Güncellemeler
+1 yıl
Olur mu bizden arkadaşlar dün çok ağladım bugün de doluyor mesajları okudukça gözlerim yarın buluşup konuşucaz ona iyi gelmeye çalışıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Halı saha maçı mi ara vermek nedir🤭
Bitti işte daha neyi zorluyorsunuz olmuyor demek ki
Çok güzeldi birden noldu cidden anlamıyorum seviyorum
Sana göre çok güzeldi. Senin aşktan gözün kör olmuş seni iyi kandırmış
İnandım ve inandırdı cidden rüya gibiydi ve ben sanırım çok çabuk kandım yarın bu işi çözücem
Neden böyle oldu peki çok da ciddiydi
Seni istemeyeni sende isteme. Yoksa inan bana defalarca kandirilirsin. Ve asla 2. Şansı verme bu kisiye
İstemediğimden değil dedi dersin senden de falan yazdım ya yukarıda çok mu enayiyim ya cidden ya da onu sevdiğim için böyle yapıyorum
O da duygularının farkında ve seni iyi kandırmış
Zaten kesin yedeklerin vardır. O yüzden şimdi seni bırakıp diğerine ağırlık verecek
Of ya of gerçekten ağlamaktan gözlerim şişti
Cidden olabilir mi başkası
Evet neden olmasın sen o kadar Körsun onu da gormemissindir
Cidden ailevi sorunlar başka dertleri olamaz mı bir insanın benimki körlük değil değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum böyle olan birine neden enayi muamelesi yapıyorsunuz ki onu anlamıyorum
Neden olsun benim yedeğim yok sadece ona veriyorum ilgimi sadakatimi gerçekten beni seviyor olamaz mı illa başkaları da lazım neden böylesiniz Allah aşkına
Siz kadınlar erkekleri bizler kadar iyi tanıyabilir misiniz?
Gerçekler bunlar kabullen ya da kabullenme
Kabullenmek istemiyorum sadece belki değildir diye düşünüyorum
Bir umut farklı olma ihtimali yok mu
Ama dün geceden beri yazmadı yazmayacakta galiba
Sen bilirsin kendini üzmek için devam et
Üzülmek istemiyorum lütfen yapmayın ya
Herkes kalıcı değil maalesef böyle diyebiliyosa seni kaybetmeye göze alıyor demektir :(
Dünden beri ağlıyorum bak ne yapabilirim bilmiyorum aklım çok karışık cidden önceden o benimle buluşup görüşmek istiyordu iltifat ediyordu 1 haftadır memleketinde köye gitti ve araya mesafe girdi saçma bir şekilde soğuk 2 3 gündür
Oha ciddimisin biliyorum zor kesin çok aşıksın sende ona soğuk davran bak sakın zırt bırt yazma yoksa seni cebinde görür ve evliliği uzatir
Ama öyle de iyice sıkılır soğur
Evlilik mi?
Evleneceksiniz sandım
Yani bence zor olani severler inan bana ne kadar egolu davranirsan o kadar iyi sonucta o kendiisi durmuyr
Flörtüz diyorum ilerisini düşünüyor ama bilmiyorum bu halleri nolucak
Kendisi durmuyor derken
Başta öyleydim ağırdan alıyordum sonra karşılık vermeye başlayınca mı böyle oldu anlamadım ki
Sana tafsiyem kendinden ve ailenden Baska kimseye aşık olma o seni kaybetmeyi göze almış biri değmez inanki
Taklacı güvercindir..
Nasıl yani
Yanisi diğer çiçekleri koklar koklayamazsa geri döner.
Yapma ya of iyice ağlamak istiyorum şu an
Sonunda ağlamaktansa başında ağlamak iyidir her zaman.
Umarım öyle bir şey değildir
Köyden birini bulmuş
Hayır ya
Mantıklı davranmış
Nasıl yani
Başka kızlarla görüşüyor derhal engelle onu
Darlanıyorum dedi bunalımdayımdır belki dedi başkaları olduğunu sanmıyorum yarın bir oturup meseleyi çözmeye çalışıcaz zaten
Hahahaha bu biz erkeklerin klasik yalanı. Bunalımdayım filan. Bak bunlar hepsi birer yalan inanma engelle geç onu
Çok güzeldi neden birden böyle oldu anlamıyorum
Bence yarın buluşma onunla bırak ne hali varsa görsün
Konuşmak istiyorum eğer öyle bir şey varsa da bitsin yok sa da mantıklı bir açıklama yapsın
Ya o seni bir şekilde kandırır sen onunla görüşme
Benim bu meseleyi halletmem lazım ya olur ya olmaz onun için hem gözümle bir görmek istiyorum onu zaten 1 haftadır görmedim neyse derdi anlatsın diye uğraşıyorum neden böyle oldu bilmiyorum ki herkes kötü yorum yapıyor
İşte demek ki bir şey biliyoruz da kötü yorum yaptık neyse sen git konuş onunla bakalım ne yapacak
İnandırır beni yine kendine ama başkası var mı diye sorayım mı sence
Otogara karşılama gelebilirsin yazdı hali çok kötüydü dün mesajlaşırken
Gideyim mi sence daha iyi olur mu öyle görmek
Ama kötü yorum yerine moral verici hiç tarafı yok mu bunun
Kız adam seni kandırmaya çalışıyor bak bu taktik biz erkekler arasında çok yaygın. Kötü durumdayım filan shhsjsjjsd. Hani vicdanını rahatlatmak için öyle yapıyor çünkü hayatında başka birisi var. Ve ona söyle başka biri var mı hayatında diye
Şimdi mi sorayım
Evet şimdi sor eğer ters yaparsa yarın görüşmeye bile gitme