Az önce maç bitti. Midtjylland kulübünü eledik. Tebrik ediyorum. Hem de gol yemeden eledik. Şimdi ise fikirlerimi ifade edeyim.
Öncelikle kale: Geçen seneki kadroyu sıfırlamaları bence doğru karardı aslında yüzde 66 ladılar :D Şu anda o mevkide ayağı temiz Alexander Nübel var. Artık transfer yapıldı, keza 2. kaleci mevkiine de Doğan Alemdar geldi. Emre Bilgin ise 3. kaleci ve o geçen seneden. Kaleciyi 2 maçta izledim gayet iyi. Ama çok fazla kaleye oynamayı bence iptal etmeliyiz. Bi gün hata yapabilir. En iyi ayaklı kaleci bile o anda anlık hatalı karar verdi mi psikolojisi yıkılabilir. Bence Emre'yi 2. kaleci olarak değerlendirmesi gerek. Emre çok iyi bi kaleci. Bi gün bi fırsat olur da formayı alırsa görürsünüz diyeyim. Ama tabii bu ihtimal zayıf :D
Defans: Stoperde Emanuel, Tiago, Emirhan ve Yasin var. Felix ve Emrecan'la yollar ayrılacaktır. Bence bu bölge sayı olarak eksik. Kesinlikle transfer gerekiyor. Sakatlık/ceza olacaktır stoperde. Alt yapıdan/takım içinden devşirme isimler de eklenmeli. Yasin'i beğenmedim. Futbol olgunluğu, gençlik hızı etkilemedi beni. Emirhan adamım zaten. Ben olsam direkt oynatırım. Bu maçta da harikaydı. Sol kanatta Kassoum'u pek göremedik. Rıdvan bu maçta çok iyiydi. Rıdvan iyi bi yerli bence. Bu sezon bu bölgeye artık takviye yapılmaz. Devre arasına kadar bakılır ekstra bi şey olmazsa bu sezon böyle. Sağ bekte Amiri bu maç beğenmedim. Bu bölgede Taylan ayrılmadıkça böyle kalacak görünen o. Taylan için kararsızım gitse de olur kalsa da. Giderse yerine bi yerli bulunmalı tabii.
Orta saha: Wilfried'i ben açıkçası yumuşak buluyorum. Daha dinamiği, daha genci, agresifi gerekli. Bence değiştirilmeli. Moatasem ve Jean zaten yolcu. Diğer Amiri'yi de beğenmedim. Artık seviye yükseldi ligde. Beşiktaş'ı kesmez bence o da gönderilmeli. Salih'e bayıldım. Kartal'da bence iyi bi isim. Mis gibi yerli yedek. Her takımda böyle oyuncu bence yok. Bu arada bence Necip'e de bir jübile yapılmalı iyi bi zamanda. Orkun bence çok hazır başladı bu sefer. Fahri'yi de bence süre alabilir. Ama kadroya bile alınmamış. Sakat değil diye biliyorum. 10 numarada oynuyor. Ama geçen sene leş sezon geçirmiş bi alt ligde. Açıkçası yetenekli deniyordu ama oynamayacak belli ki. O yüzden gönderilebilir kiralık. Keza Elan da bence gitmeli burada olmaz artık ondan. Leş bi sezon Fahri gibi geçirmiş o da. İşte oyuncu kiralamak burada önemli. Geçen sezonu iyi geçirmiş olması arzulanan olmalı. Joao bence olmaz artık. Junior'ı ben beğeniyorum. Ama buralar ona fazla bence. Ama yine de takımda kalmalı, bugün en iyilerden biriydi. İlk maçta ise bence çok kötüydü. Kanatlar: Leandro zaten as oynayacak belli. Devrim bu maç kadrodaydı ama oynatılmadı. Bence fena değil. Bi ışık verdi bana. İlhan'ı ben çok üst seviye görmedim. Ama bölge şişik. Bi yabancı buraya ayıramazlar. İyi yerli bulunursa alınmalı bence ama buldukları 2. ligden İlhan oldu. Bence fena değil. Ama öyle büyük fark yaratacak topçu da değil. Bu bölgeye Oh'u da kaydırabilir, onu da düşünmek lazım. Bi de genç Arda var tabi. Sağda Vaclav çok kötü başladı seneye, bu maçta leşti. Bence talibi çıkacak gidecektir. Gitse üzülmem. Geçen sene de sonlara doğru kötü oynamıştı. Kendini verirse bence ortalama hatta bi çıt üstü katkı verecektir. Gole yakın bi isim. Biraz güçlenecek ve verimini bence artıracaktır. Bu sene hatta onun senesi olabilir. Milot golü attı ama bence tek yapabildiği bu onun. Hızlı ayağı, son vuruşta fena değil. Ama sezonda 3-5 gol atar ve bu yetmez. Maaşı iyi diye satamıyoruz. Bence 2. Oğuzhan vakası. Her seferinde bi şekilde takımda kalıyor. Bence gönderilmeli. Rastgele bi isim de onun kadar katkı bence illa verir. Yabancı hakkını harcamak ona bence çok. Can'la da olmaz.
Forvet: Mustafa denendi olmuyor. Buraları kaldıramadı, direkt net kararım kiralama. Semih bence kalmalı. Bi şansı hak ediyor. Potansiyelini gördük ve olgunlaştı artık. Hyeon ise bence iyi bi isim ama as forvet olarak yetmez abi. Oraya direkt skorer, güçlü, fizikli, mücadeleci değil. Mauro gibi isim lazım. Ayağına geldi mi gol denecek bi isim gerekli. Bence en acil yer burası.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer