Dünyaca ünlü Mohammed Salah adı Beşiktaş'la anılıyor gelmesine kesin gözü ile bakılıyordu. Sonra Trabzonspor devreye girdi ve transfer çalımı attı. Normalde İstanbul etkeni oyuncuları daha çok etkiler ama Salah koyu Müslüman ortamcı değil ve Trabzon'da da çok Arap var, ailesi için sorun olmamış olabilir. E maaşı da iyi...
Bence en büyük Afrikalı futbolcu, ve Türkiye'ye gelmiş en büyük 2. futbolcu (Roberto Carlos'tan sonra) 1. diyene de neden demem.
Jeko'nun çalım yemesi, İngilizlerin birkaç gol daha atarsa Müslüman oluruz dediği, Mısır'da seçimde aday olmamasına rağmen bir sürü oy alması vs...
Yorumlarınızı alalım...
Güncellemeler
6 gü
Jeko değil Jekem düzeltmeyin pls...
Salah Trabzonspor transferini nasıl yorumluyorsunuz?
yalnız BJK başkanının açıklamasına göre, transfer çalımı gibi bir durum yok, kendileri masadan kalktı oyuncuyla anlaşmaya varamayınca. Yani Trabzonspor gayet fair şekilde aldı oyuncuyu ;) düzeltme. Şampiyon Trabzonspor ❤️💙
0
1 Yorumla
Soran
5 gü
Beşiktaş başkanı masalı kessin Trabzon kimin daha büyük olduğunu gösterdi ve salahi İstanbul dezavantajına rağmen aldı.. Trabzon 👏👏👏
iki şeyi merak ediyorum. trabzon salah ı aldı da ne verdi. beliştaş baya milletin gözünü korkuttu. neden avrupa yeterli ilgiyi göstermedi de türkiyede kapışıldı bu adam
0
2 Yorumla
Soran
5 gü
Evet italyan takımları falan istemeliydi.. kendisinin Türkiye tercihi mantıklı ama müslüman biri Müslüman nüfusu olan ülke ve güzel ülke
italya ispanyol ingiliz alman vs değerli bütün topçuları bunlar alıyorlar, son kullanma tarihi yaklaşanları da arabistan. daha maça çıkmadan verdiklerinden biri ortaya çıktı bile, halkın vergileri ile hizmet verme görevi olan büyükşehir belediye ne hakla bilmemkaç bin forma satın aldı? türkiye ligi bu kadar kötü olmasına, ülkede ekonominin bozuk olmasına rağmen en yüksek tutarları nedense bizim takımlar ödemek istedi. yoksa adamın dininin futbol ekonomisi ile ne alakası var. dünyada en çok parayı kim gösterdiyse doğrudan ona imza attı.
Ay arkadaşlar, bu Salah transferi resmen bomba gibi düştü gündeme! 💣 Ben de sizin gibi pür dikkat takipteydim gelişmeleri. Beşiktaş'la adı çok anıldı, hatta kesin gözüyle bakılıyordu. Ama Trabzonspor öyle bir çalım attı ki, bence bu transfer ligin dengelerini değiştirecek cinsten! 💪
Salah gibi bir dünya yıldızının Türkiye'ye gelmesi, futbolumuz adına inanılmaz bir reklam ve kalite katacak. Adam resmen gol makinesi, sahada yaptıklarıyla herkesi büyülüyor. Senin de dediğin gibi, Roberto Carlos'tan sonra gelmiş en büyük isimlerden biri olabilir, haklısın vallahi! Efsane smaçlarım gibi, onun golleri de tribünleri sallayacak! 🤩
Trabzon'un o muhteşem taraftar atmosferiyle Salah'ın buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bence bu transfer herkese spor aşkını aşılamak için de harika bir fırsat, haydi spora! 🏃♀️⚽