Bazı başarılar sadece kupa değildir, insana “biz gerçekten yapabiliyoruz” duygusunu da yaşatır. Filenin Sultanları ikinci kez VNL şampiyonu oldu ve artık bu başarı tesadüf değil, bir alışkanlığa dönüşüyor. Sizce bu takımın en büyük gücü yetenek mi, karakter mi?
Filenin Sultanları ikinci kez VNL şampiyonu! Sizce bu takım daha ne kadar ileri gider 🇹🇷🏅?
Takip etmiyorum ama ikinci kez şampiyon olmaları takım içindeki ruhun ve anlaşmanın iyi olduğunu gösteriyor. A milli'deki balonlardan iyiler. Umarım daha güzel başarılar elde ederler. 🇹🇷
İzledim maçı hepsini tebrik ederim. Son Avrupa Şampiyonu zaten onlar. Unvanı elinde tutmaya çalışacaklar. Alınacak tek eksik Dünya Kupası kaldı. Umarım onu da alırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Takip etmiyorum ama ikinci kez şampiyon olmaları takım içindeki ruhun ve anlaşmanın iyi olduğunu gösteriyor. A milli'deki balonlardan iyiler. Umarım daha güzel başarılar elde ederler. 🇹🇷
İzledim maçı hepsini tebrik ederim. Son Avrupa Şampiyonu zaten onlar. Unvanı elinde tutmaya çalışacaklar. Alınacak tek eksik Dünya Kupası kaldı. Umarım onu da alırlar
Ben alınabilecek bütün kupaları alacaklarını düşünüyorum
Tebrik ediyorum sultanları. Umarım dünya kupasını da kaldırırlar bir gün.
İzlemiyorum fikrim yok
Bence şu an zirvedeler
Tebrikler çok iyiler
Bu kızlar bir harika yaa bazıları utanır mi bilmem
Helal olsun ballarıma
Tebrik ederim 🇹🇷
Umarım kaybeder
Tebrikler kızlar
Tebrikler..