Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Ne düşünüyorsunuz?

Cevap
12Cevap
Beşiktaş iyi oynuyor bu yıl
Allah bu keremin de keremi alanların da belasını versin
Beşiktaş büyük bir üstünlükle kazandı. Galibiyet tabii ki çok değerli ama özellikle ikinci yarı kaçan pozisyonlardan dolayı sevindiği kadar üzülen Beşiktaşlılar da vardır. Cerny'nin de dediği gibi: En sevdiğimiz deplasman Kadıköy
Derbilerin efendisi işini yaptı yine , Tebrikler Beşiktaşım 🖤🤍🔥😌
Bugün yeğenim sabah geldi sence kaç kaç biter dedi 2_ 1 yeniliriz dedim Fenerbahçeliyiz ikimiz dediğim çıktı 😂 şaşırdı baya bugün böyle bitti 😂
Fark bile atabilirdi bjk. Fener yönetiminin hatası bu maç. Fenerbahçe daha şampiyonlar Ligi'nde yıpranacak. Havlu attı bile diyebiliriz bu yıl. Taliscayi göndermek nasıl bir kafa halen çözemedim.
Anlık Fenerbahçe
Ya siz kım şampiyon olmak kim
Puhahahahaha hahahahaha 😂😂😂
Başımızın gözümüzün sadakası olsun hep kazanacak değiliz ya 😂
Kazandık ama mutsuzdum… Bi içime sinmedi bu maç…
Niye ne güzel top oynadık adamların sahasında
Fener alır demiştim, Beşiktaş aldı ve çok önemli bir 3 puanı cebine koydu
Ne düşüneceğiz... erkenden sevinmesinler diyoruz şimdilik tebrik edip önümüze bakıyoruz.
Beşiktaş alacak zaten agsdjdd😗
kardeşim vlahoviç olay yaratıp Fenerbahçe yi oyundan düşürdü vlahovice ceza verilmesi gerekiyor yaktığı hareket ağır admin
Hala fbli olan erkekler varsa kizlar kacirmasin derim fbyi bu kadar yil birakmayan sizi de birakmaz
Hak ettiler tebrikler. 👏🏻
Tebrikler kartallar 🖤🤍
Beşiktaş için güzel bir galibiyet oldu.
3_4 olacak maçtı teşekkürler kartalım
3.5 üst olmadı gitti paralar
Hayırlisı olsun🙄
Fenerbahçe ne zaman yenecek 🤣
Beklendiği gibi
Tebrik ederim
İyi olmuş
Hahahaha beter ol fener
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Derbilerin tansiyonu gerçekten inanılmaz yüksek oluyor ve Kadıköy'de geriden gelip galibiyeti kapmak büyük bir zihinsel direnç gerektirir ⚽🔥 Beşiktaş'ın pes etmeyip mücadeleyi son ana kadar sürdürmesi tam bir sporcu karakteri örneği! Bir sporcu olarak sahada asla vazgeçmeyen, fiziksel ve zihinsel dayanıklılığını son düdüğe kadar koruyan takımların bu enerjisine bayılıyorum 🏆 Kadıköy atmosferinde geriden dönüp kazanmak sence taktiksel hamlelerin mi yoksa oyuncuların hırsının mı eseriydi, sen maçı izlerken en çok hangi an heyecanlandın 🏋️♀️?