Hdp eşbaşkanı Selahattin Demirtaş hakkında fikirleriniz
Dürüst siyasetçi
Karizmatik ve güven veren bir lider
Türkiye'nin umudu
Özgür düşüncenin sesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoldas hepsi secenegi olaydi kararsiz kaldim :)
herkes onu işaretlemesin diye hepsi seçeneğini koymadım :)
Hdp'li değilim ama adam dürüst ve gerçekçi
Gerçekçi? TSK'nın ÖSO askerleri ile sınırda konuştuğu videoları
- TSK IŞİD ile iş birliği yapıyor.
Diyerek paylaşan biri mi gerçekçi ya da ben mi onun gerçekçi yanını göremiyorum.
Cevap
50Cevap
Olumsuz görüş şıkkı vermemişsin :) selonun kıçı yiyorsa kendi kızlarını yollasın dağa kürdistan hayaline kurban etmeye. Sizin gibi andavallarda burada Selonun borozanlığını yapar... Tam bir p.. ç bana sorarsan. Dağsan siyasete atıldı. Dağsaki babalarına sormak lazım nasıl oldukları?
Cevap Secenekleri sadece Hain. Seloyu iyi gosterme secenekleri? EL. Kuds. EL Celil. EL Ahwar?
Bu ve Diğer Or*sbu Çocuklarının Meclisteki Destekçisi..
Ya * onun dürüstlüğününde onunda. Aponun heykelini dikeceğiz diyen adam bugün nasıl oluyorda iyi biri gibi görünüyor. Yemeğin arkadaş bunları ya. Nerde ne kadar hdp li varsa allah belasını versin. Askerimize kurşun sıkanlar can yakanlar onlar. Sizin gibi insanlarda laf başı gelince pkk ya lanet okuyor. Yazıklar olsun. Türk bayrağını yerlere atanda onlar Atatürk ün heykeliyle dalga geçip indirende. Atatürkün kemikleri sızlıyor, bu Türk Gençliğine mi bıraktım ben cumhuriyeti diye.
ne dürüst ne siyasetçi neden özgürlük için kendini adamış biri mitinglerde gösterilerde sürekli öcalanı söze alan kendileri çeşitli pkk örgütlerini ele alan savunan toplumun lideri sadece. daha fazla bir şey demeye gerek yok sanki ülkede birlik olup yaşamak için barış mücadelesi verdiğine inanıyormusunuz.
ahaha şıklara bak yaa en sona g.. teki yazmalıydın :D
yazdık varsay hepimiz onu seçtik :D
Neyin ne olduğunu bilmeden konuşan bebeker var... ne zamandır çocuk öldüren benim polisimi öldüren benim askerin öldüren benim ülkemi karıştıran benim dinimle dalga geçen it sürüleri bu ülkede ne zaman adam oldu... vatan HAİNİDİR !!! namussuzdur!!! alçaktır !!! Buraya da o herifi savunan yazılar yazmayın !!! canı yanan bilir gereksiz yorum yapmayın !!!
Siklari duzgun secememissin. Propaganda yapma burada. Yuru git. Cahil veya aptal halki kandirsan da neler yaptigini herkes biliyor. Cok sukur gozlerimiz goruyor.
Niye. Vatan haini cevap secenegi yok. Sadece iyi gosterme secenekleri var? AL Talyan. Durumu bu..
Neden hep iyi şıklar olduğunu anlayamadım. Neyse küfür içerikli konuşmayacağım.
o* evladı. İlk kahramanlık yapar sonra altına sıçar barışa yatar.
gizli suikastçi olayların dışarıdan göründüğü gibi olmadığını düşünüyorum hdp antipatisi bir yana her türlü bir "ırk" ın sözcüleri olarak oluşturulan bu partinin her üyesine bir ağız dolusu küfür ederim buna demirtaş ta dahil
Babası dağda prezervatif bulamayan bir teröristmiş.
hemşehrim olduğu için böyle yoksa keramet kendisinde değil ^^
E- ************************** (Görüşüm kaldırılmasın diye sansür uygulayayım dedim. Sansürlü kısma da tarih boyunca söylenmiş ve gelecekte söylenecek olası küfürlerin alayını koyuyorum.)
