıyız.
Fikri ortaya atandan uygulanmasına karar verene kadar hepsini tebrik ederim 👏
Olması gereken buydu zaten Fenerbahçe"li olmak bunu gerektirir.
Umut ediyorum ki diğer rakiplerimiz'de aynı hassasiyeti gösterecekler bundan eminim çünkü; Trabzon maçında bunu gördük renkler farklı olabilir ama duygularımız hissettiğimiz acılar aynı.
Üstadım çok ince bir düşünce tebrik ediyorum takımımı gercekten mutlu etti bu bizi
Ben ki fanatik derecede Galatasaray taraftarıyım. Ama bu depremde hem volkana hem fenerbahce ye gerçekten sempati duydum birlik beraberligin rekabetin önüne geçtiği bir dönemde takdir edilecek hareketler bunlar
🤲🤲🤲🤲
Fenerbahçe aşkına 💛💙 boşuna damarımızdaki kan sarı lacivert akmıyor ya bizim 🥹
Allahim yarabbim ya şekerim burada birlik beraberlik içinde olup taktir ediyoruz hemen fanatizm kokan hareketler yapıyorsun 💛❤️ 🤣🤣🤣🤣
Tamam anladık çingene renklerinden hoşlaşıyorsun :D ama şimdi şu takıma bak ya asalete bak hey yavrum hey
Tirbiyesiz sisyotik
Hahah ama öyle kırmızı ne yaaa hem de çingene kırmızısı
Fanatizm yok şekerim kırmızı kart gösteririm bak 🤣
Haha önce sarı göster :D bu arada güzel kapak resmi oldu teşşkküür jsks
Vayy arkadaş yaaa 👏👏
Teşekkür ederim ✌️
Cevap
26Cevap
Bence güzel bir uygulama olmuş
FENERBAHÇEM ince düşünmüş maçın başında depremzedeler için atkı bere ve eldivenler sahaya atıldı yardım amaçlı ve harika oynadık, sarına lacivertine kurban
Futbolla ilgim yok hangi takımlısın diyene Galatasaray ama Hagi vardı Tafarel vardı diyorum. O kadar alakasızım yani. Ama Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum gerçekten çok güzel incelik olmuş.
Evet çok duyarlı bir davranış sergilemişler...👌
Çok güzel olmuş. O maçtan gelen gelirler de bu şehirlerdeki depremzedelere ulaşsa çok çok daha güzel olur
Fenerbahçe işte tabi ki çok ince düşünür şaşırmamak lazım 💛💙
Süper olmuş bence helal olsun düşünen her kimse.
Klübün yaptığı maddi yardım dışında hoş bir jest olmuş.
Fenerbahçe ve yönetimini tebrik ediyorum bir GS li olarak
İyi ki Fenerbahçe liyim diyorum tekrar. Objektif düşünürsek harika bir tutum. Tebrikler..
Çok güzel bir hareket 👏👏👏
Çünkü fenerbahce 💛💙
boşuna halkın takımı değiliz
Galatasaraylı olarak tebrik ederimm
Bir Galatasaraylı olarak çok gurur duydum ❤️💛💙
Helal olsun Fenerbahçe ye
Beşiktaşlı olarak helal olsun demek istiyorum gerçekten ince düşünülmüş bir davranış 👏👏👏
Evet canım Fenerbahçe’m 🥰🥰
Çok ince bir düşünce
Aynen 💙💛
Gayet güzel olmuş
Tebrikler ilgi için
Evet kesinlikle 👍
Tebrik ediyorum
👏👏👏👏👏
A çok güzel
En güzeli de cesur tribünleri
Kim düşündüyse helal olsun
Helal olsun valla!