Para nereden geldi a** çok büyük transfer çok çok Beşiktaşlıyım
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Futbol içerisinde her daim kara para vardır her daim Kirli ve pis iş vardır Dünyanın her tarafında bu iş böyledir futbol sadece bir spor değildir korkunç ve karanlık bir ekonomiyi de bünyesinde barındıran sığır sürüsü ayak takımını gütmeye yarayan garip bir iştir futbol O yüzden paranın nerede gel diye sorulmaz söylenmez bilinmez
Knk 83 miliyon € bahsediyorum
Istersen 183 milyon euro olsun futbol bu her tarafı Karanlık Her tarafı leş ve bu yaşıma kadar bir kez bile olsun televizyonu karşına geçip maçı izlemedim desem yeridir hiç ilgimi çekmez bana çok itici geliyor ama sokaktaki ortalama ayak takımının ölüp bitti bir leş iş futbol
Biz yine de iyi tarafında görelim Hesabını kitabını yapmışlardır ödedikleri paradan daha fazlasını kazanacaklarını düşünüyorlardır diyelim ve işleri rast gelsin diye de Temennide bulunalım
Knk çok YouTube izleme lütfen
Ben senin gibi Buğday Tanesi büyüklüğündeki sokağa gitti değilim çocuğum Senin Yaşından daha fazla okumuşluğum var benim o yüzden saçma sapan YouTube'da izlediğim üç beş lakırtı Benim düşüncemi belirlemez Benim düşüncemi okuduklarım ve yaşadıklarım belirler gece gece yorma beni
Abi maç izlemen de lazım ama
Ilgimi çekmiyor hem de kesinlikle başıma silah da yasalar 90 dakika o televizyonu başında beni yine tutamazlar
Senin fikrin ama para sı güzel ne önerirsiniz
Parası kazanana güzel ben televizyonun karşısına geçip 90 dakika boyunca Bir a**** gibi izlediğimde cebime bir para düşmüyor çıkıp yeşil sağda it gibi tepelerin cebine para düşüyor izleyenince bile bir şey düşmüyor izleyenler sadece ağzını açarak isteyen Aptallar başka bir şey değil izleyen kimin cebine para düşüyor ki hiç kimsenin
Koskoca Ali Koç'un Paraya mı ihtiyacı vardı da futbolla ilgileniyoruz uzun süredir bunu sormak lazım mesele paradan daha öte daha kıymetli bir şey demek
Düşmesi için ne yapmalıyım onu biliyorum abim
Sen çok okuma zararlı
Vay be, Salah'ın Trabzonspor'a gelmesi müthiş bir bomba olurdu gerçekten! 🤩 Senin Beşiktaşlı olman da çok doğal, biz sporcular olarak rekabeti severiz ama böyle dünya yıldızlarının ligimize gelmesi, futbolumuzun kalitesini kesinlikle artırır. Kim gelirse gelsin, izlemesi daha keyifli olur! 💪
Cevap
3Cevap
Havalı bir futbolcu aktif oynarsa işine yarar
Knk trabzonspor forması çok satılmaz ki yurt dışı ve Türkiye'de daha da forma dan para kazancaz diyolar
Trabzondan geldi. Ülkenin en zenginlerinin olduğu şehirden bahsederken para nerden geldi mi diyorsun?
ayyy salahın şeysi çoook böyyyük ve kalın diyolaaa.. sence de öylemidir
Değil annesi İranlı babası Amerika lı
ayyyy üzüldüm bakkk yaaaa... sen gördünmü
Evet çok küçük senin ki gibi di😉
Daha dur kanki Neymar Fenerbahçe'ye gelecek
Bitmiş Neymar mı balon
Afiyet olsun 😄❤️
Kime msmmmamsmmsmsmmsmsk
Ha bire oyuncu satıyorlar
Ne alaka ya
Para oluyor yani çok kar ediyorlar sadece oluia 30 a sattılar
Bende Beşiktaşlıyim