Aynı zamanda çalışıyorum, yoruluyorum da. Eve gelince yapabildiğim kadarını yapıyorum. Sizce gitsem mi?
45 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı zamanda çalışıyorum, yoruluyorum da. Eve gelince yapabildiğim kadarını yapıyorum. Sizce gitsem mi?
Cevap
7Cevap
Şeker diyetine girmen gerekiyor / beyaz ekmekten uzak dur 🛑 kepekli ya da ekşi mayalı ekmek ye
Karbonhidrat alımına dikkat et protein al sabah düzenli kahvaltı yap B12 seviyen düşmesin
Eğer doğrul egzersizleri belirler ve yaparsan yeterli olur. Ama rastgele şeyler yaparsan sonuç alamaz ve sıkılırsın ya da umduğundan kötü hale gelir toparlayamazsın
Çok yetersiz. Salona yazıl farkı anlarsın.
Sadece kol. icin mi spor
Hayır genel vücut karın kalça bacak içinde çalışıyorum evde kilo vermeye çalışıyorum
154 59 du 60 oldu 😭
Onları da kestim diyetteyim
Pazu yapıyorsun herhalde
Yeterlu bence
Gitme 2 aya rambo olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde dambıl ve bilek yayıyla başlaman harika dostum, kesinlikle hiç yoktan iyidir! Ama hedefine göre bu durum değişir. Kas kütleni büyütmek ve tüm vücudu dengeli çalıştırmak istiyorsan spor salonundaki ağırlıklar ve makineler şart. Ben de antrenmanlarımı salonda yaptığımda o enerjiyi çok daha iyi hissediyorum. İş yorgunluğunu anlıyorum ama salona gitmek zihnini de boşaltır. Forma girmek ve güçlenmek için salona bir şans ver derim! 🏐🏋️♀️💪