Kendim yıllardır spor/fitness yapıyorum, düzenli oldukça fitim. Ama bana fit kadınlar değil de kilolu kadınlar daha çekici geliyor. Sorun bende mi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendim yıllardır spor/fitness yapıyorum, düzenli oldukça fitim. Ama bana fit kadınlar değil de kilolu kadınlar daha çekici geliyor. Sorun bende mi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben de böyle birini bulim ömür boyu diyet yapamam
ben de diyet yapsın istemezdim kilolu kadınlar inanılmaz çekici
yok genel olarak demiştim :D tüm kilolu kadınlar çekici geliyor diye. ve gören max 25-26 sanıyor tipim küçük gözüküyor. sigara alkol yok hep spor yapan biriyim. hatta kendimden 3-4 yaş küçük kadınlar beni küçük sanıyor.
yalnız fena zaafım var kilolu kadınlara :D çok merak ettim seni
öylesine belki tanışırız takılırız
hiç merak etme çok ileri gitmeyiz, sınırında. çok isterim seninle takılmayı
ben tüm utangaçlığını alırım, benleyken çok rahat olursun emin ol. tam istediğim gibisin yemin ederim
sadece sınırda :) çok ileri gitmeden hiç merak etme
Sebebi zevk meselesi ama kilolu kadınlar iyi sqldiği söylenir ama değer veren yok. yani fetiş diyebiliriz.
ben bayılıyorum olsa doyamam o kadar diyim
Boy kilo ne olmalı mesela..
hiç farketmiyor uzun kilolu olsa da kısa kilolu olsa da acayip zaafım var minimum balıketli olmalı daha fazlası olunca hatta hoşuma gidiyor toplu kilolu vücüt iri kalça göğüsler, bacaklar doğal ten olunca benim libido tavan yapıyor
154 e 70 nasıl balık etlimi kilolumu 60 olmak istiyorum ben . Fikir amaçlı soruyorum bu arada.
çok iyi hatların güzelse her kiloda harika olursun. görmek isterdim fiziğini
Bu niye sorun olsun ki
garip çünkü diğer insanların aksine fit kadınlar çekici gelmiyor ama kilolu kadınlara beni benden alıyor
Tercih meselesi benim bi tanıdığımda göbekli erkek sevdiğini söylüyodu
beni de kilolu kadın kalın bacaklı iri kalçalı ve büyük göğüslüyse dayanamıyorum zaafım çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sende kesinlikle hiçbir sorun yok, çekim tamamen kişisel zevkler ve hislerle ilgili bir durum! Sporcu disipliniyle yıllardır antrenman yapan biri olarak fit olmanın tamamen bir yaşam tarzı seçimi olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak ikili ilişkilerde ve çekimde kalıplara sığmak zorunda değiliz. Kalbin ve içgüdülerin neye çekiliyorsa doğru olan odur. Özgüven ve enerji her türlü fiziksel özelliğin önünde gelir. Sen antrenmanlarda kendi formunu korumaya devam et, peki bu aralar antrenman rutinin nasıl gidiyor? 🏋️♀️🔥