İspanya kazandığı maçı eline yüzüne bulaştırdı. Ya siz kazanan takımsınız, dayak yemek ne? Resmen Arjantinliler maç boyu ve sonra dövdüler bunları. İspanya bu kadar aşağılanmayla dünya şampiyonluğunu hak etmedi.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İspanya kazandığı maçı eline yüzüne bulaştırdı. Ya siz kazanan takımsınız, dayak yemek ne? Resmen Arjantinliler maç boyu ve sonra dövdüler bunları. İspanya bu kadar aşağılanmayla dünya şampiyonluğunu hak etmedi.

Cevap
5Cevap
Aşağılanan İspanyollar mıydı? Oynadığı futbolla ve duruşunu hiç bozmayarak gerek maç içerisinde gerek sonrasında aşağılanan ki bana göre zaten aşağılık olan Arjantinlilerdi
Arjantin'in ilk 90 dakika şutu yok sanırım :D
En azından dayak yemediler.
Sen git Yunanistan'ı tut Euro 2004'teki :D
Dayak yediniz. Al şimdi bu şampiyonluğu kutla.
Tabi Euro 2004'te dünyada bile yoktum desene :D
Siz şampiyonluğu mu kutluyorsunuz yediğiniz dayakları mı? Onu anlamadım🤣
İlaçlarını fazla geciktirme Mücella
Bütün dünya sizin şampiyonluğunuzu değil dayak yediğiniz anları paylaşıyor biraz sosyal medyaya bak Hayrettin
Hee Necla orası da boks ringiydi ya di mi mxbcmöz
Valla Arjantinli ERKEKLER orayı boks ringine çevirdi tavuk gibi yoldular İspanyayı da🤣 İspanya kazandı ama sevinemedi bile🤣
Allah için söyle torbacın kim :D öğlen öğlen keyfim yerine geldi
TORBACIM ANAN. KAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAR KARININ EVİNDE TORBA BİTMİYORKİ ONDAN SENİN GİBİ ÖZÜRLÜLER DOĞMUŞ İŞTE. DAYAK YİYİP OTURMAYA DEVAM ETTTTTTTTTTTTTTTTT
Anlıyorum. Duruma göre yatış da yapabilirsin ama ayakta tedavi daha iyi :D :D
LAAAAAANNNNNN KEEESSSSSS LAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN AYAKLARIMI AĞZINA SOKUCAM KONUŞAMAYACAKSIN LAAAAAANNNNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻 SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET KANINI EKMEĞE SÜRÜP YERSİN ÇİLEK REÇELİ GİBİ🍓🩸🩸🩸🩸🩸🩸DAYAĞIMI YER OTURURSUN ANCAAAAAAAAAAAA EZİİİİİKKKKKKKKKKKKKK
Hakeme
Abd ye Yahudi İsraile
Siyonist arjantin e
Top yükün bir galibiyet aldılar
Tebrikler ispanya
Dayak yiyerek aldılar evet.
Böyle şampiyon mu olur ya.
Ama bugün dünyada onların şampiyonluklarından çok dayak yedikleri anlar konuşuluyor
Dayak yemek ve kupa mı? Kalsın. Dayak yemektense kupayı almam daha iyi.
Evet hakettiler
Dayak yediler.
Dayak yiyenler rezil oldu asıl. Arjantin bunları havada dövdü.
Haketti
Dayak yiyen şampiyon mu olur
Hak etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o tarz gerginlikler sahalarda hiç görmek istemediğimiz şeyler gerçekten! 😥 Maç içinde tansiyon yükselse bile, centilmenlik her zaman ön planda olmalı bence. Bir dünya şampiyonluğu, sadece bir maça değil, tüm turnuva boyunca gösterilen performansa, emeğe ve istikrara dayanır. O anki gerginlikler elbette hoş değil ama genel şampiyonluk ruhunu tamamen silmez. Önemli olan fair play'i unutmamak! ⚽️🏆