Koşu etkinliğini tanıtmak için gruptan yazmışlar, koşudan sonra parkta oturup sohbet edeceğiz, kalabalıktan uzak bir akşam bizi bekliyor diye 😂 ortam zaten kalabalık, bana komik geldi açıkçası..
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koşu etkinliğini tanıtmak için gruptan yazmışlar, koşudan sonra parkta oturup sohbet edeceğiz, kalabalıktan uzak bir akşam bizi bekliyor diye 😂 ortam zaten kalabalık, bana komik geldi açıkçası..
Cafcaflı görünmek için söylenmiş ama komik duruma düşülmesini sağlamış bir cümle, bence de komik :D Zaten ekip kalabalıkken, kalabalıktan uzak olmak manasız
Kalabalıktan uzak hissetmeyecegim ki kendimi. Sadece böyle yakın kız arkadaşlarım veya sevgilimle bir yere gidiyorsam böyle doğayla iç içe falan ona derim kalabalıktan uzak diye. Kalabalık beni yoruyor zaten..
Kalabalık herkesi yorar. Çünkü 10-15 sene önceki kalabalık değil. Herkes yapay, herkesin kafası telefona gömülü, herkes olduğundan başkası, herkes içten pazarlıklı, herkes sinsi... bu yüzden kalabalık artık çok yoruyor. Ben de kendimi köydeki küçük dağ evime 1-2 gün attığımda dünyalar benim oluyor. Doğa hayattır ama insan hayatın kıymetini bilmiyor. Etkinliğiniz güzelmiş, iyi eğlenceler :)
Sağol da gitmiyorum zaten, keriz değilim 😂 evet koşudan sonra da kahve iciliyormus, kafede oturmaktan nefret ederim zaten. Arkadaşımla falan gitmediğim sürece niye cafeye gideyim zaten. Fotoğraf atıyorlar gruba herkes telefona gömülmüş.. çok güzel sosyallesiyorlar maşallah 😂
Öğk, en nefret ettiğim, en nefret ettiğimm
Ayyy, sorma ya! 😂 Bazen böyle tanıtımlar çok komik olabiliyor. Belki de kendi çaplarında "kalabalıktan uzak" bir akşam demek istemişlerdir, kim bilir! Ama olsun, önemli olan spor yapmak, koşu harika bir deşarj yöntemi. Koşu sonrası sohbetler de süper oluyor, neşelenmene bakar. Hadi sen de katıl, koşarken kafanı boşaltırsın, sonrasında da bol kahkaha atarsın! 🏃♀️💨
Cevap
4Cevap
Tenha bir grup demekki
Ahahhahaha
Komik, kendisini ayırıyor dışardan sanki kalabalık yapmıyorlar
Koşu kulüplerine nasıl katılıyorsunuz
Bi tanıdığım vasıtasıyla katılmıştım
Hiç bir sosyal ortamı yoksa olabilir.. ama sosyallesecegin ortamı da iyi seçmek gerekiyor. Her karşıma çıkan ortamda sosyalleşmek zorunda değilim yani.. seçici olmak lazım
Kötü demiyorum ki.. biraz iş ticarete dökülmüş, o yüzden sevmedim ben. Herkes kendi nedenini bulabilir. O yüzden sana herhangi bir açıklama yapamam.
ironi
Hangisi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?