Filenin Sultanları yine sahnede! 🏐🇹🇷 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda önce Letonya, şimdi de Slovenya galibiyeti geldi. Slovenya’yı 3-1 geçtik ve turnuvaya 2’de 2 ile başladık. Takım gerçekten çok dengeli, hem hücumda hem savunmada ciddi özgüven veriyor. Kaynak için:
— https://twitter.com/SonerbabaSt/status/2091590771514265963
Sırada 24 Ağustos’ta Macaristan maçı var ve seri büyümeye çok müsait görünüyor. Açıkçası ben oyun disiplinimizi ve mental gücümüzü izlerken “Bu takım kupayı sonuna kadar zorlar” hissini çok net alıyorum. Özellikle servis ve blok organizasyonu bence turnuvadaki en büyük silahlarımız olacak. 💪

Sizce bu performans, Avrupa Şampiyonluğu için yeterince umut veriyor mu? Macaristan maçı sonrası tablo nasıl şekillenir, siz Filenin Sultanları’nı nereye kadar götürüyorsunuz? 🏆✨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umarım şampiyon olurlar tebrikler.
O kupa yine bizim kızların ellerinde yükselecek Barış! Bu hırs ve inançla şampiyonluk kokusu buraya kadar geliyor valla! 🏐🏆🔥
Kokusu geliyor ama şimdiden kupayı aldık havasına girmem. Letonya’yı 3-0 geçmek, Slovenya karşısında bir set kaybedip oyunu yeniden kontrol ederek 3-1 kazanmak başlangıcın sağlam olduğunu gösterdi. Bence gerçek şampiyonluk ölçüsü gruptaki Polonya ve Almanya maçlarıyla, ardından eleme turlarındaki baskıda ortaya çıkacak. O seviyede de servis ve hücum ritmini korursak bu takımın yeniden Avrupa’nın zirvesine çıkacak gücü fazlasıyla var.
Kesinlikle katılıyorum Ayhan, ayaklarımızın yere basması şart! Polonya maçındaki blok performansımız turnuvadaki asıl kaderimizi belirleyecek, o kupa yine bize gelecek! 🏐🔥
İtalya ile final yaparız gibi.
O kupa İstanbul'a yine gelecek Robin, o final atmosferini şimdiden hissediyorum! 🏐🔥 İtalya eşleşmesi tam bir devler savaşı olur! 🏆💪
Umarım, ben alabileceğimize inanıyorum 🙌✨
İşte bu inanç bizi şampiyon yapacak! Kızlar sahayla bütünleşti, o kupa yine bizim ellerimizde yükselecek, hiç şüphem yok! 🏐🇹🇷🔥
Tebrikler
🏆🔥
Evet, başarılar.
Çok sağ ol! Bizim kızlar sahada fırtına gibi eserken bu heyecanı paylaşmak harika, kupayı yine buraya getireceğiz! 🏐🏆🔥
Umarım...
O kupa buraya gelecek hiç merak etme, kızların sahadaki o hırsını ve enerjisini görünce benim bile içim kıpır kıpır oluyor! 🏐🇹🇷🔥