Göz boyayan kendınce stand up sovlara kalkısan biri hayat bu gun gelir seytanı melek yaparlar ki o gunlerden geçtik bence
Soy isminin sonuna şak ekleyerek okuyorum ben onu :D gayet anlamlı ve ona yakışır bir hal alıyor
@ErotikPanda
Sen nediyosun bu konuda :D
@oktay001 buda komik gelicek o zaman bu da doğru çünkü :D
:D :D
ben, m gözümde PKK yı savunana kişi istersen altın suyuna girsin çıksın 1 kuruş bile etmez
Türkiyenin umudu mu :) şıklarin hepsi sacmalik. Hdp yi oven bir oylama. E şıkkına sülalesine söven bir şık koymaliydin :)
şerefsiz adi o. çocuğu terörist koymayı unutmuşsun çünkü sende bu sıfatlara layıksın soran *
E) Adi bir terörist...
"dürüst siyasetçi" hiç yalanı yok.. mesela bugün pkk ile hiç bir bağımız yok dedi... bunu her "dürüst siyasetçi" söyleyemez..
ahhahh :DD
Aynen hatta o Türkiye Cumhuriyetinin birliğini ve kardeşliği savunuyor dimi ahahahah harbiden size acıyorum
Gereksiz konulara kafa yormayı sevmiyorum. :):
Terörist te terörist demeyen ve güvenlik güçlerimizin terörisleri öldürmesindiye canlı kalkan olan adam vatan haini dir
Halk ona güvenip adam sandı ama yanıldı
kürtler hdpye güzel bir ders vercek
belli ki yandaşlarını EİG seçmişsin. bilmem ne çocuğu kendisi. açık ve net.
onun hakkinda ki fikir ve düşüncelerimi yazarsam hesap kapanır şimdi değmez :D
Hepsi.. adam gibi adam
adam gibi adam korkusuz düşüncesini açıkça söyleyebilen tam bir anadolu evladı barış elçisi rabbim yolunu açık eylesin
Yoldaki kopek kadar degeri. yok 2 lokma ver oluyom. dese vermem kopek. yesin
Karizmatik ve güven veren bir lider
Teyyonun hakkından gelebilecek en zeki lider.
vatan haini yuları başkalarının elinde olan şahıs
anası onu doğurmamış zıcarken fırlatmış ;)
yarıldım :D
@themarmarasea doğrular bazen komik gelebiliyor :D
ee şerefsiz , haysiyetsiz , pkk'nın köpeği bölücü it soyu seçeneklerini koymamışsın
Onun ben üzerine vampir gibi atlayayayım kanını emeyim, püüğ balgam atacam uzak kalıyor
PKK olmasa iyi diyebilirdim
Türkiye için apaçık bir tehdit.
Terörist.
oksijen israfı
bkz adam :D
Adam gibi Adam.
Şıklara bak ya 😄 bölücü pisliğin teki
hdp türkiyenin yasal partisidir burada bölücülük yok
BDP'de öyleydi ama kapandı HDP sırf sokak eylemleri ve saldırılar olmasın diye kapanmıyor yoksa devlet şimdiye kapatmıştı zaten kapansa'da aynı şekilde yeni bir parti açıldığı için artık devlet kapatmaya çalışmıyor bu bölücü partileri (ve evet bölücüler Türkiye'nin doğusu K*rdistan'dır diyen ve pkk terör örgütü değildir diyen bir parti bölücü olmuyorda ne oluyor?
E şıkkı o.. cocugu
pkk nın dönek yüzü asılmalık adam
kim dedin pardon isim neydi?
Nesebi gayri sahih bir piçtir
Hemsehrim oldugundan utanc duydugum biri
tayyipten sonraki en büyük tehlike ;)
Şerefsiz piyon.
Onun ben mk vatan haini köpek
hiç biri seçeneği yok bölücük yok
Hdpye oy verme sebebim selahattin baskan
Sokak köpekleri bile daha değerlidir gozumde
o* çocuğu. annesi onu doğurmamış sıçmış