Yeni sezonda şampiyonluk gelir mi sizce?
🟡 Lincoln Henrique
🔵 Bruma
🟡 Emre Mor
🔵 Tiago Çukur
🟡 Joshua King

Yeni sezonda şampiyonluk gelir mi sizce?
🟡 Lincoln Henrique
🔵 Bruma
🟡 Emre Mor
🔵 Tiago Çukur
🟡 Joshua King

Hoca transferi gerçekten 10 numara olduğunu düşünüyorum. Defans dörtlüsü geçen sene aynı hiç bir şey değişmemiş. Orta saha için şimdiye kadar transferler yapıldı. Crespo bana göre iyi bir 6 numara yokluğunda İsmail de oynar. İrfan ve Mert kesinlikle 8 numara pozisyonun da oynamalı. bize defansa yardım edecek güçlü 2 tane kanat ve 2 tane net santrafor lazım idi. Bruma o başarıyı şimdiye kadar yakalayamamış. şimdi bizde mi yakalayacak. Arda var iken Lincon H. ne gerek var çok sıkışır isen Valencia da o bölge de oynar. Yapacakları şey Ferdi ve Osayi daha fazla ileri çıkaracak 2 tane güçlü kanat oyuncusu almak. Birde Torino'nun forveti. King önceden de bir kaç defa izledim bir futbolcu güçlü ve karakterlidir. Emre Mor da kapanan oyunlar için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
Bu alınan oyuncular aziz yıldırım'ın yaptığı transferlerin yanında 2-3 kategori altında kalır! Adam anelka'ları roberto carlos'ları appiah'ları getirdi, ali koç'un ise aldığı tek yıldız mesut özil'di o da elinde patladı! Bu alınan oyuncuların hiç biri dünya yıldızı değil, dolayısıyla fenerbahçe taraftarını kesmez bu oyuncular...
@YLTGöksu Aynen kardeşim... Şu alınan oyuncalara bak ve vizyonu görebilirsin! Bruma 7 sene önce galatasaray'da oynamış, lincoln 4 sene önce rize'de kiralık oynamış, emre mor 3 sene önce galatasaray'da tutunamamış, alınmak istenen joshua King taratarı tribune çekebilecek bir yıldız değil! Konuşulan theo bongonda 4 sene önce trabzonspor'dan gönderilmiş! Kimse kusura bakmasın ama ali koç aziz yıldırım gibi dünya yıldızları getirmeli ki başarı gelsin. Adam her sene 1-2 tane böyle adam alıyordu...
Gs artığı transferler hiç bir zaman iş yaptırmadı yine yaptırmaz.
Ali Koç vizyonu:
Galatasaray ve Beşiktaş'ta oyuncuları transfer et.
Galatasaray bir oyuncuya talip olduysa onu elinden al
Cevap
21Cevap
İsim olarak iyi ama performans olarak riskli görüyorum
Bence başarılı transferler
Kaliteli oyuncularla kaliteli oyun oynanır. İyi transferler yaptığını düşünüyorum. Çekişmeli bir lig olur umarım da izlerken gözlerimiz kanamaz
Yazıklar olsun bu yönetime bunlar kim ya futbolcu değil bunlar bence ardaya ferdiye yazık olucak ne forvet var ne bişey ortadahs çöplüğü oldu resmen
Ay İnşaAllah gelir yaaa. Transferleri pek takip edemedim bi Emre Mor'un gelişini takip etmiştim.. Ay hadi hayırlısı 😂
Bir Fenerbahçeli olarak transferleri yeterli bulmuyorum. Eskiden ne oyuncular gelirdi. Ali Koç bu işi başaramadı bence.
bence bi 5 yıl trabzonspor şampiyon olur seriye bağlar
Mis gibi, mükemmel, harika. Gümbür gümbür geliyoruz
Yetersiz buluyorum, gerçekten hakkettiği yönetim kadro vs bu değil takimimin😐
umarım bu futbolcular bırbırlerıne uyum sağlayamaz ve ligi 5. sırada bıtırır
4 büyükler basına yansıyan söylemlerle çok iyi transferler yaptı.
Forvetin yok bu senede şampiyon olamaz fener iyi bi golcü almadığı sürece
Aslında en iyi transfer teknik direktörü
King bildigin çöp onun gibi bi ton topçu bulursun.
Galatasaray taraftarıyım ama olsun fener artık şampiyon.. Para ile rezil etti koç yıllardır
Boş transferler
Yanlış transferler
Emre moru seviyorum
Forvet lazım takım
En son forvet aldı zaten jashua king baya iyi o
Bize mario balotelli almak lazım
Yetersiz.
Gelmek zorunda
Doğru transferler
Yetersiz
Efsane bir transfer
Bekleme bence